yemek takımıma yorum bekliyorummm kızlarrr ......

gmzvrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
102
0
46
Sakarya

avmde alışveriş yaparken indirim varmış diye girdim yemek takımı aldım çıktım.. şimdi de acele etmesemiydim acaba diyorum emin olamadım.. sonuçta evladiyelik bi ürün..

yorumlarınızı bekliyorum kızlarrrrrrrr

bencede cok sık ve güzel canımm güle güle kullan

ya sen delimisin millet bunu almak istiyoda parası yetmiyooo güle güle kullan en iyi takımlardan birini almışsın

çok güzelmiş takımın tereddüt ettiğine göre evlenmene çok var sanırım. ama üzülme bence modası geçmez, çok sade ve şık çünkü. aklında yokken aldın, demek ki çok uygundu fiyatı. merak ettim ne kadara aldığını:97:

gayet güzel bence,modern bir yemek takımı kolay kolay modası geçmez sade ve şıkmış:)

aaa çok güzelmiş güle güle kullan benimde çok beğendiğim bi model hem kare hem sade olması açısından

Ayy çok güzelmiş yaa sade ve şık, hiç pişman olma tatlım gayet dogru bi tercih yapmışsın.sakıncası yoksa markası ve fiyatını öğrenebilrimiyiz..

çok şık ve sade tam benim tarzım.güle güle kullan canım.zaten bana göre yemek takımının çok süslü olmayanı makbuldür.sende bendensin sanırım

ben çok beğendim canım, çok hoş ve şık duruyor (markası nedir acaba)
iyi günlerde kullan (

Son düzenleme:
ılk resım cok guzeldı ıkıncıde guzel ama ılkının saglamını getırtemesmısın??? bayıldım cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…