- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
Ay yeni mesajını gördüm şimdi çoook iyi yapmışsın resmen sen varken alalen asılmış. Ben de olsam çıldırırdım kız utansın boşver.Karaktersizler işte...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yeni mesajını gördüm şimdi çoook iyi yapmışsın resmen sen varken alalen asılmış. Ben de olsam çıldırırdım kız utansın boşver.Karaktersizler işte...
kayınvalidem çok iyi birisidir aslında. Sanırım geleceklerinden onun da haberi yoktu, kız kapıya gelince de geri çeviremedi belki. Bilemiyorum.O ne bicim aile yaa, tamam sen yokken ayarlamaya calismis olabilirde simdi ortada sen varsin , senin geleceginde belli ne demeye o kizi ceke ceke taa oraya kadar getirmesine izin vermiski annesi buyukler. Bir kere kv kabul etmemesi lazimdi ayip denen birsey var. Herkes hatali yani
Bilmiyorum şu an sakinim fakat yaptığımı doğru bulmuyorum. Ama yine olsa yine aynısını yapardım sanırım.Ay yeni mesajını gördüm şimdi çoook iyi yapmışsın resmen sen varken alalen asılmış. Ben de olsam çıldırırdım kız utansın boşver.
kayınvalidem çok iyi birisidir aslında. Sanırım geleceklerinden onun da haberi yoktu, kız kapıya gelince de geri çeviremedi belki. Bilemiyorum.
Muhakkak ki sormuşumdur, fakat o anı hatırlayamıyorum. Öyle doluydum ki.Yok zaten daha asla kuzeniyle bir araya gelmem, o da gelmez büyük ihtimalle.Kıskançlığınız öfke ile birleşince maalesef sizi zor durumda bırakmış, anlatımınızdan anladığım, müstakbel eşinizin o kızla bi ilişkisi yok. Ancak ona şart koşun: "Kuzenin ile kesinlikle bir araya gelmek istemiyorum, sen de bu olaydan ötürü kuzenine tavır takınamazsan bana kendimi kötü hissettirirsin" gibisinden.
O an "Onlar ne konuşacaklarını bilir" dediğinde, "Ne konuşacaklarmış?" diye üzerine üzerine sorsaydınız o kuzen bozuntusunun. Hadsizliğe bak.
Muhakkak ki sormuşumdur, fakat o anı hatırlayamıyorum. Öyle doluydum ki.Yok zaten daha asla kuzeniyle bir araya gelmem, o da gelmez büyük ihtimalle.
Biliyor olabilirler ama bilmiyor da olabilirler. çünkü kuzeniyle arkadaşı belki kendi arasında yapmışlardı bu olayı. Ailenin bilmesi için işin daha resmi olması gerek belki. En azından halası değil de kayınvalidemin bilmediğini umuyorum.O hala ve kayinvalide bilmiyor mu kuzen olacak kizin arkadasini daha once ayarlamaya calistigini? Kizi eve kabul etmemeleri gerekiyordu. Nisanlinda pek hata yok, ama ortaligin bu kadar karsimasina musade etmemeleri gerekiyordu.
Sahsen ben olsam ortaligi bir birine katmak yerine bana musade siz devam edin der kalkar giderdim. Ne demek ne zamandir iliskiniz var diye sormak ? Aglayarak da kendini ezmissin iyice