Anket yemek pisirirken...

Yemek pisirirken eldiven kullanir misiniz????

• Evet, hijyen bakimindan kullaniyorum.

OY: 5 4,9%
  • Evet, kullaniyorum cünkü...... (belirtin lütfen)

OY: 6 5,9%
  • Hayir, kullanmam!

OY: 93 91,2%

• Ankete Katılan
    102
yemek yaparken asla eldiven takmam zaten sürekli elim suyun içinde...
bi huyum var yemeği yaparken bi taraftanda çıkan bulaşıkları yıkarım...

wallahi eldivenle hic is yapamam
elimden dusurup duruyorum eldivenli birsey yapmaya kalktigimda

asla kullanmam,sanki eldivenin temiz olduguna kim garanti verebilir.güzelce ellerimi yıkarım ve yaparım yemeklerimi elcagızımla :)))

yemek yaparken asla eldiven takmam zaten sürekli elim suyun içinde...
bi huyum var yemeği yaparken bi taraftanda çıkan bulaşıkları yıkarım...

bende öyle yaparim,
mutfak dagilsin istemiyorum
annem bi yemek yapar, hizli yapar, ama mutfak birazcik dagilir a.s

asla kullanmam,sanki eldivenin temiz olduguna kim garanti verebilir.güzelce ellerimi yıkarım ve yaparım yemeklerimi elcagızımla :)))

aslinda banada öyle geliyor
ben bir keresinde köfte yogururken kullandim
sanki eldivenin maddesi harca karisacak gibi bir his vardi hep icimde

ya banada saçma geliyor bu eldiven olayı.tırnaklar kısaysa ellerini yıkadıysan problem yok...elimde eldiven var diye ellerini yıkamıyacaksın sonuçta gene sebze et vs uğraşıyruz.sebzeler kirli oluyor yıkıyoruz.ellerimiz de sudan çıkmıyo sonuçta yani......

Benim dokunmadığım şeyler vardır.
Mesela et,kıyma,balık ve hamur işi yaparken hamur yoğurma anı acayip iğrenirim onun için eldiven takarım.
Ama onun haricinde bir şey yaparken takmam .

Ben takmıyorum eskiden ete dokunamazdım yemediğim için
Evlenince eşime yapmak için dokunmak zorunda kaldım tabii eldivenle
Zamanla alıştım eldiven kullanmıyorum artık..

hiç kullanamam
o yemeği yaparken hissedicem ben
zaten 100 kere yıkıyoruz elimizi yemek yapmadan önce ve yapım sırasında
eldiven kullanınca sanki yemeğin tadı değişiyor

genelde eldiven kullanmam...ama tırnaklarım uzunsa köfte veya hamur yoğuracaksam o zaman takarım

köfte ve hamurda kullanıyorum... tırnaklarım kısa ama ben yoğurma işleminden pek hoşlanmıyorum elime yapışıyo filan huylanıyorum ...

sadece köfte yogururken takarım normalde takmam gerekte yok:1closedeyes:

Benim dokunmadığım şeyler vardır.
Mesela et,kıyma,balık ve hamur işi yaparken hamur yoğurma anı acayip iğrenirim onun için eldiven takarım.
Ama onun haricinde bir şey yaparken takmam .

genelde eldiven kullanmam...ama tırnaklarım uzunsa köfte veya hamur yoğuracaksam o zaman takarım

köfte ve hamurda kullanıyorum... tırnaklarım kısa ama ben yoğurma işleminden pek hoşlanmıyorum elime yapışıyo filan huylanıyorum ...

sadece köfte yogururken takarım normalde takmam gerekte yok:1closedeyes:

bende tek köfte yogururken kullanicagimi düsünüyorum... tirnaklarim kisa... eldivensiz yogurunca kiymanin yagsi elime yapisiyor ya... hic hoslanmiyorum bu durumdan.... eldiven takmaktanda pek hoslanmiyorum... ama napalim ....

Ben takmıyorum eskiden ete dokunamazdım yemediğim için
Evlenince eşime yapmak için dokunmak zorunda kaldım tabii eldivenle
Zamanla alıştım eldiven kullanmıyorum artık..

insallah bende zamanla alisirim ve köfteyi eldivensiz yogurmayi basaririm

yok bende kullanmıyorum..
elimle yaparım yemeğimi de temizliğimide..

temizlik konusuna gelince... eldiveni tek bir yerin temizligi icin kullanirim, bilmem söylememe gerek var mi a.s

kullanmam...vebalı mıyız Allah Allah
begenmeyen yemez
yemek yaparken sürekli ellerimi yıkarım zaten

Hayır kullanmıyorum. Ellerimin temiz olmasına özen gösteririm ama eldiven kullanmam.

ay yok ben kullanamam eldiven,temizligimden supem yok cunku,,,,,elim deymeli yemege,daha lezzetli oluyo gibisırnaşık şey

kalıbımı basarım her yüz kadından bir tanesi bile mutfağında bunu kullanmıyordur.bende el yıkama takıntısı var zaten bende kullanmıyorum.

hayır kullanmam eldivenle sanki kavrayamıyorum gibi oluyor.çok nadir kullanırım(balık ayıklayacağım zaman)hayatta temizleyemem çıplak elle.
normalde zaten ellerim sudan hiç çıkmıyore temizliğine güvendiğim içinde pek takmam,ellerimin değdiği yemekler daha bir lezzetli oluyor ))cokacimcoook:teytey:

normal yemek yaparken kullanmam zaten çok titizim bu konuda
ama hamur yoğururken köfte yaparken yani
yoğurulcak bir şey varsa eldiven takarım
tırnaklarım uzun çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…