- Konu Sahibi gaydirigubbak
-
Hiç anlamıyorum boyle araya girip kavuşmanızı engelleyerek ellerine ne geliyor bu insanların?Gezmemek için devamlı bahanemiz oluyor en çok da benim üşengeçliğim.
Lisedeyken o da seviyor ben de hatta defterim var benim sulu zırtlak aşk yazıları yazıyorum kendi kendime ama birbirimizin sevdiğinden haberimiz yok. Onun yakın arkadaşı bana gelip o olmaz sevdiği başka bir Merve diyor, benim yakın arkadaşım gidip ona sana bakar mı hiç o bir kendine bak bir ona diyor. Lise sona kadar bizi engelliyorlar. Okul bittikten sonra karşılaşıyoruz ama heyecandan numara istemek aklımıza gelmiyor, msn adreslerini alıyoruz ama msn in gazabına uğradığımızdan görüşemiyoruz ve ikimiz de görüşmek istemediğini düşünüp bir kez daha kırılıyoruz. Face adresi açıp beni arayıp buluyor ve sonra konuşmaya başlıyoruz, lisede arkamızdan dönen dolaplar ortaya çıkıyor falan filan...
Allah kabul etsin görüşürüz canımBen şimdi ikindi namazını kılıp pazara gideyim iftardan sonra görüşürüz canlar
İyiyim bende ama acıktım biraz bu ndenle de başım ağrımaya başladıEvet Sıcaktır Kızlarımız..
Geçen Gece Fena Kaynattık..
Tadı Damağımda Kaldı..
Bakim Dedim Neler Dönüyor..
Ben Makara_Kukara
Yarışmaya İstanbul'dan Katılıyorum..
Yarışmacı Tüm Arkadaşlarıma Başarılar Diliyorum..
Bu Arada İyim Sende Umarım İyisindir..
İyiyim bende ama acıktım biraz bu ndenle de başım ağrımaya başladı
Artık bende burda olduğuma beraber fokurdatırızz
Gerçek adın ne?
Yaşın kaç?
İstanbulun neresindensin canım?
Evet Sahura Kadar Fokurdatırız
Öyle Kendimi Uluorta Deşifre Edemem..
24 Yaşımdayım
Anadolu Yakasında İkamet Ediyorum..
Peki Sen Kaç Yaşındasın?
Yoksa İstanbullu musun?
Bende kaçıyorum kızlarr yavaş yavaş başlayayım yemek işlerine
sonra gelirimmm görüşürüzz
Hepinize hayırlı iftarlarrr
Biz söyledik deşifre ettik kendimizi ama cnm
18im 19 olucam
Avrupa yakasındayım bende
yok yaa istanbullu değilim trakyalıyımm
Sen nerelisinn??
Hiç anlamıyorum boyle araya girip kavuşmanızı engelleyerek ellerine ne geliyor bu insanların?
Allah kabul etsin görüşürüz canım
Bilmem ki onlar da ayırmaktan zevk alıyorlar sanırım ama Allah nasip ettikten sonra onlar geciktirmekten fazlasını yapamıyor işte
Oyle hersey nasıp kısmet eger o senın kaderıne yazılmıssa kım ne kadar ugrasırsa ugrassın yıne de olur kacarı yok :)
a.s canımm :)) bende selam atımm topiğe duuselammm kızlar
a.s canımm :)) bende selam atımm topiğe duu
selammm yemek güzellerii nasılsınzzzz
bu böyle işte kuzum (twetysale) gıcığın teki hiçte çağırmaz dimiii
Geldiniz de Niye Çağırmıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?