yemek yapmayı öğrenmek istemek..

oldukca kolayy. gercı emınım bende hep basıt seyler yapardım:)) hep katı gıdalarla nereye kadar gıdeceksın ? barsaklarınız kuruyacak :))))

walla bizde hep sivi yemek yiyoruz ne olacak simdi daha simdiye kadar hic kofte falan yapmadimmm ama et felan pisiriyorummm off cok yemek cesidi ogrenmem lazimmm

Evlenince Öyle Olmuyor Kuş..
Koşa Koşa Yapıyorsun..

( bende ewlendıkten sonra ısı bırakıyorum. daha makul saatlerde bı ıs bulmaya calıscam. bana mısafır gelse kesın altından kalkamam. mısafırler ewlerıne ac doner :)

Merak Etme Yemek Yapmasını Bilmediğin İçin, Gelen Abur Cubur Yiyor ki..
Bizim Ortam Öyle Valla..
Arkadaşlar Geliyor Gece...
Hemen Köfte Difrizden..
Bir de Patates Kızartıyorum..

Süper..

daha yeni evliymissin sende tebrik ederimmmmne guzel misafir kaygin yok yani...gerci bizede yemege misafir gelmedi hic ama bigun gelir diye cok korkuyorum altidan kalkamam diyee ne olacak bu halimmm bilmiyorumm hem yemek yapmayi dogru duzgun bilmyorumm hemde misafir gelirse mukemmel yemek yapmak istiyorum belkide cok sey istiyorum kendimi kasmasam rahat biraksam belki hersey daha guzel olacak ama cok kasiyorum kendimi boyle konulardaaa

Merak Etme Yemek Yapmasını Bilmediğin İçin, Gelen Abur Cubur Yiyor ki..
Bizim Ortam Öyle Valla..
Arkadaşlar Geliyor Gece...
Hemen Köfte Difrizden..
Bir de Patates Kızartıyorum..

Süper..

bencede super bı monu. yanı benım arkadaslarım ıcın. nısanlımın arkadasları her seye bahene wereceklerı ıcın daha farklı bıseyler yapmam lazım :))

bencede super bı monu. yanı benım arkadaslarım ıcın. nısanlımın arkadasları her seye bahene wereceklerı ıcın daha farklı bıseyler yapmam lazım :))

Farklı Bir Şeyler Yemek İsteyen Gelirken, Farklı Şeylerle Gelsin Bacım Kasma Kendini..

suan herseyımı annem yapıyor... evlenınce bı kac ay cok zorluk cekerım ama zamanla alısırım dıye dusunuyorum.

İlk Gün İtibariyle Alışıyor Herşeyi Koşa Koşa Yapıyorsun...
Bende Toz Almasını Bilmezdim Bak İş Başa Düşünce Nasıl Evi Temizliyorum

İlk Gün İtibariyle Alışıyor Herşeyi Koşa Koşa Yapıyorsun...
Bende Toz Almasını Bilmezdim Bak İş Başa Düşünce Nasıl Evi Temizliyorum

ev temızlığı, yemek neyse ıyı kotu bı sekılde halledılır ama o utu yok mu utuuuu pantolonlar yukarıdan tek dızlere kadar 2 sonrasnda 3 lesıyor her anlamda becerıksız bı kadın olcam :)))

ev temızlığı, yemek neyse ıyı kotu bı sekılde halledılır ama o utu yok mu utuuuu pantolonlar yukarıdan tek dızlere kadar 2 sonrasnda 3 lesıyor her anlamda becerıksız bı kadın olcam :)))

Ütü Yapmasını Sevdiğim Kadar Hiç Bir Şeyi Sevmiyorum Desem ?? (Bekarkende Böleydimm, Ortaokulda Pileli Eteğimi Kendim Ütülerdim)
Bayılırım Akşam Kadar Ütü Yapsam Gıkım Çıkmaz..
:

Son düzenleme:
Ütü Yapmasını Sevdiğim Kadar Hiç Bir Şeyi Sevmiyorum Desem ?? (Bekarkende Böleydimm, Ortaokulda Pileli Eteğimi Kendim Ütülerdim)
Bayılırım Akşam Kadar Ütü Yapsam Gıkım Çıkmaz..
:

nihayet benm gibi birini görebildm.kime ütü yapmayı çok seviyorum desem dalga geçiyolar bizim eve de gelsene diye
miss gibi yıkanmş çamaşırlar jilet gibi ütü düzgün bir gardrop harikayaaa

çalıştığım için uzun zamandır yemek yapmıyorum.bebeğe annem ve kayınvalidem bakıyo.haftanın 2 3 günü annemlerdeyiz.geri kalanında da kayınvalidemde.bu yüzden yemek yapmıyorum.artık yaptığım yemeklerde tutmuyo.ben ne kadar hamarat biriyken şimdi tutturamıyorum....geçen gün fasulye kavurdum.dibine tutmuş.dometsli biberli köfte yaptım.zehir gibi acı olmuş.yemek yapıyorum tadı hiç iyi olmuyo...ben sanırım unutmuşum(((

Ben şuanda 2 aylık evliyim inanmıycaksın belki ( bende inanmıyorum genelde ) harika yemekler yapıyorum.
Evime gelen herkeste şaşırıyor başta annem mesela :108: bilseydim birazcık ben kullanırdım da öyle ewlendirirdim falan diyor :103::103:
sanırım iş başa düşünce herşey yapılıyor.. Kendime bi klasör yaptım işte bildiğim yapabileceğim yemek tariflerinin olduğu bakarak falan yapıyorum...

bak burda el ele verdik bişiler yapmaya çalışıyoruz buyur gel sende
hem yemek yapınca zaman geeçr,hem birileri beğenip çok güzel olmuş deyince bi mutlu oluyo insan

çok teşekkür ederim canım çok sağol:)
uğrarım sık sık, şimdilik yapmasam bile tariflerinizi bi kenara not alıcamm
bu arada dün yaptığın pilavı nasıl öyle tane tane yaptınnnn?? eline sağlık

Son düzenleme:
Selam kızlarrr

bende çokk seviyorum yemek yapmayı,isabahtan akşama kadar mutfakta olim gıkım çıkmaz

ama temizlikten nefret ederim

bende netten bakıyorum yazıyorum deniyorum
yani yeni yeni başladım denemeye

Hoşbulduk

Bende Yemek Yapmasını Bilmiyorum, Hemde Hiiççç..
Hevesimde Yok Öğrenmeye
N'olcak Benim Halim..

kız bide evliymişin Allah seni netmesin
amaaaaaannn boşver adam saa razı bak 10 ay olmuş
bakalım bana 10 ay sabredebülür mü

pilavı nasıl yapıyorsunuz? tarflerden de bakıp yapıyorum ama olmuyor... lapa gıbı oluyor, kasıktan dusmuyor

açıkçası dünkü pilavı tümden ben yapmadım,daha doğrusu yapamadım çünkü annem başımda gardiyan gibimm
kızlar bilirler derdimi
ama çok da zor gelmedi açıkaçsı bana..
bi daha ki sefere tek başıma yapınca belli olacak açıkçası ak kara

Kız Bilmiyorum Diyorum Ne Yapacağım ki ?

bizde bilmiyoz sanki ben anlıyomdaa
öle yapmaya çalışıoz bişiler yavaştan yavaştan

Yok Kız Bir Şey Olduğu Yok..
Dediğim Gibi Ben Şanslı Kısımdayım..
Kocam Sebze Yemeği Yemez..

benümküde pek sebmezzz
ama ben yapacamda yedirecemdeeee

canım pılavın cok guzel gorunuyor. ellerine sağlık olsada yesekk :) oyle tane taneee pisirmeyı nasıl basardın

canım anneminde parmağı var ne yazık ki o pilavda

pilav guzel gorunuyor ama kuru fasulyenin suyu fazla sanki bilemedimmm sanki kendim cok iyi pisiriyorummda bide sna laf yetistiriyorummm

işte ilk seferiydi anca böyle oldu canım yaa..
sulu oluyo bizim evde genelde fasulye,kimse garipsemedi o sebeblen

hmm harika görünüyolar
tebrikler canm maşallah ya
bende çıkcam yarın tarifi de alcam senden canm unutma..
hadi iyi geceler herkese

gel kuzum gelde tariflerimizi paylaşıp masaları donatak

vuvvvvv seninkide çok başarılı güzel görünüyorlar ellerine sağlık
güzel oldu bugün hiç denemediğimiz şeyleri yaptık

evet yaaaa tü tü tü maşAllah yetenekli kızlarımız
pek bi hamaratlar tam evlenmelük

bzde dha soz nısan yok hiiii koca bulaıcam goruyomusun şaka bıyna cnm benmkı buyuk bı yemek sırketınde calısıyor butun gun monulerı duzenlıyo hıcbıseyı begenmıyo anacım . hay şansıma

vallaha sen yandın ki ne yandın arkadaş

olur mu hiç öyle yaa...
bisiklte sürmek gibi birşey yemek yapmak,unutulmaz
bence sen tam vermeiyondur da kendini,ondan yapamıyosundur canım..

aşk yaptırıyo mu diyosun yanim senn

şimdilik yapamsam mış,kız döverim seni bak
yap da yiyelim,hep bizden yemek yok gariiiiiii

Selam kızlarrr

bende çokk seviyorum yemek yapmayı,isabahtan akşama kadar mutfakta olim gıkım çıkmaz

ama temizlikten nefret ederim

bende temizliği severdim yemeği sevmezdim
şimdi yemeğide sever oldum vallaha

tüm masterchef adaylarına selamlaaaaaaaaarrrrrrr

evet efendim hepimiz birimiz birimiz hepimiz içiiiinnnnnnnn:13:

eeee kızlar bugün neler var menülerde dökülün bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…