• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek takımıma yorum bekliyorummm kızlarrr ......

gmzvrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
102
0
46
Sakarya
$royalfinechina31.jpg

avmde alışveriş yaparken indirim varmış diye girdim yemek takımı aldım çıktım.. şimdi de acele etmesemiydim acaba diyorum emin olamadım.. sonuçta evladiyelik bi ürün..

yorumlarınızı bekliyorum kızlarrrrrrrr :21:

bencede cok sık ve güzel canımm güle güle kullan

ya sen delimisin millet bunu almak istiyoda parası yetmiyooo :52: güle güle kullan en iyi takımlardan birini almışsın :34:

Eki Görüntüle 252674

avmde alışveriş yaparken indirim varmış diye girdim yemek takımı aldım çıktım.. şimdi de acele etmesemiydim acaba diyorum emin olamadım.. sonuçta evladiyelik bi ürün..

yorumlarınızı bekliyorum kızlarrrrrrrr :21:

çok güzelmiş takımın:nazar: tereddüt ettiğine göre evlenmene çok var sanırım. ama üzülme bence modası geçmez, çok sade ve şık çünkü. aklında yokken aldın, demek ki çok uygundu fiyatı. merak ettim ne kadara aldığını:97:

aaa çok güzelmiş güle güle kullan benimde çok beğendiğim bi model hem kare hem sade olması açısından :nazar:

Ayy çok güzelmiş yaa sade ve şık, hiç pişman olma tatlım gayet dogru bi tercih yapmışsın.sakıncası yoksa markası ve fiyatını öğrenebilrimiyiz..:69:

çok şık ve sade tam benim tarzım.güle güle kullan canım.zaten bana göre yemek takımının çok süslü olmayanı makbuldür.sende bendensin sanırım :61:

ben çok beğendim canım, çok hoş ve şık duruyor (markası nedir acaba)
iyi günlerde kullan ((:

Son düzenleme:
ılk resım cok guzeldı ıkıncıde guzel ama ılkının saglamını getırtemesmısın??? bayıldım cunku

Back