Ben de sevmem mutfağı. Ama çocuklar olunca görev bilinciyle yapıyorum işte. İşin garibi, kesinlikle kendimi övmek gibi olsun

, mutfağı sevmem ama elim lezzetlidir.
Bazen eşime yaptırıyorum. O da süper bir seçenek bence. Ama adam işten yorgun geldiği için sürekli geçerli olabilecek bir durum değil. Ne yazık ki...
Baklagilleri yemek şeklinde yemeyiz. Salata yaparız. Buzlukta haşlanmış baklagil her zaman bulunur. İçine dere otu, mısır, közlenmiş kırmızı biber, salatalık turşusu, salatalık, domates, ne varsa gömüyorum, nar ekşisi, limon ve zeytinyağıyla taçlandırıyorum. Bu barbunya, yeşil mercimek, kuru fasulye ve nohut için geçerli. Leziz bir şey oluyor, bayılırız. Bir de bolca fırın yemeği yaparım. Mesela karnabahar ve patatesi azıcık buharda yumuşatıp, şöyle yumurtalı kaşarlı karışımla fırına veriyorum, bir fiske köri de atarsanız, nefis oluyor. Kabak sevmez bizim evdekiler, bu yemeğin arasına kabak bile koyuyorum anlamıyorlar. Onun dışında fırın mücver yaparım. Burada yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Tadını beğendiğiniz tüm sebzeler mücver olabilir. Buzlukta her zaman yoğrulmuş köfte vardır. Hiç bir şey yapmadıysam, köfte, makarna ya da pilav takılıyoruz. Onun dışında buharda pişirilmiş sebzeleri de çok yapıyoruz. Üstüne limon, zeytinyağı... Taze fasulye bile bu şekilde güzel oluyor ve ek olarak havuç, brokoli, brüksel lahanası, karnabahar... Yağda kızartma yapmıyoruz ama kızartma sevdiğimiz için Airfry aldık. Belki bunu düşünebilirsiniz. Patates, tavuk, köfte filan süper oluyor. Genel olarak durumumuz böyle.