• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek Takımı Kare mi Yuvarlak mı Olmalı?

_biyolog_

visale aşık.. 30.06.2011
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
476
11
318
Slm kızlar yemek takımında hangisi daha kullanışlı ve güzel?CADIARZU
Sizin seçimleriniz hangisinden yana olurdu??

kullanis yonunu bilmiyorum ama kahvalti takimim,pasta takimim,misafir yemek takimim hepsi kare daha şık durdugunu dusunuyorum..

Canım hangisi daha kullanışlı bilmiyorumm ama bencee sen hangisini sevip beğendiysen onu alıp kullanmalısın.. :lepi:
Benim günlük takımlarım yuvarlak, almayı planladığım kahvaltı takımım kare (kampanya bekliyorum 12ye tamamlıcam da yerimseniben ), misafir takımında da aklımdaki model damla modeli :) Yani bence önemli olan senin gerçekten içine sinmesi...

benim misafirlik özel yemek takımım kare, kahvaltı takımım kare çok severek aldım. Günlük yemek takımımda yuvarlak. Ben kare takımları cok sevdigim için aldım. Çok da güzel bir model bulunca kaçırmadım.ıçine sinmesi bencede cok önemli.

bende kare istiyodum ama alacagım yerde bundan sorun yasayan cok oluo tavsiye etmiyoruz dediler makineye fln sıgmıyomus yerleşmiyomus

eweet bende ölee okudum bikaç yerde laf arasında geçmiş o yüzden başlı başınaa bi konu açıyım dedimm

ben cok istiodum kare daha guzel duruyor diye ama yuvarlak almak zorunda kaldım mafoldumben adam kendi sattıgı malı bile önermedi yani schafer den almıstım çoğu arkadasımda kare aldı köşelerinin kaplaması kalkıomus fln götürüp değiştirmişti biri

öncelikle misafir için yemek takımı almıştım kare olanlardan

daha sonra onları günlüğe çektimm

ve şimdi yuvarlak bir takım beğendimm onu alacağım ay sonundaa

her ikiside ayrı güzel modeline göre bence

benimkiler yuvarlak ama yuvarlak begendıgım icin almıştım.. hangisi hoşuna gittiyse onu al canım..
karenın kenarları kırılıyor vs deniyor ama düzgün kullanırsan birşey olacagını sanmıyorum.

ewet annemde ölee diyoo sinoplucum dikkatli güzel kullanırsan bişey olmaz diyooo yıllarca kullanıcam diyee düşünmeden edemiyorumbilmiyorumkismile

benimde kahvaltı takımım kare. şık duruyor gerçekten ama kullanış açısından nasıldır bilemiyorum çünki henüz kullanmaya başlamadım...

karenin elbet bi gün modası geçicek ama yuvarlağın yıllardın modası geçmedi tatlm

kahvaltı takımnda kare tabakları beğeniyorum
ama yemek takımında yuvarlaktan yanayımhihoyyyt
kare tabakların kulanışlı olmadığını da duydum bulaşık makinasına yerleştirme zormuş ve kenarlarda çıtlama oluyomuş...

misafir yemek takımı yuvarlak olmalı bence yuvarlak takımların modası geçmez ama kareler biter 2 gün sonra oval modeller çıkar hatta çıktı bile:)ama günlük takım için karelerde gözünüz kalıosa kare alın.ben öle yaptımohaoldumsmile

misafirlik olan takımını kare al çok şık duruyor sonuçta kullanışsız bile olsa onlarda kaç kere yemek yenecek bide onu düşün zahmetine ayda yılda bir katlanırız ne olur sanki..günlük olanlarını da yuvarlak daha kullanışlı olan birşey alırsın böylece ikisinden de almış olursun içinde kalmaz canım ben öyle yaptım hevesimi de kırmadım böylece zemuszemus

bende kareleri çok beyeniyorum ama kullanış açısından yuvarlak aldım. Ama içimde kalmasın diye kahvaltı takımımıda kare aldım :)))

sahsen bi seyden sikilacaksam zamanla o kare olmus yuvarlak olmus farketmez yine sıkılırım..Ben tabagin seklinden ziyade desenine onem veririm en basta..Deseninden sıkılırsam tabaktan sıkılırım zaten..O yuzden ne begeniyosan onu al derim ben..Tekerleme gibi oldu..boshayallersmile

bende kare istiyodum ama alacagım yerde bundan sorun yasayan cok oluo tavsiye etmiyoruz dediler makineye fln sıgmıyomus yerleşmiyomus

evet arkadşım öyle ucubik dikdörtgen modeller var..onları sakın almayın..çünkü görüntüyle biz kadınları kandırmak çok kolay:))bir tavsiyem daha var..çok fazla yaldızlı boyalı pullu taşlı vs..türü şeylerde almayın..bir bildiğim varda söylüyorum...asla ve asla makineye sokulmamamsı gereken şeyler bunlar...

bende kareleri çok beyeniyorum ama kullanış açısından yuvarlak aldım. Ama içimde kalmasın diye kahvaltı takımımıda kare aldım :)))

bu fikir çok aklımaa yattı yaa:lepi:
bide dedikleri gibi yuvarlağın modası hiç geçmioo bide o yönüü varfisfisfis

Back
X