- 3 Ekim 2007
- 14.573
- 36.275
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Dindirella
-
ÜzdünKpss çalışın, ciddiyim.
Normalde kilo almamak için dikkat eden ben sınav döneminde hiç dikkat etmediğim halde son 3 ayda 8 kilo verdim. Hâlâ daha ders çalışıyorum, sınava kadar 10 -11 kilo olur diye tahmin ediyorum.
Kpss nin benden almadığı bir kilolarım kalmıştı, onları da aldı tam oldu.
85 kilodan düştüm 55 kiloyaEkmek yemeyince verdin mi peki kılo
Limonlu su ile detoks yapıyorum uzun zamandır (1 ay) bence uzunPardon, ben öğrenci olduğum için günlük tava yemeği yapıyorum. Mesela tavada hafif zeytinyağlı somon balığı + salata. Sebzeli kuşbaşı sote ve yoğurt veya çorba salata yoğurt vb. yeşillik ve proteinli öğle yemeği. Bol bol su, 1 bardak sirkeli su, uyanınca ılık bir bardak limonlu su ve 2-3 kupa yeşilçay. Dün sadece 6dan sonra açtım 4-5 yaşlı yoğurt yedim.
Sadece ekmek yemeyerek mı, dogru soyle85 kilodan düştüm 55 kiloyahemde 3 ayda
Ciddiyim. Hamur işi şekerli gıdalar tüketmedim. Tansiyon şeker de gitti..Sadece ekmek yemeyerek mı, dogru soyle
Seker dedın de... Ben seker de cok tuketıyorum ya.Ciddiyim. Hamur işi şekerli gıdalar tüketmedim. Tansiyon şeker de gitti..
Yazayım tabi hemen.Nasıl verdıgnı neden yazmıyorsun
Din kardesıyız yardım et, nasıl verdin onu da yaz
Tebrik ederim maşallahCiddiyim. Hamur işi şekerli gıdalar tüketmedim. Tansiyon şeker de gitti..
Kahvaltıda 1-2 dilim ekmek yiyorum, onun dışında yememeye gayret ediyorumYazayım tabi hemen.
Yukarıda bir kahvaltı tabağı paylaşılmış ya, ona benzer kahvaltı yaptım günlük.
Öğlen yeme ihtiyacı duyduysam salata+galeta gibi bir öğünle geçiştirdim.
Akşam yemeğini genelde 1 kase çorba, 1 çeşit yemek olarak tükettim.
Bazı günler öğlen doyurucu bir salata yiyip akşam yemeğini atladım. Bol yeşillik+ haşlanmış nohut, yeşil mercimek (biri sadece ) + yoğurt gibi uydurma salatalar yaptım.
Atıştırma ihtiyaçlarımı 100 kalori altındaki Nesfİt barlar falan var, kahve yanında onları yedim.
Bence en etkili yöntem kalori saymak. Günlük tükettiklerimin kalorisini hesapladım sürekli, ona göre dengelemeye çalıştım. Günlük 1000 kaloriyi geçmedim genel olarak.
Ve tabiki aksiyonYürüyüş, evde spor, kondisyon bisikleti vs ( bunların hepsinden nefret ediyorum ama hareket etmeyince kilo verilmiyor)
Genel olarak tarzım bu diyet yaparken. Bu sistem bana güzel kilo verdiriyor.
Helal olsun, bu yola bas koymussun sen degmıste ne mutlu sana.Yazayım tabi hemen.
Yukarıda bir kahvaltı tabağı paylaşılmış ya, ona benzer kahvaltı yaptım günlük.
Öğlen yeme ihtiyacı duyduysam salata+galeta gibi bir öğünle geçiştirdim.
Akşam yemeğini genelde 1 kase çorba, 1 çeşit yemek olarak tükettim.
Bazı günler öğlen doyurucu bir salata yiyip akşam yemeğini atladım. Bol yeşillik+ haşlanmış nohut, yeşil mercimek (biri sadece ) + yoğurt gibi uydurma salatalar yaptım.
Atıştırma ihtiyaçlarımı 100 kalori altındaki Nesfİt barlar falan var, kahve yanında onları yedim.
Bence en etkili yöntem kalori saymak. Günlük tükettiklerimin kalorisini hesapladım sürekli, ona göre dengelemeye çalıştım. Günlük 1000 kaloriyi geçmedim genel olarak.
Ve tabiki aksiyonYürüyüş, evde spor, kondisyon bisikleti vs ( bunların hepsinden nefret ediyorum ama hareket etmeyince kilo verilmiyor)
Genel olarak tarzım bu diyet yaparken. Bu sistem bana güzel kilo verdiriyor.
Uzun zamandır limonlu su içiyorsunuz tebriklerLimonlu su ile detoks yapıyorum uzun zamandır (1 ay) bence uzun
Kıyafet konusunda hırs yaptım demıssın ya aynı sey bende de var.
36 beden elbisenin ıcıne girmek istiyorum
Ins bende verırım ya, 5-6 kg versem benim ıcın super olacak
Hamuru kes ilk önce. Hamur daha tehlikeli benceSeker dedın de... Ben seker de cok tuketıyorum ya.
Ekmegı kessem tek basına ise yaramaz ki, sekeri de kesmem lazım.
Of
Cok guzel soyledın, bız sımdı ne gorsek alıp yiyoruz. Eskiden hem boyle imkan yokmus hem boyle ozendırecek yiyecekler yokmus.Uzun zamandır limonlu su içiyorsunuz tebrikler36 benim için de hedef 5-6 kilo iyiymiş benim en az 10 kg vermem lazım. Diyet disiplini gerçekten zor. O yüzden felsefi bakıp psikolojik rahatlamaya çalışıyorum. Anadolu insanına bakınca dedelerimizin/ninelerimizin yaşam biçimi büyük bir örnek: kıt kanaat yiyecek bulup, tarlada gün boyu çalışan insanlar nasıl zıpkın gibi/gibiydi. Az yemek ve hareket işin sırrı. Tabii keşke onların yediği katkısız besinleri bulabilseydim.
Yemek sipariş sitesini sil engelleInsanlarin alisveris sitelerine baktigi gibi ben de surekli yemek siparis sitelerine bakiyorum.sepeti doldurup siparis vermeden 2 defa kapadim ama sanirim dayanamicimmm
Ya cok acik benzayiflamaliyim ama olmuyo malesef uemeden durabilemler nasil durabiliyorsunuz?diyet gruplarina katildim ama yediklerimi yazmaya utandim sahsen ciktim
Ben kendimi nasil durdurabilirim?zayiflayabilen hanimlar nasil basarabildiniz keske basari hikayelerini anlatan bi bolum olaaydi
Atıştırmak, sürekli bir şeyler içip yanında abur cubur tüketmek benim de hayat tarzım. Ama belli bir yaştan sonra gerçekten fark etmeden kilo yapıyor insana.Helal olsun, bu yola bas koymussun sen degmıste ne mutlu sana.
Kilo veren insanlar gozumde hep azimli duzenlı oluyor, ben sımdı ekmegı kessem seker var. Sekeri kessem, kahveden caydan keyıf alamayacagım dıyıp vazgeçiyorum.
Tek derdim ekmek degıl kı, seker de cok tuketıyorum. Tatlı falan.
Zaten sureklı hareket halindeyim ama, yedıgım ıctıgım sayesinde sanırım gitmiyor kilolarım.
Bı de ben bi donem benek tedavisi gordum, ozaman cok zayıftım hıc etki etmedi.
Ama sımdı yasım 36 oldu ve sanırım o zamankılerde simdı cikiyor.
Ee yaslaniyorum metabolizmamda yavaşladı bence benım.
Bes altı kilo versem kendımı cok ıyı hıssedıcem.
Senın adına cok sevındım ayrıca da tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?