• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek Sitesi - Tarifkolik

harzemsah

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
361
24
118
41
Oğlum doğduktan sonra çalışmamayı seçen br bilgisayar mühendisiyim. Kendimi yemeklere verdim :roflol: Bir yemek sitesi yazdım oraya tariflerimi koyuyorum. Daha yeni açtım çok tarifim yok ama bakıp yorum yazmak isterseniz memnun olurum..

Tarifkolik

Son düzenleyen: Moderatör:
vayyyy harıka olmuş buram buram kalıte kokuyor :)

cok begendım

fotografları da cok begndım :)

hayırlı olsunnnn a.s.
çok kaliteli bir site olmuş ellerinize sağlıkkk alkisalkisalkis

hayırlı olsun kısss
bende beğendim çok kaydirigubbakcemile3
bak ben bişiyi beğenirsem o iş tamamdır anlıyceğiin sempatiksalakcinni

Hayırlı olsun.
İlk gözüme çarpan güzel bir Türkçe oldu , zira bu tarz site ve bloglarda genellikle imla hataları, garip tümceler havada uçuşuyor.
Şahsi algılamayın lütfen ama bu tarz sitelerdeki tariflerdeki şu meşhur "20 gr", "175 gr" ölçüleri beni ifrit ediyor.Şahsen benim evimde hassas bir ölçü cihazı yok, doğal olarak 20 gram mayayı ya da 175 gram tereyağını göz kararı ölçememem yemeğin sonucunu da etkileyecektir diye düşünüyorum. Bu konuda bardak ve kaşık ölçüsü ile daha kesin ve herkesin ölçümde kolaylık sağlayabileceği nesneleri kullanabilirseniz herkese daha kolaylık sağlayabilir bence.

Hayırlı olsun.
İlk gözüme çarpan güzel bir Türkçe oldu , zira bu tarz site ve bloglarda genellikle imla hataları, garip tümceler havada uçuşuyor.
Şahsi algılamayın lütfen ama bu tarz sitelerdeki tariflerdeki şu meşhur "20 gr", "175 gr" ölçüleri beni ifrit ediyor.Şahsen benim evimde hassas bir ölçü cihazı yok, doğal olarak 20 gram mayayı ya da 175 gram tereyağını göz kararı ölçememem yemeğin sonucunu da etkileyecektir diye düşünüyorum. Bu konuda bardak ve kaşık ölçüsü ile daha kesin ve herkesin ölçümde kolaylık sağlayabileceği nesneleri kullanabilirseniz herkese daha kolaylık sağlayabilir bence.

Gerçektende güzel yorumlar bundan sonra daha dikkatli olacağım ve şimdi sizin için son girdiğim tarifleri gözden geçirip düzeltiyorum. Siteye de yorum eklerseniz sevinirim. İlginiz ve yorumlarınız için canı gönülden teşekkür ederim..

Back