• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hijyen, pislik, mikroplar, sabun... kafayı yemek üzereyim

Ay bu konu beni daha beter etti , eşimle koronayiz kipirdayacak halimiz yok , evi mok götürüyor ama yine de kalkıp kızımı yıkıyorum , tuvaleti temizliyoruz , ayakta duracak halimiz yok ama dusumuzu alıyoruz , ne sabırlı kadinmissin lotus , ben çiğ çiğ yerdim bu insanları sanırım 🙈🙈

Neyse ki belirsizlik geçti. Yakin bir zamanda gidecekler. Kimsenin kalbi kırılmadigi icin mutluyum.
Senin adına sevindim canım uzun bı temizlik maratonu baslicak demektir 😍
Kalbi güzel birisin belli kanım çekti ısındım mesajlarından
Eleştirme vs hepimiz yapıyoruz 😘hele ben 😅

Ay bu rezilliğe nasıl 7 ay tahammül ettiniz? Tuvaleti her gün çamaşır suyu ile çitilemezsem kendimden iğrenirim, tek yaşıyor olsam dahi. Asla çok titizim vs demem ama bu benim asla tahammül edebileceğim bi şey değil, ya rencide ederim karşı tarafı ya da çeker giderim. 70 yaşından sonra insanlara bir pasaklılık yükleniyor gerçekten. Başkasının evinde huylanıp çay içmeyen insanlar el yıkamamaya başlıyor, akraba ziyaretinde vs kırarım diye çekinmiyorum söylüyorum ben. Kızı sağol biz söyleyemiyorduk dedi hatta.
O zaman cok genctim katlandim suan dusundukce cildiriyorum inan

Ay bu konu beni daha beter etti , eşimle koronayiz kipirdayacak halimiz yok , evi mok götürüyor ama yine de kalkıp kızımı yıkıyorum , tuvaleti temizliyoruz , ayakta duracak halimiz yok ama dusumuzu alıyoruz , ne sabırlı kadinmissin lotus , ben çiğ çiğ yerdim bu insanları sanırım 🙈🙈
Eşime olan sevgimden boyle sustum. Onun ailesinden utanmasini istemedim. Gideceklermis zaten yakinda. Gecmis olsun bu arada. Kolaylikla iyilesirsiniz ınsallah 💙

Senin adına sevindim canım uzun bı temizlik maratonu baslicak demektir 😍
Kalbi güzel birisin belli kanım çekti ısındım mesajlarından
Eleştirme vs hepimiz yapıyoruz 😘hele ben 😅
Temizlik hayali kuruyorum resmen. Ev köpürüyor boyle, camlardan çiçek kokulari çıkıyor, her yer parıl parıl🥰🥰🥰🥰

Bir dahakinde bahanem olacak zaten. Kesinlikle kabul etmeyecegim. Esime de acikca soyleyecegim.

Kp kendi evinde daha temiz davraniyor. Ellerini yikamadigini gormedim hiç kendi evinde. Şaşıp kaliyordum bu temiz adam bu kadinla nasil yaşıyor diye. Meğerse ikisi de aynıymış.
Körle yatan şaşı kalkar. Gostermelik yikiodu heralde o zamanlar. Asil tam tersi elin evinde dikkat edersin hakkimda yanlis bi izlenime kapilmasin diye.

Hepimiz bi rahat nefes alalım. Çamaşır sularının su gibi aktığı bir temizlik bekliyorum senden.
Ama bir hayal etsenize kaynar su ile yikandigini o banyonun lavobonun fosur fosur kapı kollarının dezenfekte edildiğini bı yandan perdeler makinada yıkanıyor onu sesi diğer yandan burna gelen ağır Domestos kokusu sgddvdvddvdvd

Ama bir hayal etsenize kaynar su ile yikandigini o banyonun lavobonun fosur fosur kapı kollarının dezenfekte edildiğini bı yandan perdeler makinada yıkanıyor onu sesi diğer yandan burna gelen ağır Domestos kokusu sgddvdvddvdvd
Hızımı alamayıp evdeki herkesi çoluk çocuk çamaşır makinesine atar 90da yıkardım ben çamaşır suyuyla.

Anlasilmaz bir aile gerçekten. Ben de anlayamadım hala anlayamiyorum. Bir keresinde ocagin uzerinde 2 gündür agzi acik bekleyen pişmiş kiyma vardi. Bunu dökelim de yikayalim dedim. Bana dediler ki yok yok dökme, biz ona yumurta kırıp yiyecegiz. 🥲

Banyo denince aklıma geldi . Babaannemler de el yıkar temizdir ama öyle fazla ayrıntıya takılmazlardı.
Evlerinde damacana banyoda dururdu. Midem bulanırdı benim suyumu çantama koyar onlarda su içmezdim.
Eski banyolarda duşakabin yoktu yıkanırken her yere sıçrıyor su.
Yemekleri temiz yapardı ama öyle ayrıntıları düşünmezlerdi.
Rahmetli şimdi olsa da bir baklava , cevizli çörek yapsa da yesek, eli çok lezzetliydi.

Ben havlulari çıkardım, lif cikardim. Ikisi de sifir anne baba girin banyoya dedim. Isinize bakin duş alacak bir durum yok diyorlar. Keske patavatsız olsam. Bastan beri oyle bilseler soyleyebilirdim. Simdi utanıyorum.
Ay allahım ben ne okudum🤮 Bende çok titizim ve dikkat ediyorum böyle şeylere. Bazen evime hiç misafir gelsin istemiyorum. Bir kaç kişide aynı şeyi yaşadım tiksindim. Yemek yerken misafirlerin konuşması bile miğdemi bulandırıyor ortadan bir şey yiyemiyorum tükürükleri sıçrıyor diye kendi tabağımı yiyip kalkıyorum 😂 Bir de çoğu kili elini yıkıyor sonra telefonuna dokunuyor (o dışarda paraya oraya buraya dokunduktan sonra elledikleri telefon) sonra sofraya oturup ekmeğe sağa sola dokunuyorlar içimden sinir krizi geçiyorum 🤮 daha çok şey var ben kimsenin elinden ne bir şey yerim ne de çok evlerine girerim

Ay allahım ben ne okudum🤮 Bende çok titizim ve dikkat ediyorum böyle şeylere. Bazen evime hiç misafir gelsin istemiyorum. Bir kaç kişide aynı şeyi yaşadım tiksindim. Yemek yerken misafirlerin konuşması bile miğdemi bulandırıyor ortadan bir şey yiyemiyorum tükürükleri sıçrıyor diye kendi tabağımı yiyip kalkıyorum 😂 Bir de çoğu kili elini yıkıyor sonra telefonuna dokunuyor (o dışarda paraya oraya buraya dokunduktan sonra elledikleri telefon) sonra sofraya oturup ekmeğe sağa sola dokunuyorlar içimden sinir krizi geçiyorum 🤮 daha çok şey var ben kimsenin elinden ne bir şey yerim ne de çok evlerine girerim
Benimkilerin kapısının önünden bile geçemezsiniz o zaman🤣

Orada değil kaldirdim zaten. Önceki gelisinde yıkanıp benim havluma kurulanmisti. Bir daha ayni yere asmam.😁

Aklıma Burhan Altıntop'un evinde yıkanıp bornozuna sarılan kız ve Burhan'ın bunu görüp "Ben şimdi bu Bursa havlusunu cayır cayır yakacaaam" demesi geldi, ehehe.

Back