• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek yemeden nasil durabilirim

Ben zaten cok yiyen biri degilim azla doyarim.lakin kilo aliyorum.yemeyince verebiliyorum ama iate bi kacamak yaptim pizza yedim ertesi gun o tartiya yansiyor
Yani ve az ama kalorili yiyorum sanirim.mesela canim dondurmali waffle cekiyo.mantarli truf peynirli pizza cekiyo🤦‍♀️yiyorum ve hoooop kilo oluveriyo
Yoksa cok yemiyorum
Tatlım zaten bunların üstüne birde çok yesen kapidan gecemezsin herhalde 3 aya. Sende farkındasin hep karbonhidrat yiyorsun onu azaltman lazim başta

Allah askına, tam yazsana diyetini zahmet olacak ama♥
Estağfurullah☺️ Google’da Karatay kahvaltısı yazınca çıkıyor. Hemen hemen böyle bir tabak yiyeceklerle kahvaltı yapıyorum. Bol çeşit olması beyni güzel kandırıyor 😂 Peynir ve yumurta gerçekten tok tutuyor.
FBADAD0B-998A-4D0F-B561-E7F4A9AA6E3D.webp

Ben zaten cok yiyen biri degilim azla doyarim.lakin kilo aliyorum.yemeyince verebiliyorum ama iate bi kacamak yaptim pizza yedim ertesi gun o tartiya yansiyor
Yani ve az ama kalorili yiyorum sanirim.mesela canim dondurmali waffle cekiyo.mantarli truf peynirli pizza cekiyo🤦‍♀️yiyorum ve hoooop kilo oluveriyo
Yoksa cok yemiyorum
Cok yemiyorum derken allahtan korkmadın mı😂😂
Baya cok yiyorsun iste😂
Hamuru kesmemız lazım

Insanlarin alisveris sitelerine baktigi gibi ben de surekli yemek siparis sitelerine bakiyorum.sepeti doldurup siparis vermeden 2 defa kapadim ama sanirim dayanamicimmm
Ya cok acik ben🤦‍♀️😂zayiflamaliyim ama olmuyo malesef uemeden durabilemler nasil durabiliyorsunuz?diyet gruplarina katildim ama yediklerimi yazmaya utandim sahsen ciktim
Ben kendimi nasil durdurabilirim?zayiflayabilen hanimlar nasil basarabildiniz keske basari hikayelerini anlatan bi bolum olaaydi
Diyet başarı öyküleri diye bir yer var.

Dün bende yemeyecegim yemeyecegim dedim . Gecenin 3unde ocak basindaydim 😃
En acıklısı o, gece onıkı olmus yiyemem diyorum uce kadar aklımda donup duruyor, belki uyuyamıcam.. Kalkıp ucte yiyorum.
Onikide yesem belki erıcektı, erimiyor....
Bu nedir ya, resmen kendime saygım yok davranısı sergiliyorum😂😂😂

Estağfurullah☺ Google’da Karatay kahvaltısı yazınca çıkıyor. Hemen hemen böyle bir tabak yiyeceklerle kahvaltı yapıyorum. Bol çeşit olması beyni güzel kandırıyor 😂 Peynir ve yumurta gerçekten tok tutuyor. Eki Görüntüle 2668130
Sonra bıdaha aksam altıda yiyorsun, ne yiyorsun..
Okadar mi.
Bu tabak ve altıda yedıgın seyle geciyor gun?

Ekmeği hayatımdan cıkarttım yemiyorum hiç ekmeği yemediğim için iştahım yok. Ekmek yememek lazım hakikaten. Ekmeksiz gömüyorum yemekleri 🤭

Ekmeksiz hayat mutluluktur. Deneyin Yaşayın 🤗

1 dilim ekmeğe nasıl aliştıniz 3. gün pes ediyorum ben
Benim erkek arkadaşım sürekli niye hep aynı şeyleri giyiyorsun birlikte alışveriş yapalım deyince hırs yaptım 😂 Artık ona “Kilolardan diğerlerine sığmıyorum” demekten kendim bıktım. 🤣

Sonra bıdaha aksam altıda yiyorsun, ne yiyorsun..
Okadar mi.
Bu tabak ve altıda yedıgın seyle geciyor gun?
Pardon, ben öğrenci olduğum için günlük tava yemeği yapıyorum. Mesela tavada hafif zeytinyağlı somon balığı + salata. Sebzeli kuşbaşı sote ve yoğurt veya çorba salata yoğurt vb. yeşillik ve proteinli öğle yemeği. Bol bol su, 1 bardak sirkeli su, uyanınca ılık bir bardak limonlu su ve 2-3 kupa yeşilçay. Dün sadece 6dan sonra açtım 4-5 kaşık yoğurt yedim.

1,5 ay gibi bir sürede 5 kg verdim ( benim için ciddi başarı )
Şurdaki iştahlı yorumları okudukça çığlık atarak mutfağa koşmamak için zor tutuyorum kendimi, Allah sizi bildiği gibi yapsın :KK70:
truff mantarlı pizza falan demiş bir de, o ne gızz, pizza pizzadır işte , çok yemiyorum yazmış utanmadan:KK70:
Yemekten bu kadar zevk alan insanlara hayranım.
Bir defa hamburger sipariş edeceğim, önümdeki kızı bekliyorum. Şu menü deyip geçerim ben. Kız bir başladı siparişe, 10 dk anlattı. Şu sos olsun bu olmasın, şu kadar pişsin bu kadar dişe değsin😂😂 yapma annemm yapma guzum özendirme insanı:KK70::KK70: yemekten bu kadar zevk alırsan hayatta bırakamazsın benden söylemesi:confused:

Kpss çalışın, ciddiyim.
Normalde kilo almamak için dikkat eden ben sınav döneminde hiç dikkat etmediğim halde son 3 ayda 8 kilo verdim. Hâlâ daha ders çalışıyorum, sınava kadar 10 -11 kilo olur diye tahmin ediyorum.
Kpss nin benden almadığı bir kilolarım kalmıştı, onları da aldı tam oldu.

Yoksa cok yemiyorum

Probiyotik takviyesi alin.
Aliyorsaniz degistirin ve bol su icin.
1 gun 1 pizza yemek veya waffle yemek ertesi gun tartiya yansiyorsa bu kilo veya yag degildir. Şişkinliktir. Su, hareket ve kaliteli probiyotik bunu cozer.

1,5 ay gibi bir sürede 5 kg verdim ( benim için ciddi başarı )
Şurdaki iştahlı yorumları okudukça çığlık atarak mutfağa koşmamak için zor tutuyorum kendimi, Allah sizi bildiği gibi yapsın :KK70:
truff mantarlı pizza falan demiş bir de, o ne gızz, pizza pizzadır işte , çok yemiyorum yazmış utanmadan:KK70:
Yemekten bu kadar zevk alan insanlara hayranım.
Bir defa hamburger sipariş edeceğim, önümdeki kızı bekliyorum. Şu menü deyip geçerim ben. Kız bir başladı siparişe, 10 dk anlattı. Şu sos olsun bu olmasın, şu kadar pişsin bu kadar dişe değsin😂😂 yapma annemm yapma guzum özendirme insanı:KK70::KK70: yemekten bu kadar zevk alırsan hayatta bırakamazsın benden söylemesi:confused:
Nasıl verdıgnı neden yazmıyorsun 😥
Din kardesıyız yardım et, nasıl verdin onu da yaz😥😂😂

Back
X