- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.572
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
Üstelik de diyetteyim ve sağlıklı beslenmem gerekiyor. Ama mutfakta çalışmak bana zul geliyor, nefret ediyorum. Özellikle bu sene bu nefretim daha da arttı nedense. Bir de beceriksizim, köfte yoğururum kıvamı tutmaz, hani yapayım dolaba atayım gibisinden. Ya da alayım 3-4 kilo barbunya dolaba atayım, ı- ıh isilik çıkartırım ayıklarken ! Neyse ki kayınvalidem, annem sağ olsunlar Allah uzun ömür versin onlar veriyor barbunyadır, bezelyedir. Yemek yapmayı 40 yaşımdan sonra sevemeyeceğime göre sizler ne yapıyorsunuz ? Ben Pazar' dan bir çorba ( gerçi yazın yapmıyorum çekilmiyor sıcakta) , bir sebze yemeği, bir et / baklagil yanına pilav yapıyorum. Hafta ortası onlar bitince çılbır, makarna, ton balıklı makarna vb. yiyoruz.
Bana bir el atın ne olur pratik neler yapabilirim. Dezavantajlarımdan biri de insülin direncim var yani eve geleyim, elime bir kadeh birşey alıp müziği açıp yemeğimi yapayım durumum ASLA olamaz acıkıyorum çünkü. Bir çorba dahi olsa max. 19:30 da içmeliyim.
Pratik yemek araştırıyorum nette, bana pratik dediği tarifi ben uğraşsam yapamam bu yüzden sizlerden gerçekten pratik tarifler istiyorum. Size güveniyorum, yaparsınız hadi
Mesela dipfrizimde haşlanmış nohutum, bezelyem, barbunyam var. Şirketimizin verdiği erzaklar bitmedi, pirincim, bulgurum var. Bir nohut yanına pilav yapabilirim haftasonu. Hem kolay da pişer.
Önerileri bekliyorum <3
Bana bir el atın ne olur pratik neler yapabilirim. Dezavantajlarımdan biri de insülin direncim var yani eve geleyim, elime bir kadeh birşey alıp müziği açıp yemeğimi yapayım durumum ASLA olamaz acıkıyorum çünkü. Bir çorba dahi olsa max. 19:30 da içmeliyim.
Pratik yemek araştırıyorum nette, bana pratik dediği tarifi ben uğraşsam yapamam bu yüzden sizlerden gerçekten pratik tarifler istiyorum. Size güveniyorum, yaparsınız hadi
Mesela dipfrizimde haşlanmış nohutum, bezelyem, barbunyam var. Şirketimizin verdiği erzaklar bitmedi, pirincim, bulgurum var. Bir nohut yanına pilav yapabilirim haftasonu. Hem kolay da pişer.
Önerileri bekliyorum <3