- 7 Ocak 2024
- 1.167
- 365
- 43
- 27
- Konu Sahibi annelikyolunda4
Kızlar koltuklarımın biri gri diğeri parlement mavisi yemek masası sandalyelerinin hepsinde gri, düz renk bir fon perde alıcam gri mi alayım mavi mi sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mavi al bence çünkü gri ağırlıkta evinde canımKızlar koltuklarımın biri gri diğeri parlement mavisi yemek masası sandalyelerinin hepsinde gri, düz renk bir fon perde alıcam gri mi alayım mavi mi sizce
Bende öyle düşünüyorum ama bilemedim, gri de alsam çok mavi mavi olur ama değil miMavi al bence çünkü gri ağırlıkta evinde canım
Bence en iyisi mavi canım çokta hoş duracaktır bence gri alırsan çok gri gri olur ev boğar benceBende öyle düşünüyorum ama bilemedim, gri de alsam çok mavi mavi olur ama değil mi
Kızlar koltuklarımın biri gri diğeri parlement mavisi yemek masası sandalyelerinin hepsinde gri, düz renk bir fon perde alıcam gri mi alayım mavi mi sizce
Mavi.Kızlar koltuklarımın biri gri diğeri parlement mavisi yemek masası sandalyelerinin hepsinde gri, düz renk bir fon perde alıcam gri mi alayım mavi mi sizce
Çok gri gri olmaz mı bu seferdeBence gri alın. Benim de parlament mavisiyle gri koltuklarım. Düğün zamanında stresten mavi olsun demiştim sonra pişman oldum gri almadığıma şimdi değiştirmeyi düşünüyorum gri fonlarla..
Çok gri gri olmaz mı bu seferde
Düz renk diye düşünmüştüm ama olabilir of çok zor seçmek eşya alırken bu kadar zorlanmadımBence gri ağır duruyo sonuç olarak biri gri biri mavi durmaz. Yada şu ikili fonlar varya altı gri üstü mavi gibi o tarz bişi de bakabilirsin
Mavi diyorumKızlar koltuklarımın biri gri diğeri parlement mavisi yemek masası sandalyelerinin hepsinde gri, düz renk bir fon perde alıcam gri mi alayım mavi mi sizce