YEMEK MASASINDA NİŞANLIMA KIZ AYARLAMAYA ÇALIŞTILAR!!

Ayni olayin cok benzeri basima geldi ama ben esime her daim guvendigum icin esime sormadim bile beni sinir etmek isteyen insanlari ben sinir ettim.

Biraz uzun olacak ama anlatayim.

Esimle ciddi dusunuyoruz aileler tanisti tanisacak ama akrabalardan kimsenin haberi yok.

Birgun mesaj attim gec dondu. Dedi ki bizim bir akrabamiz var kizi universite sinavina hazirlaniyor cozemedigi sorular varmis annesi annemden rica etmis bende gittim ders calistirmaya.

Bende kac yasinda bu kiz dedim kiz bizden sadece bir yas kucuk dedi ve esim gittiginde evde sadece kizin annesi varmis ve rahat ders calisinlar diye sozde esimle kizini yalniz birakmis.

Icime bir kurt dustu ama hicbir sey demedim. Sacmalama ne var bunda ders calistirmis iste felan diyip cikismadim ama tavirlarimdan biraz iskillendigimi belli etmis olacagim ki esim aciklama yapma istegi duydu ve bende cok rahatsiz oldum sonucta yas farki cok az ve evde bizi yalniz birakinca diken ustundeydim anneme dedim bir daha gitmem ozel ders hocasi tutsunlar dedi.

Tabi ben bir daha bu konuyu acmadim.

bu olaydan bir kac ay sonra nisanimiz oldu. Bu kizina ders calistirmasi icin evine esimi davet eden ve esinle kizini evde yalniz birakan akraba taki takarken aynen su cumleyi kurudu " ay x inanamiyorum sana davetiyede ismini gorunce sok oldum. Annenin babanin ismini gormeseydim inanamazdim sen olduguna. Niye acele ettiysen bu kadar sanki" kadin bu sozleri esime taki takarken soyledi ve beni tebrik etmeyi birak yuzume bile bakmadi.

Ben esime bu seni kizina ders calistir diye cagiran sonrada kiziyla seni evde yalniz birakan kadin degil mi dedim. Esim evet o ama ne olur bakma sen ona psikolojisi bozuk bir kadin ne dedigini bilmiyor bos ver bak en mutlu gunumuz kimse bizim mutlulugumuzu bozamaz diye aciklama yapti ve ben yine uzatmadim hicbir sey de demedim kapattim konuyu. Dedim biz artik nisanlandik kadin umudu kesmistir herhalde.

Dugunumuze 1 ay kala bayramda ben kayinvalidemlerdeyken bu kadinda oraya geldi ve kurdugu cumle aynen su " x sende mi buradaydin ben seni evde yoksun zannediyordum bilseydim y yide getirirdim (kizi) seni sorup duruyor simdi bana kizacak seni goremedigi icin dur telefon edeyim cagirayim azicik konusun sohbet edin" tabi esim hemen atildi yok cagirmayin biz vaveyla ile kalkacagiz zaten planlarimiz var dedi. Ben ise sustum hicbir sey demedim muhattap bile olmadim.

Evlendim evlendikten sonra bu kadini kayinvalidemle birlikte bir dugunde gordum. Kadin geldi masamiza oturdu. Sonra anlatmaya basladi kayinvalideme " ay sizin dugunde ben kizima dedim mini etek giyme x sana kizar (esimden bahsediyor) x te kizmis ters ters bakmış y ye dedimki kizim bak KENDI DUGUNUNDE BILE SENI KISKANIYOR" ben sok oldum tabi bu cumleyi duyunca ama hicbir sekilde cevap vermedim. Eve gittim esime bizim dugunde su akrabanin kizi y varya ne giymisti hatirliyor musun? Rengi cok guzeldi felan diye agzini aradim. Esimde sordugun soruya bak ben o heyecanla kim ne giymis ona mi dikkat ettim ne bileyim ne giymis diye cevap verdi.

Sonra benim bebegim oldu ve kayinvalidemle haber yollamis bu kadin bebek gormeye gelecegiz diye. Adim gibi eminin kizinida getirecek ve esimle kizi hakkinda imalarda bulunacaktı.

Esime tembihledim bak dedim sakin sohbet muhabbete girmiyorsun bir hosgeldin de tamam.

Kadin geldi tahmin ettigim gibi kizinida getirmis. " kadin demesin mi hatirliyor musun x sizin dugunde y mini etek giymisti" esim direk cevap verdi yok ben nereden hatirlayayim ben sevdigime kavusmanin heyecaniyla kimin ne giydigine mi dikkat ettim. Tabi ben zevkten dort kose. Sonra basladik esimle kadina nasil tanistigimizi birbirimize nasil asik oldugumuzu esimin beni nasil bir an once evlenmeye ikna ettigini anlatmaya. Ben anlattim esimde destek verdi.

Kadin bozuntuya vermemeye calisti ama rengi morardi.

Yani siz niye nisanlinizla aranizi bozup onlari mutlu ediyorsunuz ki. Tam tersi onlarin gozune sokun mutlulugunuzu onlar morarsin siz degil.

Şu yazdıklarını okurken tırnaklarımı yedim resmen.. Sen nasıl dayandın sabır taşı gibi hatunmuşsun.. Ama ben asla yapamazdım ki yapmadım da konumda olduğu gibi.Ama seni tebrik ederim canım..

Ortalık o...u dolu resmen afedersinizde.
Bence ayrıl, baya bi burnunu sürttür, aklı başına gelsin.
O kızı evde gördüğü gibi ya o kuzenle o kızı gönderecekti yada biz çıkıyoruz deyip seni alıp götürecekti.
Halasınada senin hadsiz kızın yüzünden geldiğimiz noktaya bak diye konuşup bu konuda tepkisiz kalmayacaktı.
Ay çok sinirlendim.
Evet kız bir de pişkin pişkin gülüyor nişanlımı övüyor yok çok yakışıklı, ben olsam ben de kaçırmazdım böyle adamı diyor.Nişanlım tersliyor bu salak gülüyor yüzsüz.. ve dediğin gibi canım beni sinirlendiren nokta da bu. Nişanlım biliyordu sonuçta ama bana söylemedi.Bizi uzaklaştırabilirdi o evden. Ama yapmadı. Kim bilir belki hoşuna gitti.

benim hikayem daha kısa.
kv zaten beni istemiyormuş aklında başka bir aday varmış. eşimle yeni evliyiz ve bayram kutlaması için kv ye gittik, eltisi de orada. kv nin eltisi pat diye "gelmeyeceksin sandık, eşine yeni gelin bakıyorduk" dedi bana. ben şaşırdım ama bozuntuya vermeden "hayatım yeni eş istiyor musun?" dedim. eşim ya saçmalama,ne eşi, ben seni seviyorum dedi. kv nin eltisine döndüm:"benim kocam istemiyor. belki senin koca ister hem yeni hem genç bir eş. ahir ömründe kocanı mutlu etmiş olursun" dedim. tabi cevap veremediler :)
Ahahahahah helal olsun... :)

Iyi yapmissiniz basarili bir geri puskurtme olmus. Derslerini almislardir artik bir daha bir araya gelmezsiniz nisanliniz da bu rezillikten sonra kizla muhatap olmaz.
Abartmıssin sessiz kalsaydın daha sakin olsaydin diyen arkadaşlar. Akilli köprü buluncaya dek deli suyu gecer diye bir söz vardir. Her zaman akli basinda ve sakin olmak ise yaramiyor bazen deli olmak lazim..
Ben yaptığımdan pişman değilim belirttiğim gibi. Eğer sussaydım o kuzen ve kız benim ve nişanlımın bulunduğu her ortama gireceklerdi. Ama şimdi ağızlarının payını aldılar. Daha ne benim olduğum yemeğe gelebilirler ne de başka bir yere.Ki bunu ben kabul etmem. Rest çektim bir nevi.

Konu sahıbı sıze cevap verdımı bılmıyrum ama zaten daha oncekı durumu bılmedıgı halde kıza sınır olması kızın sırfıntı oldugunu kanıtlıyr ne kadar kıskanc olursa olsun bır bayan baska bı kızın ustune durduk yere yurumez hele kı aule yemegınde ... yanı demem o kı kızın halı tavrı hos degılmıs demek knu sahıbının gzune soka sokaaa adama (anbıyane tabırle) yavşamış bu da yetmemıs kalkmıs herkesın ıcınde adamın pesınden kapalı kapılar ardına gtmıs napsaydı saf saf durup bnuzlaanmayı mı bekleseydı bu tur cıkısları ozguvensızlık olrk gemem blakıs kısının kendısıne saygısını gsterır kendını salak yerıne kydurduktan snra o yuzuk cıksa nolur parmakta drsa nluuur ?

Konu sahıbı sana gelınce haklı bı tepkı vermıssın hem kuzene hem aıleye karsı gzdagı gıbı olmus artık bu kadar rahat davranamazlar hanı bı destur ne ısı vardı o kızın o sfrada hala ve kv bunu bılıyrlarsa o kızı eve getrmekle hata ve ayıp etmısler bunu aıleye ayrıca syle bence ve nısanlının bı sucu yok gıbıme geldı bazu uylerınde dedıgı gıbı sızden obce onu tanımıs sevseydı bısıler hıssetseydı sennle olmzdı onnla nısanlı olrdu artık uzatma ama aıleye syle yanı

Su da var sacma olan tek sey herkesın ıcınde aglayıp ne zamandır ılıskınız var demen olmus
Teşekkürşer yorumunuz için.. Kendimi tutamadım..

Nişanlının suçu yokki haksızlık etme ona. O k.şar kuzeni yolucaktn hazır elinin altındayken. Tüm pislik ondan kaynaklanıyor. Bi güzel hırpalasaydın bak bidaha 1 m yakınına yanasabiliyormuydu.

Oturup ağladın sevindirdin onu yok yere.
Ağlamadan önce laflarımı söyledim zaten.:KK76::KK76:

Anladım benımde grdugum kadaryla ortada bı aldatma yok nısanlısıda terslemıs zaten burada adamla alakalı bı durum yok zaten gevsek bı adam ıcınde dedıgınız gıbı elalemn rahat kızıyla yız goz olmayada gerek yok bu acıdan sıze hak verıyrum ama

Benım anlatmaya calıstıgım adam terlesdıgı halde kızın ısrarla devam etmesı ve herkesın ıcınde knu sahıbını yok sayıp adamla basbasa kalmaya calısması bu durumda kadınlık gururu zedelenır durum buyken adamın bısı yapmasına gerek yok kdın kendını krumalı yanı kadınlık gururunu ben dusunuyrumda ben yokmusum gıbı kcama kur yapan kadının kcamla yalnız kalmaya calıstıgı bır sahnede ben hıc yokmusum gıbı davranamam kendımı yok saydırmam yanı ben uzuleceksem o kadın benden daha ck uzulmelı o ortalık bı dagılır asaletımden susayım derken kanser mı olayım :KK70:
Asaletimden susayım derken kanser mi olayım lafınıza bittim.. Hahaha.. Yaptıklarımın arkasındayım.. Yine olsa aynı tepkiyi verirdim..

Ne var bunda büyütücek ne var bunda abartacak diyen arkadaşlar siz nekadar genişsiniz böyle:oha:
Tepkinde haklısın konu sahibi..nişanlına o kuzen olucak yılanı hayatından çıkarmak istediğini söyle, ne ben nede sen görüşemezsin de kestirip at !
Nişanlınıda görüştürme çünkü bu adi kuzen neyapar belli olmaz yine biriyle nişanlınız için bi buluşma falan ayarlayabilir :kızgın:
Aile yemeğine kuzenin arkadaşını getirmesi (bu kız daha önce nişanlınla sevgili olmak için konuşmak isteyen konuşturulan kız)çok art niyet var bu işte.belki halanın ve kayınvalidenin dahi haberi vardır yoksa ben gelinimi yemeğe çağırıcam,oğlumun daha önce istemediği kızı benden habersiz evime yemeğe kimse getiremez,gelirse yüzsüzdür.ben geri çevirirdim kapıdan,bu işin ayıbı olmaz çünkü !
Nişanlı adamın karşısına ne diye o kız çıkartılıyorki? Anla yani.
O kızın senle konuşmaya çalışmasıda saçma sapan bi hareket olmuş bi insan niye bukadar gurursuz olur anlamam:KK43:sanki adam kıtlığı kaldı...
Neyse konu sahibi nişanlınla enine boyuna konuşmaktan çekinme aklında soru işareti kalmasın vede dikkatli adım at bundan sonra, inşallah mutlu olun yıpratmayın ilişkinizi böyle basit ucuz insanlar için değmez,hayatınızdan şutla kafi:KK66:
Ben de daha önce yazdığım gibi verdiğim tepkiyi doğru buluyorum çünkü susamazdım. Sussam yüz bulurlardı biliyorum. Belki girdiğimiz her ortama girmeye çalışırlardı. Nişanlımla akşam gçrüşeceğiz bakalım..

Asaletimden susayım derken kanser mi olayım lafınıza bittim.. Hahaha.. Yaptıklarımın arkasındayım.. Yine olsa aynı tepkiyi verirdim..

Tabı ayol zaten zaten o kız asaletten ne anlar anladgı dılden knusmak lazım bsver ıyı yapmıssın aılesıne de ders olmus brdaha byle sacmalıklara gz yummazlar

İyiki susmamissinda ben bu işte nişanlınin bi suçu olduğunu sanmıyorum. .. Hayır nişanlı adama hala kız ayarlama derdinde olan kuzeni de anlamıyorum yani bence nişanlına söyle o kuzenini sağlam bi haşlasin.... sen haksız değilsin kesinlikle... bi kadın başka bi kadının tavrından niyetini anlar... niyetini açık belli etmiştir de sizi o nedenle sinir etmiştir. .. üzme canını ve boylelerine inat ilişkini sahipsiz bırakma. ..

Durduk yere kendinizi kucuk dusurmussunuz bence.
Diyelim ki, en kotusu oldu, kiz gitti nisanlinizla abuk subuk konustu, sirnasti, vs. Ben bunlarin oldugunu dusunmuyorum okudugum kadariyla ama diyelim ki oldu... Sizin nisanlinizin kendi akli, fikri, iradesi yok mu ki birinin sirnasmasina kapilip gitsin. Sizin nisanliniza guveniniz yok mu? Uste yurumeler, aglamalar, ikna edilmeler filan derken kendinizi rezil etmissiniz bence. Sizin agirliginizi korumaniz ve nisanliniza guvenmeniz gerekiyordu. Buluttan nem kapmissiniz ve her kadini kendinize rakip gorup adami birakacaksaniz, bastan birakin, kendi yollariniza bakin bence. Gordugum kadariyla arada guven yok, sakat bir iliskiniz var. Biri nisanliniza baksa ayrilacaksiniz zaten.

kızmayın ama bana bu konunun hissettirdiği kız fazla dikkat çeken ve hoş sohbet biri . masada ortama ayak uydurmuş konuşmuş bol bol . nişanlınıza yaptığını yazdığınız hareketlerin hepsi sosyal hayatta hepimizin yaptığı şeyler . ben de birinin arkasından odadan çıkabilirim. ne var bunda ? acaba siz ne konuşuyorlar diye çok sıkıltırdınız da kuzen bu yüzden mi onlar ne konuşacağını bilir dedi ? bu lafı neden herkes kötü anladı ? bunun günlük kullanımı düzgün insanlardır yanlış konuşmazlar manasındadır . sizin takıldığınız noktalara bakınca fazla paranoyak olduğunuzu düşündüm. sorma şekliniz yüzünden de kuzenin o cümleyi kurduğunu tahmin ediyorum. ben de olsam o tip bir soruya onlar ne konuşacağını bilir diyebilirim .

Nisanlnz kabul etmeseydi gelmeseydi cnm ben o kuzni paralardım ya ne cesaret yuhh haklısın rezl olmuslar keske rezillk çıkmasaymıs

Nisanlinin iliskisi yok icini rahat tut.
Ama o nasil bi "genis" aile ortamidirki nisanlinin anasi babasi elin kizini seni cagirdiklari ozel bi gune dahil ediyorlar?
Helede zamaninda nisanlina yamamak istedikleri bu kizi.
Bu ne hadsizlik?
Ben cok pis canina okurdum o kuzenin ilk basta. Ardindanda nisanlimin ailesinden buz gibi sogurdum.

olayın geçmişi varmış ama senin gibi yakışıklı mühendis bulsam ben de evlenirim sözünde de bir şey yok esasen

evli barklı kadınım ben de diyebilirim böyle bir şey

sırf size çok şanslısın vs demek anlamında sizi onore etmek amaçlı, nişanlınıza asılmak değil, bak herkes ister ama sen almışsın demek maksatlı

bu nedenle sakinliği korumak önemli adınız çirkef geline çıkmasın dikkat
bence biraz rahat bir bakış açısı bu. oar be konuşacağını bilir demis kuzeni. kiz peşinden gitmiş falan.

Ayni olayin cok benzeri basima geldi ama ben esime her daim guvendigum icin esime sormadim bile beni sinir etmek isteyen insanlari ben sinir ettim.

Biraz uzun olacak ama anlatayim.

Esimle ciddi dusunuyoruz aileler tanisti tanisacak ama akrabalardan kimsenin haberi yok.

Birgun mesaj attim gec dondu. Dedi ki bizim bir akrabamiz var kizi universite sinavina hazirlaniyor cozemedigi sorular varmis annesi annemden rica etmis bende gittim ders calistirmaya.

Bende kac yasinda bu kiz dedim kiz bizden sadece bir yas kucuk dedi ve esim gittiginde evde sadece kizin annesi varmis ve rahat ders calisinlar diye sozde esimle kizini yalniz birakmis.

Icime bir kurt dustu ama hicbir sey demedim. Sacmalama ne var bunda ders calistirmis iste felan diyip cikismadim ama tavirlarimdan biraz iskillendigimi belli etmis olacagim ki esim aciklama yapma istegi duydu ve bende cok rahatsiz oldum sonucta yas farki cok az ve evde bizi yalniz birakinca diken ustundeydim anneme dedim bir daha gitmem ozel ders hocasi tutsunlar dedi.

Tabi ben bir daha bu konuyu acmadim.

bu olaydan bir kac ay sonra nisanimiz oldu. Bu kizina ders calistirmasi icin evine esimi davet eden ve esinle kizini evde yalniz birakan akraba taki takarken aynen su cumleyi kurudu " ay x inanamiyorum sana davetiyede ismini gorunce sok oldum. Annenin babanin ismini gormeseydim inanamazdim sen olduguna. Niye acele ettiysen bu kadar sanki" kadin bu sozleri esime taki takarken soyledi ve beni tebrik etmeyi birak yuzume bile bakmadi.

Ben esime bu seni kizina ders calistir diye cagiran sonrada kiziyla seni evde yalniz birakan kadin degil mi dedim. Esim evet o ama ne olur bakma sen ona psikolojisi bozuk bir kadin ne dedigini bilmiyor bos ver bak en mutlu gunumuz kimse bizim mutlulugumuzu bozamaz diye aciklama yapti ve ben yine uzatmadim hicbir sey de demedim kapattim konuyu. Dedim biz artik nisanlandik kadin umudu kesmistir herhalde.

Dugunumuze 1 ay kala bayramda ben kayinvalidemlerdeyken bu kadinda oraya geldi ve kurdugu cumle aynen su " x sende mi buradaydin ben seni evde yoksun zannediyordum bilseydim y yide getirirdim (kizi) seni sorup duruyor simdi bana kizacak seni goremedigi icin dur telefon edeyim cagirayim azicik konusun sohbet edin" tabi esim hemen atildi yok cagirmayin biz vaveyla ile kalkacagiz zaten planlarimiz var dedi. Ben ise sustum hicbir sey demedim muhattap bile olmadim.

Evlendim evlendikten sonra bu kadini kayinvalidemle birlikte bir dugunde gordum. Kadin geldi masamiza oturdu. Sonra anlatmaya basladi kayinvalideme " ay sizin dugunde ben kizima dedim mini etek giyme x sana kizar (esimden bahsediyor) x te kizmis ters ters bakmış y ye dedimki kizim bak KENDI DUGUNUNDE BILE SENI KISKANIYOR" ben sok oldum tabi bu cumleyi duyunca ama hicbir sekilde cevap vermedim. Eve gittim esime bizim dugunde su akrabanin kizi y varya ne giymisti hatirliyor musun? Rengi cok guzeldi felan diye agzini aradim. Esimde sordugun soruya bak ben o heyecanla kim ne giymis ona mi dikkat ettim ne bileyim ne giymis diye cevap verdi.

Sonra benim bebegim oldu ve kayinvalidemle haber yollamis bu kadin bebek gormeye gelecegiz diye. Adim gibi eminin kizinida getirecek ve esimle kizi hakkinda imalarda bulunacaktı.

Esime tembihledim bak dedim sakin sohbet muhabbete girmiyorsun bir hosgeldin de tamam.

Kadin geldi tahmin ettigim gibi kizinida getirmis. " kadin demesin mi hatirliyor musun x sizin dugunde y mini etek giymisti" esim direk cevap verdi yok ben nereden hatirlayayim ben sevdigime kavusmanin heyecaniyla kimin ne giydigine mi dikkat ettim. Tabi ben zevkten dort kose. Sonra basladik esimle kadina nasil tanistigimizi birbirimize nasil asik oldugumuzu esimin beni nasil bir an once evlenmeye ikna ettigini anlatmaya. Ben anlattim esimde destek verdi.

Kadin bozuntuya vermemeye calisti ama rengi morardi.

Yani siz niye nisanlinizla aranizi bozup onlari mutlu ediyorsunuz ki. Tam tersi onlarin gozune sokun mutlulugunuzu onlar morarsin siz degil.
Pes dogrusu sabrina hayran kaldim.ne dengesiz insanlar var ya.ben bu kadar sabirli olamazdim lafi coktan sokardim o kadina.

benim hikayem daha kısa.
kv zaten beni istemiyormuş aklında başka bir aday varmış. eşimle yeni evliyiz ve bayram kutlaması için kv ye gittik, eltisi de orada. kv nin eltisi pat diye "gelmeyeceksin sandık, eşine yeni gelin bakıyorduk" dedi bana. ben şaşırdım ama bozuntuya vermeden "hayatım yeni eş istiyor musun?" dedim. eşim ya saçmalama,ne eşi, ben seni seviyorum dedi. kv nin eltisine döndüm:"benim kocam istemiyor. belki senin koca ister hem yeni hem genç bir eş. ahir ömründe kocanı mutlu etmiş olursun" dedim. tabi cevap veremediler :)
Wuuuuu cvba bak.bayildim resmen sana.helal olsun herkes veremez boyle bi cvp

Back
X