• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek yemeden nasil durabilirim

Sabahtan beri ne adamakıllı kahvaltı yaptım. Ne akşam yrmeği yedim. Açım aslında mutfağa gidip bişiler ısıtmaya bile üşeniyorum şuan. Bu yüzden açım 🙈 bide sıcak havalarda iştahın etkilenmiyor mu? Daha çok sıvılara yönelmiyor musun?
Su saate kadar yememıssın bence dayan ve yeme.
Benı hep gece yemeleri mahvetti

Yemeden duramayanlara en iyisi aralikli oruc oluyor.
Orucluyum diyorsun mecbur yemiyorsun. Ay bi dilimden bir sey olmaz da diyemiyorsun tabiki. Ogun yemegini de orucluyken saglikli sekilde bolca hazilarsan cok yesen bile sacma seyler yemedigin icin oluyor yani.

Ama tabi sporsuz bisey olmuyor, o da ayri bir konu

Yemeden duramayanlara en iyisi aralikli oruc oluyor.
Orucluyum diyorsun mecbur yemiyorsun. Ay bi dilimden bir sey olmaz da diyemiyorsun tabiki. Ogun yemegini de orucluyken saglikli sekilde bolca hazilarsan cok yesen bile sacma seyler yemedigin icin oluyor yani.

Ama tabi sporsuz bisey olmuyor, o da ayri bir konu
Sporsuz kilo verince anneannemin derisi gibi oluyor :/ bende durum öyle

Su saate kadar yememıssın bence dayan ve yeme.
Benı hep gece yemeleri mahvetti
Beni de gece yemeleri mahvetmişti ve alkol. Pantolonlar içine girmemeye başladım, bi gün oturup agladm hatta şişkoyum diye 🙈😂 O akşam karar verdim hem spor hem diyet 55 im suan sadece istemen önemli bence başarabilirsin 😊 eve dondurma almayarak başlayabilirsin mesela bizim buzlukta eksik olmazdı suan almıyoruz olsa 1 kilo yerim yani hastasıyım 😁 çaya kahveyede şeker kullanmıyorum 3 sene önce bırakmıştım sende bıraksan tadı emin ol daha güzel.

85 kilodan düştüm 55 kiloya 🤭 hemde 3 ayda

Ya nasıl verdiniz, hem de 3 ayda 30 kg?
Neler yaptınız, yazar mısınız Allah rızası için çok zor durumdayım vallahi. Sigarayı bıraktım, zaten yemeği çok severim ama şimdi kendimi durduramıyorum habire bir şeyler yiyorum. :kk77:

Cok guzel soyledın, bız sımdı ne gorsek alıp yiyoruz. Eskiden hem boyle imkan yokmus hem boyle ozendırecek yiyecekler yokmus.
Nefis iste.
Emınım sen verirsin 10 kg. Cunku sende gordugum kadarıyla azımlısın.
Benım sekeri de kesmem lazım, sen emınım seker de kullanmıyosundur.
Çay ve kahveyi şekersiz içiyorum ama kahvaltıdaki o ekmeğe portakal reçeli sürüyorum, ekşi-tatlı bir tadı var diğer reçeller gibi çok şekerli olmadığı için ve bu kavanoz bitsin yenisini almayacağım tesellisiyle yiyorum.🙈 Ama sonradan gelen tatlı krizine karşı elmayı dilimleyip üstüne tarçın serpiyorum. Tarçın tatlı krizini güzel yatıştırıyor.

Aslında herşey yavaş yavaş oluyor kendinizi sıkmayın. Vücudun alışkın olduğu lüksü elinden almak da bir süreç 😂😂

Canan hocanın çıktığı programların videolarını izledikçe motive oluyorum, umarım size de motivasyon kaynağı olur, spor ve sağlıklı beslenmeyle 5 kiloyu gözü kapalı verirsiniz ❤️

Beni de gece yemeleri mahvetmişti ve alkol. Pantolonlar içine girmemeye başladım, bi gün oturup agladm hatta şişkoyum diye 🙈😂 O akşam karar verdim hem spor hem diyet 55 im suan sadece istemen önemli bence başarabilirsin 😊 eve dondurma almayarak başlayabilirsin mesela bizim buzlukta eksik olmazdı suan almıyoruz olsa 1 kilo yerim yani hastasıyım 😁 çaya kahveyede şeker kullanmıyorum 3 sene önce bırakmıştım sende bıraksan tadı emin ol daha güzel.
55 mi 😍 ahhh... Ne mutlu sana ♥️
Dondurma almıyorum sırf yememek ıcın ama sonra cıkıp alıyorum 😂 zaten ben kulahta seviyorum baya gıdıp alıyorum.
Toz almam lazım ona usenırım. Gece gece toz mu alınır derım ama, ıs yemege gelince hıc usenmıyorum😥
Sekeri bırakan herkes aynı seyi diyor, asıl sekersız tadını alacaksın dıye.
Dur bakalım koydum kafaya, limonlu su da benim ıcın imkansızdı kesin uc gun sonra bırakırım diyordum bırakmadım.
Simdı yarın ilk kahvemı sade deneyım😂

Çay ve kahveyi şekersiz içiyorum ama kahvaltıdaki o ekmeğe portakal reçeli sürüyorum, ekşi-tatlı bir tadı var diğer reçeller gibi çok şekerli olmadığı için ve bu kavanoz bitsin yenisini almayacağım tesellisiyle yiyorum.🙈 Ama sonradan gelen tatlı krizine karşı elmayı dilimleyip üstüne tarçın serpiyorum. Tarçın tatlı krizini güzel yatıştırıyor.

Aslında herşey yavaş yavaş oluyor kendinizi sıkmayın. Vücudun alışkın olduğu lüksü elinden almak da bir süreç 😂😂

Canan hocanın çıktığı programların videolarını izledikçe motive oluyorum, umarım size de motivasyon kaynağı olur, spor ve sağlıklı beslenmeyle 5 kiloyu gözü kapalı verirsiniz ❤
İnsallah, konuya girdigimden beri bir suru basari hikayesi okudum sızın kı gıbı.. İnsanları okuya okuya, yaparım ya diyorum😂
Ins yaparım. Evet bes kg versem rahatlayacagım.
Cok tesekkur ederım, sızın diyette daim olsun herkes ıstedıgı kiloya dussun ınsallah 😂♥️

Daha önce 97 kilodan 67ye düşmüş birisi olaraktan 1 2 haftalık bi düzene sabrettikten sonra gerisi geliyor. Alışıyorsun ve eksileri gördükçe daha çok motive oluyorsun.
Şimdi 2 ci bebeğim oldu geri kilo aldım sıra onları vermede ama emzirdiğim için yavaş yavaş vermem lazm

İnsallah, konuya girdigimden beri bir suru basari hikayesi okudum sızın kı gıbı.. İnsanları okuya okuya, yaparım ya diyorum😂
Ins yaparım. Evet bes kg versem rahatlayacagım.
Cok tesekkur ederım, sızın diyette daim olsun herkes ıstedıgı kiloya dussun ınsallah 😂
Aslında 4 gün önce başladım ve sizden daha çok kilom var. Siz benden önce 36 beden kıyafetlere gireceksiniz 😊 Allah sizi de istediğiniz kiloya bağışlasın 🥳😂😍

Ajjajaja ben de yemek yemek icin kendimi zorluyorum resmen sabahtan aksama yemesem aklima gelmiyor neden boyle oldu ya 😭

55 mi 😍 ahhh... Ne mutlu sana ♥
Dondurma almıyorum sırf yememek ıcın ama sonra cıkıp alıyorum 😂 zaten ben kulahta seviyorum baya gıdıp alıyorum.
Toz almam lazım ona usenırım. Gece gece toz mu alınır derım ama, ıs yemege gelince hıc usenmıyorum😥
Sekeri bırakan herkes aynı seyi diyor, asıl sekersız tadını alacaksın dıye.
Dur bakalım koydum kafaya, limonlu su da benim ıcın imkansızdı kesin uc gun sonra bırakırım diyordum bırakmadım.
Simdı yarın ilk kahvemı sade deneyım😂
60-61 arası gelip gidiodum kıyafetlerim olmuyordu dediğim gibi. 1 kilo açık karışık dondurma alıyordum yanına boş kornet külahları alıp doldurup yiyordm öyle fantazi yapıyordum resmen 😂 Ekmek sabahları bir dilim yiyorum. Akşamda salata agırlıklı ama proteinde olacak sekilde besledim. Ergin kırbaç hoca var youtubede ınterval kardiyo videoları var, onları yaptm cok etkili denemeni tavsiye ederim. Sen bi başla gerisi gelicek ilk üç gün zor geliyor istemiyorsun dayanamıyorsun faln ama 3 gün sonra alışıyorsun, direncin kırılıyor ve aynada farkı gördükçe daha cok hırslanıp disipline oluyor insan. Ben sana güveniyorum yaparsın 😊 cardiyo yanında iki günde bir pilates yapmanı da öneririm iki haftada farkı göreceksin.

60-61 arası gelip gidiodum kıyafetlerim olmuyordu dediğim gibi. 1 kilo açık karışık dondurma alıyordum yanına boş kornet külahları alıp doldurup yiyordm öyle fantazi yapıyordum resmen 😂 Ekmek sabahları bir dilim yiyorum. Akşamda salata agırlıklı ama proteinde olacak sekilde besledim. Ergin kırbaç hoca var youtubede ınterval kardiyo videoları var, onları yaptm cok etkili denemeni tavsiye ederim. Sen bi başla gerisi gelicek ilk üç gün zor geliyor istemiyorsun dayanamıyorsun faln ama 3 gün sonra alışıyorsun, direncin kırılıyor ve aynada farkı gördükçe daha cok hırslanıp disipline oluyor insan. Ben sana güveniyorum yaparsın 😊 cardiyo yanında iki günde bir pilates yapmanı da öneririm iki haftada farkı göreceksin.
Aklıma geldikçe ip atlıyorum usenmeden yaptıgım seylerden bırı, devam edeyim mi ip atlamaya oluyor mudur faydası?

Aklıma geldikçe ip atlıyorum usenmeden yaptıgım seylerden bırı, devam edeyim mi ip atlamaya oluyor mudur faydası?
Tabiki olur ip atlamak bütün kaslarını çalıştırıyor. Bi laf var ya "baklava spor salonunda degil mutfakta yapılır" die cok dogru istedign kadar spor yap beslenmene dikkat etmessen boşa kürek çekersin. Fatsecret die bi program kullanıyorum kalori hesaplamak için bi bak sende istersen. Ebru karaduman ın pilates videolarını yapıyorum vücudu cok güzel şekillendiriyor. Hersey istemekte bitiyor.

aralıklı oruç tavsiye ederim.
araştırıp kendinize göre bir sistem oturtabilirsiniz.
araştırmalarıma göre diyet gibi olmayan, yaşam şekline adapte edilip uzun ömür devam ettirilmesi en mümkün olan beslenme biçimi..

Back
X