Mutfak Dekorasyonu yemek odasına vitrin şart mı sizce?

bencede sart değıl benım ayrı bır yemek odam olmayacak salonumun bı kosesınde yemek masam ve sandalyelerım olucak ayrı bı odam olsaydı belkı konsol alırdım kı onuda almadım ne gerek var annemın evınde esyalardan odalar doluyor genıs genıs olsun her yer

Size bir tavsiyede bulunayım. Tek tek alınınca fiyatlar pahalıya geliyor. Takım halinde alın sonra o gümüşlük ve vitrinleri başka yerde değerlendirin.

Misal; camları çıkartıp balkonda kullanabilirsiniz annenize verebilirsiniz, öğrencilere verebilirsiniz:) Boyatıp kitaplık olarak kullanabilirsiniz.

Diyelim takım fiyatı 2000 TL ise, sadece masa ve konsolu 1650 TLye veriyorlar. Zaten para yapan şeyler masa ve konsol.

Bu sözüm kayınvalide kayınbaba ve annelerini ikna edemeyenler için:)

bende yemek odasının vitrinini almadım. sadece masa ve konsol aldım. ben anlamıyorum kayınvalideler ne hakla karışıyo? valla burda yazılanları okuyunca kayınvalidemi daha çok seviyorum.40: iyide zaten karışsaydıda ben karışrttırmazdım istediğim gibi döşerim ona ne oluyo. ya sizler suskun gelinlersiniz yada ben cadıyım arkadaşlar:37:

Back
X