Mutfak Dekorasyonu yemek odasına vitrin şart mı sizce?

Bende vitrin almıyorum.Gereksiz bencede.Ne öyle tabaklar gözünün önünde bardak bilmem ne. En iyisi alma:96:

ben almadım sadece konsol ve yemek masam var. salonum gayet ferah duruyor. sıkış tepiş yapmanın manası yok. bide spor bir salona vitrin koyup içini kristal bardak takımıyla doldurmak da ne kadar mantıklı bilemedim :26: ouzden salonuna yakışacağını düşünüyorsan al yoksa alma bence.

kızlar daha ortada bişey yok ama kayınpeder adayım bızım için ev aldı ve salon kare bir duvarına konsol masa diyelım koltuktandan bir parca azaltmam lazım değil mi bir duvara tv ünitesi koysam geriye 2 duvar kalıyor bırde bende sevmıyorum vıtrınlerı ama oda boş gibi olmaz mı şimdiye kaar hıç öyle salon görmedım en iyisi parca parca almak baktım boş kaldı vıtrını almak en iyisi yengemın tam takım aldı çok hoş duruyor ama banada salonda bardk çanak garıp gelıyor

annemin zoruyla alıpta başına bişeyler gelsede kurtulsam dediğim gereksiz mobilya :):)

kızlar daha ortada bişey yok ama kayınpeder adayım bızım için ev aldı ve salon kare bir duvarına konsol masa diyelım koltuktandan bir parca azaltmam lazım değil mi bir duvara tv ünitesi koysam geriye 2 duvar kalıyor bırde bende sevmıyorum vıtrınlerı ama oda boş gibi olmaz mı şimdiye kaar hıç öyle salon görmedım en iyisi parca parca almak baktım boş kaldı vıtrını almak en iyisi yengemın tam takım aldı çok hoş duruyor ama banada salonda bardk çanak garıp gelıyor

bardak çardak koyma sende cnm....ben sadece süs esyası koydum oda böle $s.dol.webp ........

Inanin kalabaliktan hic hoslanmiyorum. Hatta ben de sadece ayna ve konsol almayi düsünüyordum. Nisanlimla öyle gittik begendik fiyat cikartalim dedik. Sonra büyüklerle almaya gidince iki tarafta 'kizim yok onuda alican bunuda alican sunuda alican almadan olmaz hic olurmu öyle sey' diye tutturdular. Ve en sonunda yemek odasi takimini tüm parcalari ile aldilar. Bende mahrum gibi ancak süs esyasi almayi düsünüyorum insaAllah abartiya kacmadan göze hos gelen bi seylerle doldurabilirim. Ama bence cok gereksiz yere alindi onca esya.

ınanin kalabaliktan hic hoslanmiyorum. Hatta ben de sadece ayna ve konsol almayi düsünüyordum. Nisanlimla öyle gittik begendik fiyat cikartalim dedik. Sonra büyüklerle almaya gidince iki tarafta 'kizim yok onuda alican bunuda alican sunuda alican almadan olmaz hic olurmu öyle sey' diye tutturdular. Ve en sonunda yemek odasi takimini tüm parcalari ile aldilar. Bende mahrum gibi ancak süs esyasi almayi düsünüyorum insaallah abartiya kacmadan göze hos gelen bi seylerle doldurabilirim. Ama bence cok gereksiz yere alindi onca esya.

bende yeni evliyim ve eşya alırken kafamda hep vitrin almıcam diye düşünmüştüm zaten kendi ailemde haklı buldu çünkü hem benim içine konucak 41 kere bile kullanılmaan ama bir servet olan o süslü püslü bardak takımım yoktu almayıd adüşünmüyorudm vitrin almıcam diye hatta solon takımı yaptırırken bile parçalaırnı yaptırmamıştım eşimin ailesi aaa olurmu çeyizini nerde sergilicen elaleme ne dicen dediklerinde bende kimse için yaşayamam kusura bakmayın sonuçta çalışan bayanım ne kadar az eşya okadar iyi benim için almadımda dün akşam yeni evlenecek arkadaşa bile dedim alma çok gereksiz ve 6 aylık evliyim hiçte ay keşke alsaymışım demedim

bende yeni evliyim ve eşya alırken kafamda hep vitrin almıcam diye düşünmüştüm zaten kendi ailemde haklı buldu çünkü hem benim içine konucak 41 kere bile kullanılmaan ama bir servet olan o süslü püslü bardak takımım yoktu almayıd adüşünmüyorudm vitrin almıcam diye hatta solon takımı yaptırırken bile parçalaırnı yaptırmamıştım eşimin ailesi aaa olurmu çeyizini nerde sergilicen elaleme ne dicen dediklerinde bende kimse için yaşayamam kusura bakmayın sonuçta çalışan bayanım ne kadar az eşya okadar iyi benim için almadımda dün akşam yeni evlenecek arkadaşa bile dedim alma çok gereksiz ve 6 aylık evliyim hiçte ay keşke alsaymışım demedim

çok iyi yapmışsınız şu kayınvalideciklerimize ne oluyorsa :P benim vitrinimde pek cam yok bende günlük kullandığım kadehlerimi kahve fincanlarımı koydum yerine.

Keske bende de öyle olsaydi. Vitrin isi zaten bence eskide kaldi artik. Cok gereksiz görüyorum. Hatta o kristal takimini bende almayi düsünmüyorum. Farkli bi sekilde süsliycem artik. Birileri gelip abuk subuk laf yapacak olursada 'kusura bakmayin ben yurt disindan geliyorum bizim orda bu sekilde yapiliyor' diycem valla napiyim :) Burda gercekten evler cok sade düzenleniyor ve incik cincik cok önemli degil. Söylediklerinde kesinlikle haklisin. Biz bir sene kirada kalicaz daha sonra ev alicaz. Ev tasiyinca fuzuli gördügmü esyalari muhtac birini verip kurtulmayi düsünüyorum. InsaAllah yapabilirim. Bizde hem erkek tarafi hem kiz tarafi istedi herseyi tam takir almami. Lafimi dinletemedim :(

çok iyi yapmışsınız şu kayınvalideciklerimize ne oluyorsa :P benim vitrinimde pek cam yok bende günlük kullandığım kadehlerimi kahve fincanlarımı koydum yerine.

Evet misal kahve fincan takimi almayi düsünüyorum. Yada hos cerceveler icinde fotograf koymayi düsünüyorum. Kristal takimi almiycam gercekten.

kitaplık çok şık duruyo bence düşünmelisin:)
ama asla gerek ldunu düşünmüorum bende almadım masa ve konsol aldım bide konsola ayna virtin bi kere içine tabak çanak koyyup salonda sergilememnin ne alemi var ki müzemi oraası öle olsa oturma odası diil mize odası koyarlardı:)

ablamda gumus takimi aldi evine sonra misafir odasi yapti kendine..2 tane oglu olunca ne oldu hepsi ust uste bindi..ilk once misafir odasi koltuklarindan kurtuldu gumusluk setini salonda kullaniyor hergun cocuklar var diye toz almaktan cinnet geciriyor..sonunda bir cocuk odasi yapabildi oda hersey ust uste bindi ona deli oluyor..

ben uyaniktim evimde salonda kose takimi ve 3 koltuk ortaya sehba birde tv unitesi yemek masasi oda makul olculerde bitti..diger oda bebek odasi birde yatak odasi oraya bile ayagima sarilacak seyler koymuyorum...ozenip aliyorsun basina bela oluyor..

Back
X