- Konu Sahibi gaydirigubbak
-
oldukca kolayy. gercı emınım bende hep basıt seyler yapardım:)) hep katı gıdalarla nereye kadar gıdeceksın ?barsaklarınız kuruyacak :))))
saka takıldım. emın ol bende aynı seylerı yapardım. sen en azından pane harclı tawuk kızartabılıyrsun. ben onu yapmayada usenırım :)) artık sabah aksam kahwaltılık yerız yada patates ( beynımız nısastalanır)....
( bende ewlendıkten sonra ısı bırakıyorum. daha makul saatlerde bı ıs bulmaya calıscam. bana mısafır gelse kesın altından kalkamam. mısafırler ewlerıne ac doner :)
Evlenince Öyle Olmuyor Kuş..
Koşa Koşa Yapıyorsun..
10 Aylık Evliyim..
Evime Çok Misafir Gelmez.. (Hatta Gelemez)
Geceleri Arkadaşlarımız Gelir..
Sahura Bile Geliyorlar..
Evime Misafir Gelememesinin Sebebi de; Eşim ve Ben Vardiyalı Çalışıyoruz..
Akşam Yemek Saatinde Evde Olmuyoruz..
İşimizin Bayramda Tatili de Yok..
Yani Uzun Mesele...
Misafirlerimiz Ya Kahvaltıya Gelebilir..
Ya da Gece Makara Yapmaya Gelir..
24 Yaşımdayım
Merak Etme Yemek Yapmasını Bilmediğin İçin, Gelen Abur Cubur Yiyor ki..
Bizim Ortam Öyle Valla..
Arkadaşlar Geliyor Gece...
Hemen Köfte Difrizden..
Bir de Patates Kızartıyorum..
Süper..
bencede super bı monu. yanı benım arkadaslarım ıcın. nısanlımın arkadasları her seye bahene wereceklerı ıcındaha farklı bıseyler yapmam lazım :))
suan herseyımı annem yapıyor... evlenınce bı kac ay cok zorluk cekerım ama zamanla alısırım dıye dusunuyorum.
İlk Gün İtibariyle Alışıyor Herşeyi Koşa Koşa Yapıyorsun...
Bende Toz Almasını Bilmezdim Bak İş Başa Düşünce Nasıl Evi Temizliyorum
ev temızlığı, yemek neyse ıyı kotu bı sekılde halledılır ama o utu yok mu utuuuupantolonlar yukarıdan tek dızlere kadar 2 sonrasnda 3 lesıyor her anlamda becerıksız bı kadın olcam :)))
Ütü Yapmasını Sevdiğim Kadar Hiç Bir Şeyi Sevmiyorum Desem ?? (Bekarkende Böleydimm, Ortaokulda Pileli Eteğimi Kendim Ütülerdim)
Bayılırım Akşam Kadar Ütü Yapsam Gıkım Çıkmaz..:
bak burda el ele verdik bişiler yapmaya çalışıyoruz buyur gel sende
hem yemek yapınca zaman geeçr,hem birileri beğenip çok güzel olmuş deyince bi mutlu oluyo insan
amaaan bütün yemekler aynı değilmi soğanı salçayı kavur, sebzeyi suyunu ekle2 senelik evliyim allahtan eşim yemek seçmiyor. korkumdan yemek kitabı almıştım ama doğru dürüst kullanılmadı bile. bir sürü blog, site var acayip yardımı dokunuyor.
Hoşbulduk
Bende Yemek Yapmasını Bilmiyorum, Hemde Hiiççç..
Hevesimde Yok Öğrenmeye
N'olcak Benim Halim..
pilavı nasıl yapıyorsunuz? tarflerden de bakıp yapıyorum ama olmuyor... lapa gıbı oluyor, kasıktan dusmuyor
Kız Bilmiyorum Diyorum Ne Yapacağım ki ?
Yok Kız Bir Şey Olduğu Yok..
Dediğim Gibi Ben Şanslı Kısımdayım..
Kocam Sebze Yemeği Yemez..
canım pılavın cok guzel gorunuyor. ellerine sağlık olsada yesekk :) oyle tane taneee pisirmeyı nasıl basardın
pilav guzel gorunuyor ama kuru fasulyenin suyu fazla sanki bilemedimmm sanki kendim cok iyi pisiriyorummda bide sna laf yetistiriyorummm
hmm harika görünüyolar
tebrikler canm maşallah ya
bende çıkcam yarın tarifi de alcam senden canm unutma..
hadi iyi geceler herkese
vuvvvvv seninkide çok başarılı güzel görünüyorlar ellerine sağlık
güzel oldu bugün hiç denemediğimiz şeyleri yaptık
bzde dha soz nısan yok hiiii koca bulaıcam goruyomusun şaka bıyna cnm benmkı buyuk bı yemek sırketınde calısıyor butun gun monulerı duzenlıyo hıcbıseyı begenmıyo anacım . hay şansıma
çalıştığım için uzun zamandır yemek yapmıyorum.bebeğe annem ve kayınvalidem bakıyo.haftanın 2 3 günü annemlerdeyiz.geri kalanında da kayınvalidemde.bu yüzden yemek yapmıyorum.artık yaptığım yemeklerde tutmuyo.ben ne kadar hamarat biriyken şimdi tutturamıyorum....geçen gün fasulye kavurdum.dibine tutmuş.dometsli biberli köfte yaptım.zehir gibi acı olmuş.yemek yapıyorum tadı hiç iyi olmuyo...ben sanırım unutmuşum (((
Ben şuanda 2 aylık evliyim inanmıycaksın belki ( bende inanmıyorum genelde ) harika yemekler yapıyorum.
Evime gelen herkeste şaşırıyor başta annem mesela :108: bilseydim birazcık ben kullanırdım da öyle ewlendirirdim falan diyor :103::103:
sanırım iş başa düşünce herşey yapılıyor.. Kendime bi klasör yaptım işte bildiğim yapabileceğim yemek tariflerinin olduğu bakarak falan yapıyorum...
çok teşekkür ederim canım çok sağol:)
uğrarım sık sık, şimdilik yapmasam bile tariflerinizi bi kenara not alıcamm
bu arada dün yaptığın pilavı nasıl öyle tane tane yaptınnnn?? eline sağlık
Selam kızlarrr
bende çokk seviyorum yemek yapmayı,isabahtan akşama kadar mutfakta olim gıkım çıkmaz
ama temizlikten nefret ederim
tüm masterchef adaylarına selamlaaaaaaaaarrrrrrr
evet efendim hepimiz birimiz birimiz hepimiz içiiiinnnnnnnn:13:
eeee kızlar bugün neler var menülerde dökülün bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?