- Konu Sahibi nurseyda87
Bende vitrin almıyorum.Gereksiz bencede.Ne öyle tabaklar gözünün önünde bardak bilmem ne. En iyisi alma:96:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yemek odasına vitrin olmasa olmazmı sadece konsol ve yemek masası almayı düşünüorum
kızlar daha ortada bişey yok ama kayınpeder adayım bızım için ev aldı ve salon kare bir duvarına konsol masa diyelım koltuktandan bir parca azaltmam lazım değil mi bir duvara tv ünitesi koysam geriye 2 duvar kalıyor bırde bende sevmıyorum vıtrınlerı ama oda boş gibi olmaz mı şimdiye kaar hıç öyle salon görmedım en iyisi parca parca almak baktım boş kaldı vıtrını almak en iyisi yengemın tam takım aldı çok hoş duruyor ama banada salonda bardk çanak garıp gelıyor
ınanin kalabaliktan hic hoslanmiyorum. Hatta ben de sadece ayna ve konsol almayi düsünüyordum. Nisanlimla öyle gittik begendik fiyat cikartalim dedik. Sonra büyüklerle almaya gidince iki tarafta 'kizim yok onuda alican bunuda alican sunuda alican almadan olmaz hic olurmu öyle sey' diye tutturdular. Ve en sonunda yemek odasi takimini tüm parcalari ile aldilar. Bende mahrum gibi ancak süs esyasi almayi düsünüyorum insaallah abartiya kacmadan göze hos gelen bi seylerle doldurabilirim. Ama bence cok gereksiz yere alindi onca esya.
bende yeni evliyim ve eşya alırken kafamda hep vitrin almıcam diye düşünmüştüm zaten kendi ailemde haklı buldu çünkü hem benim içine konucak 41 kere bile kullanılmaan ama bir servet olan o süslü püslü bardak takımım yoktu almayıd adüşünmüyorudm vitrin almıcam diye hatta solon takımı yaptırırken bile parçalaırnı yaptırmamıştım eşimin ailesi aaa olurmu çeyizini nerde sergilicen elaleme ne dicen dediklerinde bende kimse için yaşayamam kusura bakmayın sonuçta çalışan bayanım ne kadar az eşya okadar iyi benim için almadımda dün akşam yeni evlenecek arkadaşa bile dedim alma çok gereksiz ve 6 aylık evliyim hiçte ay keşke alsaymışım demedim
bende yeni evliyim ve eşya alırken kafamda hep vitrin almıcam diye düşünmüştüm zaten kendi ailemde haklı buldu çünkü hem benim içine konucak 41 kere bile kullanılmaan ama bir servet olan o süslü püslü bardak takımım yoktu almayıd adüşünmüyorudm vitrin almıcam diye hatta solon takımı yaptırırken bile parçalaırnı yaptırmamıştım eşimin ailesi aaa olurmu çeyizini nerde sergilicen elaleme ne dicen dediklerinde bende kimse için yaşayamam kusura bakmayın sonuçta çalışan bayanım ne kadar az eşya okadar iyi benim için almadımda dün akşam yeni evlenecek arkadaşa bile dedim alma çok gereksiz ve 6 aylık evliyim hiçte ay keşke alsaymışım demedim
çok iyi yapmışsınız şu kayınvalideciklerimize ne oluyorsabenim vitrinimde pek cam yok bende günlük kullandığım kadehlerimi kahve fincanlarımı koydum yerine.