- 3 Nisan 2014
- 36.187
- 147.612
- 798
- Konu Sahibi alonedark18
-
Çok büyük konuşmuş herkes maaşallah. Bunları konu sahibini bilmem ama birçok kişi zaten uyguladı. Çocuk yemeyince hasta oluyor gel de alternatif üretme... elbet yiyecek olayı teoride. Günde tek öğün yiyecek evet de işte beslenmeye yetmiyor
5. BacakBizim oralarda eşegin bacagını yesin demezler başka şey derler ya neyse
bu ne yemek istersin olayı son zamanlarda oldu neden biliyormusunuz artık yemedikleri israf oluyor bu durumun önüne geçmek için sormak çaresini bulduğumu sandım...ona sormadan hepimize birer adet yumurta hasladim koydum önüne bakın sekiz senedir neredeyse o yumurta akşama kadar da bekletilse çöpe gitti yazık degilmi yaEvde ne pişiyorsa herkes onu yer.. beğenmeyen aç otursun. Tepenize çıkartmışsınız nasıl indircem diye soruyorsunuz. Sizin konular zaten beni benden alıyor..
Her sabah çocuğa ne yemek istersin diye sormak nedir allasen.. lokanta mı orası?
sanırım herkes aynı şeyi uygulamış ..sabah aklıma ilk gelen şeyi pişirip haydi sofraya demek...aslında ben bunu da denedim ama bana kaldı herşeyİstediğinizi pişirin, yemezse yemesin bakalım kaç saat aç duracak. Mecbur gelip sevse de sevmese de yiyecek. 8 yaşında bir az aç kalmasından bir şey olmaz. Çok şımarık büyümüş ya anneye söylenmeler dırdırlanmalar ne.
bu ne yemek istersin olayı son zamanlarda oldu neden biliyormusunuz artık yemedikleri israf oluyor bu durumun önüne geçmek için sormak çaresini bulduğumu sandım...ona sormadan hepimize birer adet yumurta hasladim koydum önüne bakın sekiz senedir neredeyse o yumurta akşama kadar da bekletilse çöpe gitti yazık degilmi ya
evet acilen bu son yillar için büyük bir otoriteye girmem lazım...su almak konusunda ise başladığım aslında ..günlerdir anne suu dediğinde mutfakta var gidip icebilirsin diyorum gidip içmiyor ama umursamayacahim cidden sinirim alt üst artık...vermeyince de bağırıp çağırıyor nasıl sinir oluyorumDayak cennetten çıkmadır diye boşuna dememişler, öğretmenim eğitim psikolojisini de iyi bilirim ama kızınızın şu anda en büyük ihtiyacı ağzının ortasına inecek bir tokat.
Kızınız evde otoritenin kim olduğunu bilmiyor, hatta otoriteyi kendisi sanıyor, koyun önüne yemezse aç kalsın, susamış mı kendi almazsa susuz kalsın hiç oralı olmayın, 1 yıl daha kontrol altına alamazsanız bir daha hiç kabul etmez otorite olmanızı
hayır hayır pek fazla abur cubur almayız ...inat edip asla yemezse süt içer ...o da onu akşama kadar götürüyortamam diyelim ki yemedi sabah bir şey. alternatifi ne oluyor?
evde bisküvi çikolata şekerleme?
Ben çoktan vurmuştum ağzına, çok sabırlısınız benceevet acilen bu son yillar için büyük bir otoriteye girmem lazım...su almak konusunda ise başladığım aslında ..günlerdir anne suu dediğinde mutfakta var gidip icebilirsin diyorum gidip içmiyor ama umursamayacahim cidden sinirim alt üst artık...vermeyince de bağırıp çağırıyor nasıl sinir oluyorum
bencede cogun değil evin kadrolusuyum acil değiştirmem lazim bu durumu ..eşimde büyük oranda değiştirdim ama şükür ama o da dediğim gibi ...benim için en büyük sorun kızım..bin kere söylemeden yerdeki defteri kitabı oyincagi kaldırmaz inat edip bende kaldırmam sonra yine toplamak zorunda olan ben olurum çöp eve dönüyor sonra evSiz annelikten çıkmış çocuğun kadrolu hizmetçisi olmuşsunuz. Nerede anne sözü, nerede ebeveyn otoritesi?
Sabah ne pişiyorsa evde önüne koyacaksınız isterse yiyecek istemezse kalkacak sofradan. Bir aç kalır, iki aç kalır üçüncüde yer. Tabi bunu yaparken eve poşetler dolusu abur cubur almayacaksınız.
hayır hayır pek fazla abur cubur almayız ...inat edip asla yemezse süt içer ...o da onu akşama kadar götürüyor
Yerden kaldırıp onun odasında yere atın ortalıkta bıraktığı şeyleri. Yatağını odasını toplamayın bırakın çöp oda olsun.bencede cogun değil evin kadrolusuyum acil değiştirmem lazim bu durumu ..eşimde büyük oranda değiştirdim ama şükür ama o da dediğim gibi ...benim için en büyük sorun kızım..bin kere söylemeden yerdeki defteri kitabı oyincagi kaldırmaz inat edip bende kaldırmam sonra yine toplamak zorunda olan ben olurum çöp eve dönüyor sonra ev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?