• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YEMEK MASASINDA NİŞANLIMA KIZ AYARLAMAYA ÇALIŞTILAR!!

O ne bicim aile yaa, tamam sen yokken ayarlamaya calismis olabilirde simdi ortada sen varsin , senin geleceginde belli ne demeye o kizi ceke ceke taa oraya kadar getirmesine izin vermiski annesi buyukler. Bir kere kv kabul etmemesi lazimdi ayip denen birsey var. Herkes hatali yani
kayınvalidem çok iyi birisidir aslında. Sanırım geleceklerinden onun da haberi yoktu, kız kapıya gelince de geri çeviremedi belki. Bilemiyorum.

olayın geçmişi varmış ama senin gibi yakışıklı mühendis bulsam ben de evlenirim sözünde de bir şey yok esasen

evli barklı kadınım ben de diyebilirim böyle bir şey

sırf size çok şanslısın vs demek anlamında sizi onore etmek amaçlı, nişanlınıza asılmak değil, bak herkes ister ama sen almışsın demek maksatlı

bu nedenle sakinliği korumak önemli adınız çirkef geline çıkmasın dikkat

Bence ilişkileri yok ama nişanlısı süründürür ki ailesine dersini alsın ve kuzeni gerçekten insan olsaydı bunu yapacak kadar asagilanmazdi onlarla ve halaşıyla görüşmeyi kesin

Kıskançlığınız öfke ile birleşince maalesef sizi zor durumda bırakmış, anlatımınızdan anladığım, müstakbel eşinizin o kızla bi ilişkisi yok. Ancak ona şart koşun: "Kuzenin ile kesinlikle bir araya gelmek istemiyorum, sen de bu olaydan ötürü kuzenine tavır takınamazsan bana kendimi kötü hissettirirsin" gibisinden.

O an "Onlar ne konuşacaklarını bilir" dediğinde, "Ne konuşacaklarmış?" diye üzerine üzerine sorsaydınız o kuzen bozuntusunun. Hadsizliğe bak.

yemekte o kız ne işi vardi...?
bende anlamiyorum huzursuzluk çikarmak için mi allah aşkınaaa.
nişanlina açiklama yapmasina izin vermemekle hata yapmışsın nolucak bi konuşabilirdin?

kayınvalidem çok iyi birisidir aslında. Sanırım geleceklerinden onun da haberi yoktu, kız kapıya gelince de geri çeviremedi belki. Bilemiyorum.

Valla Kv o kuzenin annanesi oluyor demi, bir anane torununa gayette bunu diyebilir, eger torunu yakisisksiz bir is yapiyorsa, alir cuzdanini verin harcligini kizim bilmem ne yengende geldi yemege simdi ayip olmasin siz arkadasinla disarida yiyin der. Bunu diyebilir , kizin annesinede durumu aciklar onlarda alinirlarsa kendi problemleri, elalemin kizini ceke ceke aile yemegine getirmeselermis, dedigim gibi herkesin hatasi dusuncesizligi. Ben olsam hepsina tavir yapardim evlerinede gitmezdim hala ve kuzenle hatta hic konusmazdim direk silerdim. Bu direk sana yapilmis saygisizlik seni yok saymaktir.

Ne gereksiz ve anlamsız olay çıkartmışsın.
Kendini insanlara rezil etmişsin.
Ben kayınvaliden olsam oğlum için çok üzülür ve seninle ayrılmasını umardım.

O hala ve kayinvalide bilmiyor mu kuzen olacak kizin arkadasini daha once ayarlamaya calistigini? Kizi eve kabul etmemeleri gerekiyordu. Nisanlinda pek hata yok, ama ortaligin bu kadar karsimasina musade etmemeleri gerekiyordu.
Sahsen ben olsam ortaligi bir birine katmak yerine bana musade siz devam edin der kalkar giderdim. Ne demek ne zamandir iliskiniz var diye sormak ? Aglayarak da kendini ezmissin iyice

nişanlın sofrada da ters cevap vermiş kız s*rtüklük yapıyor yamanmaya çalışıyor niye adama posta koydun he bu saye de herkese koydun ki bu bence iyi olmuş ama nişanlının suçu yok ters cevap vermekten başka ne diyebilir
onu nişanlın evdeyken getiren getirmesini izin verenler suçlu ki bu sayede onlar da ağzının payını almış

Kıskançlığınız öfke ile birleşince maalesef sizi zor durumda bırakmış, anlatımınızdan anladığım, müstakbel eşinizin o kızla bi ilişkisi yok. Ancak ona şart koşun: "Kuzenin ile kesinlikle bir araya gelmek istemiyorum, sen de bu olaydan ötürü kuzenine tavır takınamazsan bana kendimi kötü hissettirirsin" gibisinden.

O an "Onlar ne konuşacaklarını bilir" dediğinde, "Ne konuşacaklarmış?" diye üzerine üzerine sorsaydınız o kuzen bozuntusunun. Hadsizliğe bak.
Muhakkak ki sormuşumdur, fakat o anı hatırlayamıyorum. Öyle doluydum ki.Yok zaten daha asla kuzeniyle bir araya gelmem, o da gelmez büyük ihtimalle.

İyi de nişanının bir suçu yokki kuzen aşiftesiyle kaşaristanlı arkadaşında suç sen niye ilişkini bozuyorsun ben olsam inatla sırnaşırdım

Muhakkak ki sormuşumdur, fakat o anı hatırlayamıyorum. Öyle doluydum ki.Yok zaten daha asla kuzeniyle bir araya gelmem, o da gelmez büyük ihtimalle.

Gelmeyin zaten, bu olay ile de nişanlınızı koparmış olacaksınız o kuzenden. En başında kendini belli etmesi iyi olmuş karaktersizin.

O hala ve kayinvalide bilmiyor mu kuzen olacak kizin arkadasini daha once ayarlamaya calistigini? Kizi eve kabul etmemeleri gerekiyordu. Nisanlinda pek hata yok, ama ortaligin bu kadar karsimasina musade etmemeleri gerekiyordu.
Sahsen ben olsam ortaligi bir birine katmak yerine bana musade siz devam edin der kalkar giderdim. Ne demek ne zamandir iliskiniz var diye sormak ? Aglayarak da kendini ezmissin iyice
Biliyor olabilirler ama bilmiyor da olabilirler. çünkü kuzeniyle arkadaşı belki kendi arasında yapmışlardı bu olayı. Ailenin bilmesi için işin daha resmi olması gerek belki. En azından halası değil de kayınvalidemin bilmediğini umuyorum.

Nekadar terbiyesiz insanlar var ya. Bende olsam senin gibinortaligi karisitirirdim herhalde .

Terbiyesiz insanlar ama nisanlinin bir sucu yokki. Kiz sulanmis.
Bu halasinin kizini sakin evine barkina sokma.

Bu şekilde fevri hareket ederek tam olarak kuzen ve arkadaşın amacına hizmet etmişsin.
Az biraz taktiksel düşünün yahu. Niye onların istedikleri tepkileri veriyorsunuz ki? :olamaz:

Bu işte nişanlın hariç sende dahil herkes hatalı en başta o kuzen olacak ve yanındaki nişanlı adama göz diken....ifte ,onların gelmesine (bide o ...şiftenin geleceğini bildikleri halde)gelmelerine göz yuman ev sahipleri çünkü bu işin geçmişi de varmış ve sen görmüşsün işte nişanlın tersliyomuş kız yine de yılışıyomuş kızda var arıza demek ki nişanlın sussa tepki göstermese tmm diycez de e adamda terslemiş zaten buna rağmen bide ona trip atmışın sanki bi tek günah keçisi o adam suçu olmadığı halde seni ikna etmeye çalışmış çokta zorlama şansını ayrılmaya niyetli değilsen

bence yanlış hareket etmişsin. hatta çirkin olmuş.
sevgilisi için saç başa giren kızlar gibi olmuş resmen.
sen adama güvendikten sonra gerisi önemli değildi.
ha sonra aranızda çözebilirdiniz sorunu.
kayınvalide adayına, halaya falan çok ayıp olmuş yaptığınız.
bir de kendine güvenmeyen kız profili oluştrumuşsunuz.

Back
X