Mutfak Dekorasyonu yemek odasına vitrin şart mı sizce?

ben aldım hem konsol, gümüşlük ve vitrin. çünkü başka türü sığdıramazdım. çok eşya alıyor. bi de salon çok boş dururdu. ama kendi evinizse duvara sabitlenen üniteler var şimdi vitrin niyetine düşünebilirsiniz.

hiç gerekli deği bence.gereksiz alınan her eşya için bi zamandan sonra sen hizmet ediyorsun temizlık vs diye.neymiş vitrin olacakmış süs eşyaları duracakmış.

olsada olur olmasada olur ama bende sadece masa ve vitrinini aldım 2 cam kapaklı..salonun büyüklüğüne bağlı..kiracıysan şart...değillll

kesinlikle şart değil.kiracıysan ve evin küçükse asla almamalısın.ayrıca bu devirde vitrin mi kaldı??bende almadım vitrin sadece yemek masası ve tv ünitesi aldım salonumda hem yer problemim yok hemde yılda bir kaç kez temizleyip içine sadece gümüşlükler ıvır zıvır dizicem diye dünyanın parasını ödemedim.zaten bu devirde sadelik ve rahat,ferah salonlar,evler daha kullanışlı.

Bence konsol yeterli yemek takımını falan her şeyi rahatlıkla alabilecek bir konsol işini görecektir. Ben de hiç sevmem vitrinmiş gümüşlükmüş. Ama eşim çok istedi (sanki napıcaksa) sadece vitrini aldık biz de gümüşlüğü bıraktım. Bir de yemek masasının altında gözler olan modeller var onları tercih etmeni tavsiye ederim çatal-kaşık takımını koyman için iyi oluyor. Böylelikle konsolda onları koyacak yer aramana gerek kalmıyor.

tatlım kiracıysan sakın alma kuru kalabalık başka şey değill

bence kiracı değilse bile almasın. Daha ferah açık bir salonu kim istemez. Vitrin yerine şık aksesuarlar koyarsın bence böylesi daha güzel olur. Büyük şık bir vazo güzel bir lambader vitrinden dahahoş duracaktır :31:

bence kiracı değilse bile almasın. Daha ferah açık bir salonu kim istemez. Vitrin yerine şık aksesuarlar koyarsın bence böylesi daha güzel olur. Büyük şık bir vazo güzel bir lambader vitrinden dahahoş duracaktır :31:

Aynen katılıyorum size bende sevmem öyle vitrinmiş gümüşlükmüş falan filan hem modası geçtiğini düşünüyorum ben. Çok daha güzel tamamlayıcılar var ben hiçbirini almadım hiçte eksikliğini hissetmiyorum çok şık lambaderler var onlardan aldım harika duruyor

kızlar yemek odasına vitrin olmasa olmazmı sadece konsol ve yemek masası almayı düşünüorum

tatlim arkadaslarin da dedigi gibi ev sahibi ya da kiraci olup olmadigin da önemli.. eger ki salonun genisse özellikle cam olanlar arkasi ayna olanlar cok güzel ve parlak bi görüntü olusturuyor.. ama darsa vitrin üstüne düsecekmis gibi duruyor hele de rengi mat olursa.. yoksa sart diye bisey yok benim salonum cok genis mesela ben de almadim tarif ettigim tarzda burda bulmak biraz zor... gözünü seveyim türkiyenin mobilyasinin, modasinin...ama güzel bi konsol aldim iki gün önce, hem de tek basima kurdum :68::68::68: önümüzde ki ay bir de ayna.. tamamdir... vitrin yerine baska detaylar olabilir..mesela vitrinin gelecegi yer eger bi köse ise, insan boyunda bi lamba ya da böyle ücgen sekilde köselere monte edilen raflardan olabilir.. yok düz bi duvarsa, tavandan sarkan boncuklar(hani su kapilara asilanlar gibi, kendin de tasarlayabilirsin) ya da simdi kare kare sekiller moda ondan da olabilir..salonundaki iki temel renkden güzel bisey cikarabilirsin.. bunlar da benim evim icin düsündügüm fikirlerden.. umarim hosuna gider... :54:

bende kesinlikle alma derim.biz takım bozulmasın diye aldık 2 sene sonunda attım.onun yerine tv ünitesi yaptırdık.fazla eşya eve yerleştikçe batmaya başlıyo.evlendikten sonra ihtiyaç duydukça eşyaları tamamlamak en güzeli.

şimdiden mutluluklar dilerim canım..
ben 2 ay önce yeni evli bir arkadaşıma gittim.. aslında salonun boş halini biliyorum çok büyük.. ama aldığı mobilya acaip kabaydı (iri yani)
gümüşlükler de fazladan yer kaplıyordu.. konsol falan derken.. afedersin g.t kadar yer kalıyor salonda.. ve insan sanki boğulacakmış gibi oluyor...
ferah ve temizliği kolay olacak şekilde düzenle salonunu ve diğer odalarını da..
çok büyük bir tv ünitesi değil de.. tv nin altında kalanlar komple duvarı kaplamayanlardan almanı tavsiye ederim.. ufak tefek bişiyler koyabilirsin tv yanına süs olarak..
konsolunun üstünde de süsler olacak zaten.. fazla abartmaya gerek yok... temizleyen eden sen olacaksın.. hele bir de çalışan bir bayansan vay haline.. haftada 1 gün izinli isen de tamamdır.. temizliğe gitti o gün...

bende vitrin almadım,yemek masası ile konsol var
hem ev kira olacağı için,hem de tavsiyeler -vitrinin içini doldurmak için ayrı masraf temizliği için ayrı masraf- dediler,iyi de etmişler hiç gerek duymadım

ben de almadım vitrin, o kadar direttirmelerine rağmen. hiç de pişman değilim. şimdi ille al diyenler bile iyiki almamışsın diyorlar. istemiyorsan alma. orası senin evin istediğin gibi al.

fikirlernz için teşekürler kızlar kesnlkle vitrin almaktan vazgeçtm:):) hepiniz çok güsel şeyler söylemşsnz fikirleride değerlendiricem teşekürler;);)

Back
X