YEMEK MASASINDA NİŞANLIMA KIZ AYARLAMAYA ÇALIŞTILAR!!

benim hikayem daha kısa.
kv zaten beni istemiyormuş aklında başka bir aday varmış. eşimle yeni evliyiz ve bayram kutlaması için kv ye gittik, eltisi de orada. kv nin eltisi pat diye "gelmeyeceksin sandık, eşine yeni gelin bakıyorduk" dedi bana. ben şaşırdım ama bozuntuya vermeden "hayatım yeni eş istiyor musun?" dedim. eşim ya saçmalama,ne eşi, ben seni seviyorum dedi. kv nin eltisine döndüm:"benim kocam istemiyor. belki senin koca ister hem yeni hem genç bir eş. ahir ömründe kocanı mutlu etmiş olursun" dedim. tabi cevap veremediler :)
 
oyyy i,çime öküz çöktü sendeki de peygamber sabrıymış maşallah
 
Bence gereksiz yere kendini kıskanç kadın moduna sokmussun. Keske hiç belli eetmeseydin. Çünkü ortada bir sey yok tabi tam olarak hareketleri anlatamıyorsun yaziyla burda ama. Keske böyle yapmasaydin. Rezil olmuşsun sanki
 

vaveyla__ içim şişti okurken, "Hey dostum senin derdin ne?" tribine bağlamıştım ben olsam çoktan
 
vaveyla__ içim şişti okurken, "Hey dostum senin derdin ne?" tribine bağlamıştım ben olsam çoktan

Cok uzun olacak diye daha anlatmadigim seylerde var.

Mesela bebegimi kucagina aldi kadin bebek kizina dogru bakiyor. Demez mi birde " ay Y goruyor musun bebek senden gozunu alamiyor senin guzelligine asik oldu"

Dedim kadin iyice cozuttu esimden umidi kesti cocuguma sardi
 
Öyle kuzen olmaz olsun. Bu hisle alakalı sanırım benzer bi durumu ben de yaşadım çünkü hissettim ve doğru çıktı patır patır önüme döküldü. Neyse sen bence nişanlına kendini anlatması için bi fırsat ver suçlu olduğunu düşünmedim ben niyeyse, hem adam onu isteseydi hayatında o olurdu sen değil.
Kuzenle o arkadaşı olacak kız, nişanlınla aranızı bozmak gibi bi b*klar yemeye çalışmışlar ki yemişler de durumdan anlaşıldığı üzre.
 
Ne var bunda büyütücek ne var bunda abartacak diyen arkadaşlar siz nekadar genişsiniz böyle
Tepkinde haklısın konu sahibi..nişanlına o kuzen olucak yılanı hayatından çıkarmak istediğini söyle, ne ben nede sen görüşemezsin de kestirip at !
Nişanlınıda görüştürme çünkü bu adi kuzen neyapar belli olmaz yine biriyle nişanlınız için bi buluşma falan ayarlayabilir
Aile yemeğine kuzenin arkadaşını getirmesi (bu kız daha önce nişanlınla sevgili olmak için konuşmak isteyen konuşturulan kız)çok art niyet var bu işte.belki halanın ve kayınvalidenin dahi haberi vardır yoksa ben gelinimi yemeğe çağırıcam,oğlumun daha önce istemediği kızı benden habersiz evime yemeğe kimse getiremez,gelirse yüzsüzdür.ben geri çevirirdim kapıdan,bu işin ayıbı olmaz çünkü !
Nişanlı adamın karşısına ne diye o kız çıkartılıyorki? Anla yani.
O kızın senle konuşmaya çalışmasıda saçma sapan bi hareket olmuş bi insan niye bukadar gurursuz olur anlamamsanki adam kıtlığı kaldı...
Neyse konu sahibi nişanlınla enine boyuna konuşmaktan çekinme aklında soru işareti kalmasın vede dikkatli adım at bundan sonra, inşallah mutlu olun yıpratmayın ilişkinizi böyle basit ucuz insanlar için değmez,hayatınızdan şutla kafi
 
Bu tür durumlarda sabırlı olup sakin bir tavır göstermek en iyisi. Nişanlınızla birlikte kızı çok iyi bozabilirdiniz. Ama sinirlerinize hakim olamamışsınız. Kızların istediği durumu oluşturmuşsunuz. Onların niyeti de sizin aranızı bozmaya çalışmakmış görünen o. Bu geçti ama bundan sonra öyle yapmaya çalışın. Tıpkı vaveyla__ üyesinin yaptıkları gibi. Bu konuda ondan ders almak lazım.
 

Yok canım o kadın hakikaten normal değilmiş, yazık, kendi rezilliğiyle kızının da itibarını düşürüyor, haberi yok. :/
 
Ne kadar vicdansız insanlar var sakin olamamakta haklısın bence ama nişanlını dinlemelisin onun bi suçu yok gibi görünüyo
 
Ve sen de cevabı yapıştırdın tabi, " teyze sen gözü iyice kararttın eşimi alamadın oğlumu mu alıcan o kızına" diye? Dimi? Nolur artık bi cevap vermiş ol o densize
 
Ve sen de cevabı yapıştırdın tabi, " teyze sen gözü iyice kararttın eşimi alamadın oğlumu mu alıcan o kızına" diye? Dimi? Nolur artık bi cevap vermiş ol o densize

Oyle demedim ama benim bebegimin gozleri guzel gormeye alisik hergun annesini gordugu icin gibi birsey soyledim.

Esimde bizim oglan annesini saatlerce inceliyor bazen kiskaniyorum benden daha cok asik annesine dedi.
 
Ortada bi durum yokken niye kizin ustune yuruyorsun ki sen? Hakliyken haksiz konumuna dusurmussun kendini. Bi anlatip dinleseydin de ondan sonra yapsaydin yapacagini.
 
Asiri tepki kendini kucuk dusurmussun zaten. Senin oldugun ortamda gidip bide yan odada kiristircaklar mi sanki? Hadi kiza guvenmedin bari nisanlina biraz guvenin olsun nasil evlilik yapmayi dusunuyorsun bu kadar guvensizsen?
 
Oluyor böyle seyler ama o kisiyi gormezden gelirsen daha etkileyici bir sekilde tavır koyuyorsun. Sevmedigim insanlar var ve icimi giciklayan.. kadinlar hisseder.. bem o insanlarin asla adini agzima almiyorum. Nisanlim zaman icinde iliskisini azaltiyor.
 
yahu yok yere üzmüşsünüz nişanlınızı.
kuzenin de ne arsız. o kızı niye takmış peşine. niyeti ne .
 
uyuz y
gıcık y nin annesi
 
Iyi yapmissiniz basarili bir geri puskurtme olmus. Derslerini almislardir artik bir daha bir araya gelmezsiniz nisanliniz da bu rezillikten sonra kizla muhatap olmaz.
Abartmıssin sessiz kalsaydın daha sakin olsaydin diyen arkadaşlar. Akilli köprü buluncaya dek deli suyu gecer diye bir söz vardir. Her zaman akli basinda ve sakin olmak ise yaramiyor bazen deli olmak lazim..
 
Nislinin bi sucu yok. Iliskileri olsa senin o masada isin ne? Cok fevri davranmissn. Senin yerinde olsam nisanlimam degil o kizin agzinin payini verirdim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…