- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi Dindirella
Ekmeksiz olmuyor dı mı1 dilim ekmeğe nasıl aliştıniz 3. gün pes ediyorum ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekmeksiz olmuyor dı mı1 dilim ekmeğe nasıl aliştıniz 3. gün pes ediyorum ben
Tatlım zaten bunların üstüne birde çok yesen kapidan gecemezsin herhalde 3 aya. Sende farkındasin hep karbonhidrat yiyorsun onu azaltman lazim baştaBen zaten cok yiyen biri degilim azla doyarim.lakin kilo aliyorum.yemeyince verebiliyorum ama iate bi kacamak yaptim pizza yedim ertesi gun o tartiya yansiyor
Yani ve az ama kalorili yiyorum sanirim.mesela canim dondurmali waffle cekiyo.mantarli truf peynirli pizza cekiyoyiyorum ve hoooop kilo oluveriyo
Yoksa cok yemiyorum
olmuyor kepekli cavdarlı köy ekmeği hiçbiri beyaz ekmegin yerini tutmuyorEkmeksiz olmuyor dı mı![]()
Dün bende yemeyecegim yemeyecegim dedim . Gecenin 3unde ocak basindaydimYok valla haklısın
Hep yemıycem diyorum ama uyuyamıyorum yemezsem
Simdı koskoca bir dondurma bitirdim
Hemen kostum baslık altına ise yarar bıseyler bulmak ıcın![]()
EstağfurullahAllah askına, tam yazsana diyetini zahmet olacak ama♥
Cok yemiyorum derken allahtan korkmadın mıBen zaten cok yiyen biri degilim azla doyarim.lakin kilo aliyorum.yemeyince verebiliyorum ama iate bi kacamak yaptim pizza yedim ertesi gun o tartiya yansiyor
Yani ve az ama kalorili yiyorum sanirim.mesela canim dondurmali waffle cekiyo.mantarli truf peynirli pizza cekiyoyiyorum ve hoooop kilo oluveriyo
Yoksa cok yemiyorum
Aynen ,kahve açlığı bastırıyor.birde şekersiz çay.tonla yemek yemişim gibi hissediyorumBence bol bol su için, kahve tüketin benim açlığımı bastırıyor bunlar.
Diyet başarı öyküleri diye bir yer var.Insanlarin alisveris sitelerine baktigi gibi ben de surekli yemek siparis sitelerine bakiyorum.sepeti doldurup siparis vermeden 2 defa kapadim ama sanirim dayanamicimmm
Ya cok acik benzayiflamaliyim ama olmuyo malesef uemeden durabilemler nasil durabiliyorsunuz?diyet gruplarina katildim ama yediklerimi yazmaya utandim sahsen ciktim
Ben kendimi nasil durdurabilirim?zayiflayabilen hanimlar nasil basarabildiniz keske basari hikayelerini anlatan bi bolum olaaydi
En acıklısı o, gece onıkı olmus yiyemem diyorum uce kadar aklımda donup duruyor, belki uyuyamıcam.. Kalkıp ucte yiyorum.Dün bende yemeyecegim yemeyecegim dedim . Gecenin 3unde ocak basindaydim![]()
Sonra bıdaha aksam altıda yiyorsun, ne yiyorsun..Estağfurullah☺ Google’da Karatay kahvaltısı yazınca çıkıyor. Hemen hemen böyle bir tabak yiyeceklerle kahvaltı yapıyorum. Bol çeşit olması beyni güzel kandırıyorPeynir ve yumurta gerçekten tok tutuyor. Eki Görüntüle 2668130
Benim erkek arkadaşım sürekli niye hep aynı şeyleri giyiyorsun birlikte alışveriş yapalım deyince hırs yaptım1 dilim ekmeğe nasıl aliştıniz 3. gün pes ediyorum ben
Ekmek yemeyince verdin mi peki kıloEkmeği hayatımdan cıkarttım yemiyorum hiç ekmeği yemediğim için iştahım yok. Ekmek yememek lazım hakikaten. Ekmeksiz gömüyorum yemekleri![]()
Ekmeksiz hayat mutluluktur. Deneyin Yaşayın![]()
Pardon, ben öğrenci olduğum için günlük tava yemeği yapıyorum. Mesela tavada hafif zeytinyağlı somon balığı + salata. Sebzeli kuşbaşı sote ve yoğurt veya çorba salata yoğurt vb. yeşillik ve proteinli öğle yemeği. Bol bol su, 1 bardak sirkeli su, uyanınca ılık bir bardak limonlu su ve 2-3 kupa yeşilçay. Dün sadece 6dan sonra açtım 4-5 kaşık yoğurt yedim.Sonra bıdaha aksam altıda yiyorsun, ne yiyorsun..
Okadar mi.
Bu tabak ve altıda yedıgın seyle geciyor gun?
Ben zaten cok yiyen biri degilim azla doyarim.lakin kilo aliyorum.yemeyince verebiliyorum ama iate bi kacamak yaptim pizza yedim ertesi gun o tartiya yansiyor
Yoksa cok yemiyorum
Nasıl verdıgnı neden yazmıyorsun1,5 ay gibi bir sürede 5 kg verdim ( benim için ciddi başarı )
Şurdaki iştahlı yorumları okudukça çığlık atarak mutfağa koşmamak için zor tutuyorum kendimi, Allah sizi bildiği gibi yapsın
truff mantarlı pizza falan demiş bir de, o ne gızz, pizza pizzadır işte , çok yemiyorum yazmış utanmadan
Yemekten bu kadar zevk alan insanlara hayranım.
Bir defa hamburger sipariş edeceğim, önümdeki kızı bekliyorum. Şu menü deyip geçerim ben. Kız bir başladı siparişe, 10 dk anlattı. Şu sos olsun bu olmasın, şu kadar pişsin bu kadar dişe değsinyapma annemm yapma guzum özendirme insanı
yemekten bu kadar zevk alırsan hayatta bırakamazsın benden söylemesi
![]()