YEMEK MASASINDA NİŞANLIMA KIZ AYARLAMAYA ÇALIŞTILAR!!

Kız arkasından gitti diye herkesin içinde ne zamandor ilişkiniz var diyip bir de ağlamaya mı başladın? Öyleyse bile bunu aranızda konuşup halletmeliydin. Bence abartı davranmışsın. Dua et arıyor nişanlın, benim erkek arkadaşım olsa bana bunu mu yakıştırıyorsun der 3. Mesajı atmazdı. Hele nişanlım bana ailemin yanında kalkıp o çocukla ne zamandır ilişkin var diyecek? Nişanı atarım.

iyi de bu kadar büyütecek ne var

kıza daha önce onu ayarlamak istediklerini bile bilmeden neden gıcık oldunuz

dişi sinek olsa ona da gıcık olur muydunuz

ne var yani kız seninle muhabbet etmeye çalışmış vs

bu kadar neden büyütüyorsun

üzerine yürüdüm vs

tam aksine sen sessiz sakin duracaksın

nişanlın kıza gereken dersi verecekti

baktın veremiyor o zaman sen yüzüğü eline verecektin

sen ebeveyni misin nişanlının da onu kızdan koruyorsun ki

Konu sahıbı sıze cevap verdımı bılmıyrum ama zaten daha oncekı durumu bılmedıgı halde kıza sınır olması kızın sırfıntı oldugunu kanıtlıyr ne kadar kıskanc olursa olsun bır bayan baska bı kızın ustune durduk yere yurumez hele kı aule yemegınde ... yanı demem o kı kızın halı tavrı hos degılmıs demek knu sahıbının gzune soka sokaaa adama (anbıyane tabırle) yavşamış bu da yetmemıs kalkmıs herkesın ıcınde adamın pesınden kapalı kapılar ardına gtmıs napsaydı saf saf durup bnuzlaanmayı mı bekleseydı bu tur cıkısları ozguvensızlık olrk gemem blakıs kısının kendısıne saygısını gsterır kendını salak yerıne kydurduktan snra o yuzuk cıksa nolur parmakta drsa nluuur ?

Konu sahıbı sana gelınce haklı bı tepkı vermıssın hem kuzene hem aıleye karsı gzdagı gıbı olmus artık bu kadar rahat davranamazlar hanı bı destur ne ısı vardı o kızın o sfrada hala ve kv bunu bılıyrlarsa o kızı eve getrmekle hata ve ayıp etmısler bunu aıleye ayrıca syle bence ve nısanlının bı sucu yok gıbıme geldı bazu uylerınde dedıgı gıbı sızden obce onu tanımıs sevseydı bısıler hıssetseydı sennle olmzdı onnla nısanlı olrdu artık uzatma ama aıleye syle yanı

Su da var sacma olan tek sey herkesın ıcınde aglayıp ne zamandır ılıskınız var demen olmus

Merhaba hanımlar. Dün akşam nişanlımın evine aile yemeğine gittim.Halası da yemeğe gelecekti. yavaş yavaş misafirler geliyor.. Halası geldi önce.Sonra nişanlımın kuzeni var,halasının kızı, 23 yaşlarında.O da geldi,yanında arkadaşıyla.Bunlar aynı evde kalıyormuş, kuzeni gelince evde yalnız kalmasın için arkadaşını da getirmiş bahaneye bak.(başka şehirde okuyor bunlar)
Her neyse yemeğe oturduk. Şu kuzenin arkadaşı sürekli bir muhabbet etme derdinde. Benle konuşmaya çalışıyor. Nişanlımı övüyor, salağa ters ters bakıyorum sussun diye yok. Nişanlımda tersliyor.En son sofra toplanırken nişanlım elini yıkamaya gitti lavaboya. Bu kuzenin arkadaşında su içmeye kalktı peşinden. Ben de işkillendim ne oluyor diye. Sonra kuzeni atıldı ortaya, benim sinirlendiğimi gördü ya, "onlar ne konuşacaklarını bilir" dedi. Ben delirdim. kayınvalidem girdi araya, kızım sakin ol, o öyledir falan bir şeyler dedi.Sonra içerden bu arkadaşı geldi, üstüne yürüdüm ben bunun. Bana diyor işte yanlış anladın sen öyle böyle, ben de o sinirle oturdum ağlamaya başladım. Nişanlıma baktım yüzü kireç gibi. ne zamandır ilişkiniz var dedim, baktı suratıma hayır öyle bir şey yok dedi. Kayınvalidem geldi, o da canım öyle bir şey yok diyor. Beni sakinleştirmeye uğraşıyor. Bu sırada kuzenle arkadaşı gitti. Halası kovmuş onları o da sinirlenmiş. Neyse ben kalktım, çantamı aldım eve gidiyorum.Nişanlım dedi ki, bu saatte yalnız gitme seni eve bırakayım. Yok dedim. Aşağı indim taksi çağırdım. Bu da peşimden geliyor. Kuzeni daha önce bu kızı nişanlıma ayarlamaya çalışmış, ben ortada yokken.Nişanlım istememiş. Anlattı işte.Sana inanmıyorum dedim. Gözüm senden başkasını görmez, dedi. Ben de yine sana inanmıyorum dedim. Taksiye bindim. evime geldim. Sürekli arıyor mesaj atıyor. Bilmiyorum. sizce ilişkileri var mı? Ne yapayım?

aralarında birşey yoktur sanmıyorum ama süper göz dağı vermişsin.

bu kuzeni düğünüz dahil hiçbir ortamına sokma ,

Konu sahıbı sıze cevap verdımı bılmıyrum ama zaten daha oncekı durumu bılmedıgı halde kıza sınır olması kızın sırfıntı oldugunu kanıtlıyr ne kadar kıskanc olursa olsun bır bayan baska bı kızın ustune yurumez hele kı aule yemegınde ... yanı demem o kı kızın halı tavrı hos degılmıs demek knu sahıbının gzune soka sokaaa adama (anbıyane tabırle) yavşamış bu da yetmemıs kalkmıs herkesın ıcınde adamın pesınden kapalı kapılar ardına gtmıs napsaydı saf saf durup bnuzlaanmayı mı bekleseydı bu tur cıkısları ozguvensızlık olrk gemem blakıs kısının kendısıne saygısını gsterır kendını salak yerıne kydurduktan snra o yuzuk cıksa nolur parmakta drsa nluuur ?

Konu sahıbı sana gelınce haklı bı tepkı vermıssın hem kuzene hem aıleye karsı gzdagı gıbı olmus artık bu kadar rahat davranamazlar hanı bı destur ne ısı vardı o kızın o sfrada hala ve kv bunu bılıyrlarsa o kızı eve getrmekle hata ve ayıp etmısler bunu aıleye ayrıca syle bence ve nısanlının bı sucu yok gıbıme geldı bazu uylerınde dedıgı gıbı sızden obce onu tanımıs sevseydı bısıler hıssetseydı sennle olmzdı onnla nısanlı olrdu artık uzatma ama aıleye syle yanı

işte ben olaya boynuzlanma olarak bakamıyorum

eğer adam gidip orada kızla herhangi bir şey yaparsa yarın da başka kızla yapar

önemli olan en hafif (bu da çirkin tabir de işte anlatmak için ) kız da olsa adamın kendi efendiliğini korumasıdır

yani bırakıyorum benimse geri döner, dönmezse hiç benim olmamıştır hesabı

işte ben olaya boynuzlanma olarak bakamıyorum

eğer adam gidip orada kızla herhangi bir şey yaparsa yarın da başka kızla yapar

önemli olan en hafif (bu da çirkin tabir de işte anlatmak için ) kız da olsa adamın kendi efendiliğini korumasıdır

yani bırakıyorum benimse geri döner, dönmezse hiç benim olmamıştır hesabı

Anladım benımde grdugum kadaryla ortada bı aldatma yok nısanlısıda terslemıs zaten burada adamla alakalı bı durum yok zaten gevsek bı adam ıcınde dedıgınız gıbı elalemn rahat kızıyla yız goz olmayada gerek yok bu acıdan sıze hak verıyrum ama

Benım anlatmaya calıstıgım adam terlesdıgı halde kızın ısrarla devam etmesı ve herkesın ıcınde knu sahıbını yok sayıp adamla basbasa kalmaya calısması bu durumda kadınlık gururu zedelenır durum buyken adamın bısı yapmasına gerek yok kdın kendını krumalı yanı kadınlık gururunu ben dusunuyrumda ben yokmusum gıbı kcama kur yapan kadının kcamla yalnız kalmaya calıstıgı bır sahnede ben hıc yokmusum gıbı davranamam kendımı yok saydırmam yanı ben uzuleceksem o kadın benden daha ck uzulmelı o ortalık bı dagılır asaletımden susayım derken kanser mı olayım :D

bence iki ...........yuzunden nisanlinla arani bozma. Nişanlınin halası kayınvalide hepsi senden yana çıkmış zaten. Bence Nişanlınin suçu yok artik mesajlarima cevap ver.

Bence kuzen ve aileye saçma davrandiklarini soylemeliydiniz. Nişanlınizla yan yana el ele dışarı cikmaliydiniz en güzel cevap olurdu.
Başbaşa kalınca da ne istiyorsanız sormalı ve istediğiniz gibi davranmaliydiniz.

Merhaba hanımlar. Dün akşam nişanlımın evine aile yemeğine gittim.Halası da yemeğe gelecekti. yavaş yavaş misafirler geliyor.. Halası geldi önce.Sonra nişanlımın kuzeni var,halasının kızı, 23 yaşlarında.O da geldi,yanında arkadaşıyla.Bunlar aynı evde kalıyormuş, kuzeni gelince evde yalnız kalmasın için arkadaşını da getirmiş bahaneye bak.(başka şehirde okuyor bunlar)
Her neyse yemeğe oturduk. Şu kuzenin arkadaşı sürekli bir muhabbet etme derdinde. Benle konuşmaya çalışıyor. Nişanlımı övüyor, salağa ters ters bakıyorum sussun diye yok. Nişanlımda tersliyor.En son sofra toplanırken nişanlım elini yıkamaya gitti lavaboya. Bu kuzenin arkadaşında su içmeye kalktı peşinden. Ben de işkillendim ne oluyor diye. Sonra kuzeni atıldı ortaya, benim sinirlendiğimi gördü ya, "onlar ne konuşacaklarını bilir" dedi. Ben delirdim. kayınvalidem girdi araya, kızım sakin ol, o öyledir falan bir şeyler dedi.Sonra içerden bu arkadaşı geldi, üstüne yürüdüm ben bunun. Bana diyor işte yanlış anladın sen öyle böyle, ben de o sinirle oturdum ağlamaya başladım. Nişanlıma baktım yüzü kireç gibi. ne zamandır ilişkiniz var dedim, baktı suratıma hayır öyle bir şey yok dedi. Kayınvalidem geldi, o da canım öyle bir şey yok diyor. Beni sakinleştirmeye uğraşıyor. Bu sırada kuzenle arkadaşı gitti. Halası kovmuş onları o da sinirlenmiş. Neyse ben kalktım, çantamı aldım eve gidiyorum.Nişanlım dedi ki, bu saatte yalnız gitme seni eve bırakayım. Yok dedim. Aşağı indim taksi çağırdım. Bu da peşimden geliyor. Kuzeni daha önce bu kızı nişanlıma ayarlamaya çalışmış, ben ortada yokken.Nişanlım istememiş. Anlattı işte.Sana inanmıyorum dedim. Gözüm senden başkasını görmez, dedi. Ben de yine sana inanmıyorum dedim. Taksiye bindim. evime geldim. Sürekli arıyor mesaj atıyor. Bilmiyorum. sizce ilişkileri var mı? Ne yapayım?

O degisik kuzen ayarlamaya calistigi kizi getirecek cesareti nereden bulmuş diye dusundum sadece.

Sonra buldum. Cahilliginden tabi...

Degisik bir durum olmuş biraz. Sakince konus, durumu açıklamasına izin ver.

Sorun kendini bilmez bir kuzen yuzunden cikmis belli ki. Nisanlinin fazla bir gunahi yok anlattiklarina bakilirsa. Akrabalik iliskisi yüzünden ters davranilamamis zamaninda.

Pireye kizip yorgan yakma, o kendini bilmezi sevindirme bosuna.

Ben şimdi anlamadım kız konuşmaya çalıştı sonra arkasından gittiği için mi kizdin yoksa biliyor muydun öncesinden ayarlamaya çalıştığını.

hepsini okumadım başlıktan doğru yorum yapicanm neden bu cesareti veriyosunki kendisinde ailesinede.ne hadlerine öyle bişey yapmalari. Sanki seni besleme falan mı alıyorlar.yaaa bilmiyorum bu aileler icin içine karisinca ortaligi b.. goturüyo. hay onun annesi bunu dedi hay söyle yaptı.hepsi yaşını almış insanlar oturun kenarda karışmayın hiçbişeye evladınız size zaten ihtiyaci olduğu yerde söyler.

Nişanlınızın bir suçu yok, ama o kuzenin de hayatınızda çok yeri yok malesef. Böyle aile toplantılarında elbette karşılaşabilirainiz ama bir daha arkadaşla gelirse de nişanlınız ile kalkın ayrılın ortamdan. Evlenince de mesafeli kalın. Benim de hiç görüşmediğim kuzenlerim var. Birinci derece akraba değil ne de olsa. Nişanlınızın üzerine gitmeyin artık derim, o da ne yapacağını şaşırmış böyle bir arsızlık karşısında.

hepsini okumadım başlıktan doğru yorum yapicanm neden bu cesareti veriyosunki kendisinde ailesinede.ne hadlerine öyle bişey yapmalari. Sanki seni besleme falan mı alıyorlar.yaaa bilmiyorum bu aileler icin içine karisinca ortaligi b.. goturüyo. hay onun annesi bunu dedi hay söyle yaptı.hepsi yaşını almış insanlar oturun kenarda karışmayın hiçbişeye evladınız size zaten ihtiyaci olduğu yerde söyler.
Olay farklı, konuyu okuyun dilerseniz ;) yeni yetme bir kuzenin arsızlığı söz konusu, aile konu sahibinden yana olmuş.

Bazen bilemediğin sebepler işin içinde olabilir, özellikle de maddi.
Misal siz evlenince babanneniz size oturmanız için bir ev mi verecek? Veya torunum evlenirse ona hemen 5i bir yerde takıcam efendim düğününü ben yapıcam yeter ki evlensin dedi de mi bu kuzen bu olaya taş koymaya çalışıyor da arkadaşını getirmiş, kendi çıkarlarına ters düşüyor diye, belki ilk evlenene verilecek antika bir takısı eşyası vardır olamaz mı? Kişisel algılamayın hemen erkek arkadaşınız nişanlınız gerçekten masum olabilir.

kuzen bozuk nişanlının suçu yok. otur konuş. bi daha kuzeniyle de civelek arkadaşıyla da görüşmesin

İçimden sizle ilgili geçen yorumu yapsam ban yiyeceğim, ve arkadaşım wolfun doğumu geldi ondan gelişmeleri almak için yazmıyorum.. Görüşmeyin olsun bitsin yaptıkları ayıp ama nasıl nişanlıya iftira atabiliyosun...

Nişanlının suçu yokki haksızlık etme ona. O k.şar kuzeni yolucaktn hazır elinin altındayken. Tüm pislik ondan kaynaklanıyor. Bi güzel hırpalasaydın bak bidaha 1 m yakınına yanasabiliyormuydu.

Oturup ağladın sevindirdin onu yok yere.

ben olaya tepki vermeni anlıyorum da herkesin içinde birbirinin üstüne yürümen yakışıksız al karşına nişanlını konuş
kuzeninle ve bu kızla içiçe olmanı istemiyorum deseydin
şimdi senin zaafını kendini konrtol edemediğini anladılar inadına tüm özel günlerinde çağırabilirler

bir de nereden biliyorsun kızı nişanlına yapmaya çalıştıklarını

edit aa pardon nişanlısı söylemiş

Back
X