- Konu Sahibi alonedark18
-
Hayır siz iyi bir annesiniz bazen bilemeyiz iyi yapıyoruz sanariz iyi anne olmasanız burda konu acmazsinizevet hep bu düşünce ile bu yaşına kadar hizmet ettim durdum ama yorumlara bakınca yanlış mı ettim acaba dedim ...ama hala kalbimin bir yerlerinde sandalye ile tabak almaya çalışması veya bardak almaya uğraşıp su içmesine vicdan yapıyorum evet çok sacma ama sizin bu yorumunuz da yeniden depreştirdi bunune biçim anneyim ben ya
Biz buna omlet diyoruz Türkiyede ve gayet lezzetli bir kahvaltı alternatifidir.Ya bazen de cocuklara hak veriyorum dogrusu. Storylerde falan cok igrenc kaskati yumurtalar görüyorum. Mesela:
Eki Görüntüle 2796747
Cocuk nasi yesin bunu ya. Azıcık guzel yemek yapmayi becerin de sonra dogurun. Cocugun da baska alternatifi yok ya ac kalacak ya abur cubur yiyecek ya da senin yaptigin kotu yemegi.
insalah daha güzel olacak herşey ...şimdide söküldü bana neguzel şeyler söylüyorHayır siz iyi bir annesiniz bazen bilemeyiz iyi yapıyoruz sanariz iyi anne olmasanız burda konu acmazsiniz
Onun dünyada sizden başka kimsesi yok anne çok önemli sizi hep sever o cimcime çok bilmiş halleri küçük olmasından kaynaklı sizi çok sevdiğinden tamamen ilgi icininsalah daha güzel olacak herşey ...şimdide söküldü bana neguzel şeyler söylüyor
bu sakinliği korumanın, kararlı olmanın güzel tarafı, sinirlenmiyorsunuz, yıpranmıyorsunuz, çocuk doğru davranışı sağlıklı bir şekilde kazanıyoryaaa yemin ederim.gozlerim doldu ...ağlamamak için zor tutuyorum...zaten hep gece olunca böyle oluyorum
cocuklugumda dayak yiyen erkek arkadaslarim gozumun onune geldi resmen tuylerim urperdi. kucuk bi odaya kapatip burnundan kan gelne kadar dovdukleri olurdu cok buyuk bir suclari da olmazdi. ki ne sucu olursa olsun haklari yok dokunmaya bile. biz de sesleri duymamak icin siniflara kacardik. biz sesinden bile korkarken o cocuk orda ne yasiyordu kim bilir. sadece ego tatmini baska bisey degil. yani su kadinin sozleri aklima unuttugum anilari getirdi. basima agri girdi.Şiddet uygulayan idareci bile zor görürsünüz. Nasıl yonlendiriyormus anlamadım. Sadece çocuklar onları daha az gördüğü için ve yönetici konumunda olduğu için biraz daha çekiniyor o kadar. Kim kime şiddet uygulayabilir bu dönemde. Şiddet uygulayan birini görsem orda esas önünde ben dururum değil ona göndermek... Öğretmen sanırım bunu yazan da.
Sor canım sor alakalı mı olacak illakonu ile alakasız olacak ama adamı toplantıyı bırakıp eve gelmesini sağlayacak ne yaptınız :) ne dediniz :) AA benimki asla gelmezdidr helal valla
Kayinvalidem de essssegin ayagini yesin derBizim oralarda eşegin bacagını yesin demezler başka şey derler ya neyse
surahinin yanina temiz bir bardak koyun her zaman masanin uzerine ters cevirin pecetenin uzerinde dursun boylelikle vicdan yapmaniza grek kalmazevet hep bu düşünce ile bu yaşına kadar hizmet ettim durdum ama yorumlara bakınca yanlış mı ettim acaba dedim ...ama hala kalbimin bir yerlerinde sandalye ile tabak almaya çalışması veya bardak almaya uğraşıp su içmesine vicdan yapıyorum evet çok sacma ama sizin bu yorumunuz da yeniden depreştirdi bunune biçim anneyim ben ya
Vurmak cozecek mi sorunu sizce?Ben çoktan vurmuştum ağzına, çok sabırlısınız bence
Benim de bir tane sınıfın içinde yerlerde tekmeleyerek döven öğretmenim olmuştu yarim dönem. Tahtanın önünde büzüşmesini falan unutamıyorum arkadaşımin. Ki bazen derinlere itiliyor ama geri geliyor konusu geçince. Ilkokulda 4 tane öğretmenim oldu sadece 1i böyleydi. 1 tanesi hicbir şekilde dövmezdi. Geri kalan 2si küçük cetvelle ele vurma yapardı. Dövmeden ziyade gözdağı gibi. Yani eski zamanda iyiler de vardı. Neyse ki 4te 3 onlara denk geldim.cocuklugumda dayak yiyen erkek arkadaslarim gozumun onune geldi resmen tuylerim urperdi. kucuk bi odaya kapatip burnundan kan gelne kadar dovdukleri olurdu cok buyuk bir suclari da olmazdi. ki ne sucu olursa olsun haklari yok dokunmaya bile. biz de sesleri duymamak icin siniflara kacardik. biz sesinden bile korkarken o cocuk orda ne yasiyordu kim bilir. sadece ego tatmini baska bisey degil. yani su kadinin sozleri aklima unuttugum anilari getirdi. basima agri girdi.
Yemegi anne yapacak,ama kurallari da anne koyacak.Ayrıca o henüz çocuk tabiki yemeği siZ yapıp koyacaksınız önüne si bunalmış siniz küçücük çocuktan hizmet bekliyorsunuz bence kocanizdan bekleyin
8 yaşında halini hatırla ne yapıyordun kocası yapmıyor çocuktan beklemek sacmaYemegi anne yapacak,ama kurallari da anne koyacak.
Ve evet 8 yasinda bir cocuk bir cok isini pekala gorebilir,yemek pisirmesini beklemiyordur kimse zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?