• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hijyen, pislik, mikroplar, sabun... kafayı yemek üzereyim

Biri bizde kalıyordu bir vakitler, yapışmıştı gitmiyordu, kaldığı odada benim yüklük dolabım vardı yalnızca, birde karyola….o kalıyor diye odaya girmiyordum, birşey lazım olursa akşam ona söylüyordum şunu dolaptan verir misin diye….gel zaman git zaman bir koku peydah oldu evde, sil süpür yıka pakla gitmiyor koku, deli olduk eşimle bulamadık sebebini…..bu bizde kalan akrabanın ailesi aradı gelip bizde kalacaklarmış birkaç hafta, benim de bedenim sağlıklı değil, temizlikte filan sıkıntı yaşıyorum, bir yakınımı çağırdım insanlar gelmeden dip köşe temizlettim evi, bunun odasını da temizle dedim kadına, ayyy rezil kepaze oldum, kadın beni çağırdı bir baktım temiz kıyafetlerinin arasında kanlı donlar, kıyıda köşede kullanılmış pedler, kıyafetler leş gibi temizi kirlisi bir yerde, halının rengi görünmüyor pislikten, bayılacaktım az daha. Pis ne varsa doldurttum çöp torbasına attırdım, halıyı çıkarttırdım yıkamaya yolladım, çamaşır suyuyla duvarları bile sildirdim, akşam geldi bizim utanmaz odayı mı topladın sağol ya canım dedi, ne utanma ne özür…..attığım kıyafetleri sormadı bile yüzsüz
Misafiri de atsaydın keşke.

Ay deli mi ne?
İyi korona olmuyirlar bu pislikle. Hepimiz kolonya ile can ciğer kuzu sarması olduk süreçte,kimseninde bayıldığını sanmıyorum ama bir ritüel,alışkanlık haline geldi 2 fıs kolonya en pratik ,bir yerlere dokununca sık gitsin.
Sizinkiler banyoya gerek yok,el yıkamak gereksiz,kolonya kokusuna gelemiyorlar şaka gibi.
Güzel kokulu kolonyalar var Rebul,Pomellos gibi onlardan alın diyeceğim ama mis kokuyor onlarda eminim onuda sevmezler.
Allah yardımcıniz olsun.
Bence korona bile ugramaz bunlara 🤣
Korona bi virus
E nerden tutunsun bu koronacik adamlarin heryeri virus hatta kendileri 🤦🏻‍♀️

Ah be arkadaşım insan olan kendine laf söyletmez bu yalvarıyordu hareketleriyle bana say söv diye sanki
Ben bu evde üç kişi yaşamak istesem çocuk doğururum dedim tam on sayfa önlü arkalı kiralık ev listeledim verdim eline, hiçbirini beğenmedim dedi, bizim ev nasıl beğeniyor musun dedim evet dedi, buyur sen burda yaşa al anahtar biz taşınıyoruz dedim, üstüne birkaç ay daha kaldı
Hamile kaldım, hastalandım, annem geldi evi temizlemeye, gizliden dedim anneme say dök diye, annem bir başladı bağırmaya siz nasıl insansınız bokunuzu bile ben temizliyorum, biriniz evli barklı kadın biriniz koskoca genç kız biriniz delikanlı adam utanmıyor musunuz bu ne pislik vs vs….ama ben çalışıyorum hem bu ev benim değil ki dedi kadına, annem de biz de çalıştık pisliğimizde boğulmadık diye saydırdı, ertesi gün gelmiş bana para veriyor haspam çamaşır makinesini kullanacam da elektrik-su-deterjan parasını al diyo, bende dedim yeterki kirlilerini yıka ben üstüne sana para veririm, böyle tam bir yıl kaldı bizde

Sen nasılsın, bebiş nasıl, en son dertliydin geçti dimi sıkıntıların
Bu pislik eşinizin kızkardeşi mi? 1 yıl mı kaldı sizde?

Canim ya aklima geldin durumlar nasil misafirlerin gitti mi pamuk musun nesin pamuk musun nesin
Evet gittiler cok şükür canim.. Artik bu forumda keyifli şeylerler hatirlanmak istiyorum. Pis şeylerle degil.🤣🤣🤣 herkesin içine dert olmus bu konu, valla ozur dilerim hepinizden.💙

Evet gittiler cok şükür canim.. Artik bu forumda keyifli şeylerler hatirlanmak istiyorum. Pis şeylerle degil.🤣🤣🤣 herkesin içine dert olmus bu konu, valla ozur dilerim hepinizden.💙
Oh dedim biliyor musun inanmazsin nickini ne zaman gorsem aklima geliyordu soracaktim nasip simdiye oldu hatta oyle ki konu adini hatirlayamadim baya bir zor ulastim sayfaya aradim taradim ama olsun sonuc degdi 😍 cok sevindim senin adina ayrica ne özrü canim o nasil soz ... evinde huzurlu gunler dilerim canm

Merhaba hanimlar, bu aslinda bir çözümü olmayan konudur. Niyetim anlatip biraz olsun rahatlamak.

Bir süredir kv ve kp bizdeler. Aslinda onlari seviyorum. Bana hiç kötülükleri yoktur, çok severler.

Tek sorunumuz var; hijyen. O kadar pisler ki anlatamam. Asla el yıkamıyorlar. Tuvalette sifona basıp hemen kalkıp kapiyi açıyorlar.

Sabuna, musluğa dokunmuyorlar kesinlikle.

O pis ellerle kapı kolları, kumanda, çaydanlık, tuzluk, ekmek heer yere dokunuyorlar.

Her sabah tuvaleti yıkasam da 1 kez girseler mahvediyorlar. Kendi evimde sanki umumi tuvalete oturuyormuş gibi klozete peçete seriyorum.😔

Onlardan sonra tuvalete girdigimde klozetin oturma yerinin damla damla idrar oldugunu görüyorum. 😶

Nadiren olan bir sey degil bu. Günde kaç kez idrar yapıyorlarsa o kadar oluyor.

Alkollü spreylerle temizliyorum, peçete seriyorum, oyle oturabiliyorum.

Uzak yoldan geldiler duşa bile girmediler. Günler oldu hala hiç yikanmadilar.

Gündüz iş telaşı, tv sesi falan derken el yıkamadiklarini farketmiyorum. Ama gece olduğunda, sessizlik çöktüğünde tuvaletin bütün sesini duyuyorum.

Dur bakayim belki bu sefer yikarlar diye bekliyorum ama yok. Yıkanmıyor asla.

Sadece sabah ayilmak için yüzlerini yıkarken elleri ıslanıyor, o kadar.

Kendi evlerinde bunun beş beteri bir durum var. Hiç girmek istemiyorum ona.

Ne yapacağımı bilmiyorum. Bunun uyarısını yapabilecek biri degilim. Mizacım ona uygun degil ne yazik ki.

Eşime anlatamam. Zaten kendi evlerinde ne kadar huzursuz oldugumu biliyor. Bir şey yapamiyor, uyarsa da anlatsa da boyle alışmışlar, değişmiyor. Eşim onlar gibi değil çok şükür.

Ailelerindeki herkes biliyor el hijyeni konusundaki hassasiyetimi. Bildikleri halde böyleler, çünkü hijyen nedir bilmiyorlar.

Her gece gerim gerim geriliyorum. Evimde mikroplar fink atıyor resmen.

Henüz evlenmemiş, evlenme plani olan her kadına tavsiyemdir, kişisel hijyenini sağlayabilen bir eş+ailesini seçin.

Bu adam el yikiyorsa ailesi öğretmiştir onlar da temizdir demeyin. Ben boyle düşündüm. Sonra neler gördüm neler... Hayal bile edemezsiniz.

Hamişler ve hijyen hassasiyeti olanlar, midenizi bulandirdiysam özür dilerim.🥲
Bu kadar pislerse bence taharet de yapmiolardir cok endiselenme🙈🤭 evlerden irak yarabbi

Oh dedim biliyor musun inanmazsin nickini ne zaman gorsem aklima geliyordu soracaktim nasip simdiye oldu hatta oyle ki konu adini hatirlayamadim baya bir zor ulastim sayfaya aradim taradim ama olsun sonuc degdi 😍 cok sevindim senin adina ayrica ne özrü canim o nasil soz ... evinde huzurlu gunler dilerim canm
Ne kadar tatlisin, cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Artik iyi bir sey olsun onun konusuyla hatirlanayim istiyorum 😁

Şöyle loto falan ciksa, nasil degerlendirsem diye sorsam mesela😁 ya da eski filmlerdeki gibi Mısır'daki halamdan yüklü bir miras kalsa...🤣🤣
Yok yaa okadar buyuk dusunme sahip oldugun nimetlerin farkina var , tadini cikar mesela evinde mis gibi oturup, kahveni yudumla huzurla icinde bir tereddut yokken ... bazen en basit seylerin bile yoklugunda hayat ne kadar zorlasiyor bilemiyoruz

Merhaba hanimlar, bu aslinda bir çözümü olmayan konudur. Niyetim anlatip biraz olsun rahatlamak.

Bir süredir kv ve kp bizdeler. Aslinda onlari seviyorum. Bana hiç kötülükleri yoktur, çok severler.

Tek sorunumuz var; hijyen. O kadar pisler ki anlatamam. Asla el yıkamıyorlar. Tuvalette sifona basıp hemen kalkıp kapiyi açıyorlar.

Sabuna, musluğa dokunmuyorlar kesinlikle.

O pis ellerle kapı kolları, kumanda, çaydanlık, tuzluk, ekmek heer yere dokunuyorlar.

Her sabah tuvaleti yıkasam da 1 kez girseler mahvediyorlar. Kendi evimde sanki umumi tuvalete oturuyormuş gibi klozete peçete seriyorum.😔

Onlardan sonra tuvalete girdigimde klozetin oturma yerinin damla damla idrar oldugunu görüyorum. 😶

Nadiren olan bir sey degil bu. Günde kaç kez idrar yapıyorlarsa o kadar oluyor.

Alkollü spreylerle temizliyorum, peçete seriyorum, oyle oturabiliyorum.

Uzak yoldan geldiler duşa bile girmediler. Günler oldu hala hiç yikanmadilar.

Gündüz iş telaşı, tv sesi falan derken el yıkamadiklarini farketmiyorum. Ama gece olduğunda, sessizlik çöktüğünde tuvaletin bütün sesini duyuyorum.

Dur bakayim belki bu sefer yikarlar diye bekliyorum ama yok. Yıkanmıyor asla.

Sadece sabah ayilmak için yüzlerini yıkarken elleri ıslanıyor, o kadar.

Kendi evlerinde bunun beş beteri bir durum var. Hiç girmek istemiyorum ona.

Ne yapacağımı bilmiyorum. Bunun uyarısını yapabilecek biri degilim. Mizacım ona uygun degil ne yazik ki.

Eşime anlatamam. Zaten kendi evlerinde ne kadar huzursuz oldugumu biliyor. Bir şey yapamiyor, uyarsa da anlatsa da boyle alışmışlar, değişmiyor. Eşim onlar gibi değil çok şükür.

Ailelerindeki herkes biliyor el hijyeni konusundaki hassasiyetimi. Bildikleri halde böyleler, çünkü hijyen nedir bilmiyorlar.

Her gece gerim gerim geriliyorum. Evimde mikroplar fink atıyor resmen.

Henüz evlenmemiş, evlenme plani olan her kadına tavsiyemdir, kişisel hijyenini sağlayabilen bir eş+ailesini seçin.

Bu adam el yikiyorsa ailesi öğretmiştir onlar da temizdir demeyin. Ben boyle düşündüm. Sonra neler gördüm neler... Hayal bile edemezsiniz.

Hamişler ve hijyen hassasiyeti olanlar, midenizi bulandirdiysam özür dilerim.🥲
Şu an eşinin aılesınden buz gıbı sogudum .Allah kolaylık versın .Ne zaman gıdecekler .Ablamında bakıma muhtaç bır kayınvalıde ve kayınpederı var .Aksama kadar evde temızlık yaptım bugun gıttıler aksamda ablama yardım ettım .Camasır suyu sirke arap sabunu yerleri temızlemek ıcın ıkı tane detarjan yınede gıtmedı o sidik kokusu .Kesınlıkle kınamıyorum .Kımsede kınamasın .Kımse hasta olmak ıstemez.Ama bazı ınsanların özü bu bılıomusun.Benım de koku hassasıyetım var .Bır dolu alerjım.Kotu kokuda resmen kusuyorum.Hemde bögüre böğüre.Bıkdınız ıcım cıkıyor.ısteyerek yapmıorum.Butun alerjılerım bırlık olup bana kafa tutuyor.Bu yastan sonra asla duzelmezler.Gercekten herkes evınde guzel .

Back