Merhaba hanımlar. Dün akşam nişanlımın evine aile yemeğine gittim.Halası da yemeğe gelecekti. yavaş yavaş misafirler geliyor.. Halası geldi önce.Sonra nişanlımın kuzeni var,halasının kızı, 23 yaşlarında.O da geldi,yanında arkadaşıyla.Bunlar aynı evde kalıyormuş, kuzeni gelince evde yalnız kalmasın için arkadaşını da getirmiş bahaneye bak.(başka şehirde okuyor bunlar)
Her neyse yemeğe oturduk. Şu kuzenin arkadaşı sürekli bir muhabbet etme derdinde. Benle konuşmaya çalışıyor. Nişanlımı övüyor, salağa ters ters bakıyorum sussun diye yok. Nişanlımda tersliyor.En son sofra toplanırken nişanlım elini yıkamaya gitti lavaboya. Bu kuzenin arkadaşında su içmeye kalktı peşinden. Ben de işkillendim ne oluyor diye. Sonra kuzeni atıldı ortaya, benim sinirlendiğimi gördü ya, "onlar ne konuşacaklarını bilir" dedi. Ben delirdim. kayınvalidem girdi araya, kızım sakin ol, o öyledir falan bir şeyler dedi.Sonra içerden bu arkadaşı geldi, üstüne yürüdüm ben bunun. Bana diyor işte yanlış anladın sen öyle böyle, ben de o sinirle oturdum ağlamaya başladım. Nişanlıma baktım yüzü kireç gibi. ne zamandır ilişkiniz var dedim, baktı suratıma hayır öyle bir şey yok dedi. Kayınvalidem geldi, o da canım öyle bir şey yok diyor. Beni sakinleştirmeye uğraşıyor. Bu sırada kuzenle arkadaşı gitti. Halası kovmuş onları o da sinirlenmiş. Neyse ben kalktım, çantamı aldım eve gidiyorum.Nişanlım dedi ki, bu saatte yalnız gitme seni eve bırakayım. Yok dedim. Aşağı indim taksi çağırdım. Bu da peşimden geliyor. Kuzeni daha önce bu kızı nişanlıma ayarlamaya çalışmış, ben ortada yokken.Nişanlım istememiş. Anlattı işte.Sana inanmıyorum dedim. Gözüm senden başkasını görmez, dedi. Ben de yine sana inanmıyorum dedim. Taksiye bindim. evime geldim. Sürekli arıyor mesaj atıyor. Bilmiyorum. sizce ilişkileri var mı? Ne yapayım?