Ne yapacağımı bulsam yapcam da ne yapacağımı düşünmek bulmak yapmaktan daha zor gelio bana
kek yapınca iyiyse hemen buzlupa koy yarısını kurabıye yapınca yarısını koy kaldır aksamları cayını içerken sigara böreği sar kaldır 1 kıloluk yufkadan buzluga içli mayalı pogaca yapınca koy kaldır hepsı cpcugun onune koymalık ara öğünler corbabı ıkı gunluk yap hwr gun yapmak zorunfa kalmazdın bebeğe cocuga corba lazım sulu sulu 1 kavonoz tursu al karışık iki sogan kavur spganlar yarım kavrulunca tursuyu at ıkı döndür altını kapat alsana meze borcama koy cıkatıp vıkarıp ye yemeklerın yanına bi kac gün havuç mezesi yap 1 kilo havuctan dogra kavur sarımsaklı yoğurtla koy borcama çıkar cıkar ye cesıt bunlar toplu yap yaptıgını iki dakika patates elma dilimi gibi kes tuzla tepsıye üstüne köfte yoğur hemen diz üatğne folyo kapat diğet gün işten gelınce aksamdan hazırladıgını azvık yağ gezdir ağzı fokyoluyken ksııkta pişir fırında bunun aynısını altına patates sogan maydonoz üstüne palamutları diz tepsiye inş unuttugum bile yok tarıflerde at buzluga işten gelince akdamdan hazırladıgını üstüne azcık yağ limon dilimle tuz toz biber su karıstır dök ustune kısıkta pişir lokum gibi olur aksamdan yap yemegini sulu yemek yap iki günlük yap yaptıklarını bende ipli sogan dograyıcıdan aldım cunkü cok kötü oluyordu dogrıyamıyordum cok işime yarıyor tavsıye ederım sitelere bak en tutulur tarıflere kızartma yaptın mı az yapma patlıcan biber bol kızart snr üstüne sarımsaklı domates sos iç dört tabak çıkcak kadar kızart borcama koy bi kaç öğün yersin çıkarır çıkarır sıkı kapaklı bişeye koy yada tencere at dolaba en basiti tavuklu patates yemegı yap hemen piler hem etli hem hafıf sulu hem tencere yemegı en basıtıde evde kım neyı sevıyosa sık yapmaya calıs olsun bıtsın varsa sorun yıne anlatabılırım kardeşşş
bende süpwr deilim ama mıtfakta şükür