Yemek Takımı Kare mi Yuvarlak mı Olmalı?

şahsen ben misafirlikleri kare alırım ama günlük kullanım için olanları tabiki yuvarlaka.s

misafir için olan takımım kare. gündeliklerim yuvarlak benim. tabi daha kullanmadım hangisi daha kullanışlı bi fikrim yok.

misafir için olan takımım kare.kahvaltı takımım da kare günlük kullanacam takım yuvarlak tabi daha kullanmadım ama yuvarlak takımların kullanışlı olduğunu biliyorum.

bi yuvarlak birde kare takım aldım ben, ikisinde de aklım kalmasın die hihoyyyt

kahvaltı takımımda kare,kenarları çok sivri değil ama

misafir için aldığım yemek takımım yuvarlak
günlük yemek takımımda yuvarlak
ama kahvaltı takımım kare
birde pasta servis seti yaptım parça parça alarak oda yuvarlak
ben yuvarlağı daha rahat kullanacağımı düşünerek tercihimi ondan yana kullandım
ama karedede içim kalmasın diyerek kahvaltı takımımı kare aldım...

Benimde yemek takımım yuvarlak modası geçmez diye böyle almıştım.
Kahvaltı takımımda kare çok istedim kısmet olmadı oda yuvarlak ama günlük alacaklarım Allahın izniyle kare olacak.

ben burdaki yorumlardan etkilendim cok, gunluk takimimi yuvarlak aldim kullanimi daha rahat olsun die..Diger butun takimlarim kare..

canımimkanın varsa bi kare takım birde yuvarlak takım aldeim içinde kalmasın.

benim misafir takımı da günlük takımım da kahvaltı takımım da yuvarlak. kareler şık ama çorba içilmiyor kuzenimde vardı. kaşıklar da kare olursa olabilir :)) gözümüz yuvarlağa alıştığı için kare daha şık görünüyor bence.

Ben bir yuvarlak yemek takımı aldım, geçenlerde de kare yemek takımı aldım. Ama kare yemek takımımın içi yuvarlak, sadece kenar olarak kare. Yani çorba içilebilecek cinsten. Kare modeller yeni olduğu için daha şık geliyor göze, imkanı olan ikisinden de alsın içinde kalmasın bence. :)

ben üç tane yemek takımım var hepside yuvarlak.annem ve iki ablam birer takım almışlardı ama keşke biri kare olsaymıs

böle olabilir bence içi yuvarlak dışı kare sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…