YEMEK MASASINDA NİŞANLIMA KIZ AYARLAMAYA ÇALIŞTILAR!!

Şu yazdıklarını okurken tırnaklarımı yedim resmen.. Sen nasıl dayandın sabır taşı gibi hatunmuşsun.. Ama ben asla yapamazdım ki yapmadım da konumda olduğu gibi.Ama seni tebrik ederim canım..

Evet kız bir de pişkin pişkin gülüyor nişanlımı övüyor yok çok yakışıklı, ben olsam ben de kaçırmazdım böyle adamı diyor.Nişanlım tersliyor bu salak gülüyor yüzsüz.. ve dediğin gibi canım beni sinirlendiren nokta da bu. Nişanlım biliyordu sonuçta ama bana söylemedi.Bizi uzaklaştırabilirdi o evden. Ama yapmadı. Kim bilir belki hoşuna gitti.

Ahahahahah helal olsun... :)

Ben yaptığımdan pişman değilim belirttiğim gibi. Eğer sussaydım o kuzen ve kız benim ve nişanlımın bulunduğu her ortama gireceklerdi. Ama şimdi ağızlarının payını aldılar. Daha ne benim olduğum yemeğe gelebilirler ne de başka bir yere.Ki bunu ben kabul etmem. Rest çektim bir nevi.

Teşekkürşer yorumunuz için.. Kendimi tutamadım..

Ağlamadan önce laflarımı söyledim zaten.

Asaletimden susayım derken kanser mi olayım lafınıza bittim.. Hahaha.. Yaptıklarımın arkasındayım.. Yine olsa aynı tepkiyi verirdim..

Ben de daha önce yazdığım gibi verdiğim tepkiyi doğru buluyorum çünkü susamazdım. Sussam yüz bulurlardı biliyorum. Belki girdiğimiz her ortama girmeye çalışırlardı. Nişanlımla akşam gçrüşeceğiz bakalım..

Asaletimden susayım derken kanser mi olayım lafınıza bittim.. Hahaha.. Yaptıklarımın arkasındayım.. Yine olsa aynı tepkiyi verirdim..

Tabı ayol zaten zaten o kız asaletten ne anlar anladgı dılden knusmak lazım bsver ıyı yapmıssın aılesıne de ders olmus brdaha byle sacmalıklara gz yummazlar

İyiki susmamissinda ben bu işte nişanlınin bi suçu olduğunu sanmıyorum. .. Hayır nişanlı adama hala kız ayarlama derdinde olan kuzeni de anlamıyorum yani bence nişanlına söyle o kuzenini sağlam bi haşlasin.... sen haksız değilsin kesinlikle... bi kadın başka bi kadının tavrından niyetini anlar... niyetini açık belli etmiştir de sizi o nedenle sinir etmiştir. .. üzme canını ve boylelerine inat ilişkini sahipsiz bırakma. ..

Durduk yere kendinizi kucuk dusurmussunuz bence.
Diyelim ki, en kotusu oldu, kiz gitti nisanlinizla abuk subuk konustu, sirnasti, vs. Ben bunlarin oldugunu dusunmuyorum okudugum kadariyla ama diyelim ki oldu... Sizin nisanlinizin kendi akli, fikri, iradesi yok mu ki birinin sirnasmasina kapilip gitsin. Sizin nisanliniza guveniniz yok mu? Uste yurumeler, aglamalar, ikna edilmeler filan derken kendinizi rezil etmissiniz bence. Sizin agirliginizi korumaniz ve nisanliniza guvenmeniz gerekiyordu. Buluttan nem kapmissiniz ve her kadini kendinize rakip gorup adami birakacaksaniz, bastan birakin, kendi yollariniza bakin bence. Gordugum kadariyla arada guven yok, sakat bir iliskiniz var. Biri nisanliniza baksa ayrilacaksiniz zaten.

kızmayın ama bana bu konunun hissettirdiği kız fazla dikkat çeken ve hoş sohbet biri . masada ortama ayak uydurmuş konuşmuş bol bol . nişanlınıza yaptığını yazdığınız hareketlerin hepsi sosyal hayatta hepimizin yaptığı şeyler . ben de birinin arkasından odadan çıkabilirim. ne var bunda ? acaba siz ne konuşuyorlar diye çok sıkıltırdınız da kuzen bu yüzden mi onlar ne konuşacağını bilir dedi ? bu lafı neden herkes kötü anladı ? bunun günlük kullanımı düzgün insanlardır yanlış konuşmazlar manasındadır . sizin takıldığınız noktalara bakınca fazla paranoyak olduğunuzu düşündüm. sorma şekliniz yüzünden de kuzenin o cümleyi kurduğunu tahmin ediyorum. ben de olsam o tip bir soruya onlar ne konuşacağını bilir diyebilirim .

Nisanlnz kabul etmeseydi gelmeseydi cnm ben o kuzni paralardım ya ne cesaret yuhh haklısın rezl olmuslar keske rezillk çıkmasaymıs

Nisanlinin iliskisi yok icini rahat tut.
Ama o nasil bi "genis" aile ortamidirki nisanlinin anasi babasi elin kizini seni cagirdiklari ozel bi gune dahil ediyorlar?
Helede zamaninda nisanlina yamamak istedikleri bu kizi.
Bu ne hadsizlik?
Ben cok pis canina okurdum o kuzenin ilk basta. Ardindanda nisanlimin ailesinden buz gibi sogurdum.

bence biraz rahat bir bakış açısı bu. oar be konuşacağını bilir demis kuzeni. kiz peşinden gitmiş falan.

Pes dogrusu sabrina hayran kaldim.ne dengesiz insanlar var ya.ben bu kadar sabirli olamazdim lafi coktan sokardim o kadina.

Wuuuuu cvba bak.bayildim resmen sana.helal olsun herkes veremez boyle bi cvp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…