Göz Çevresi Bakımı Yemediğiniz hiç birşeyi yüzünüze sürmeyin!

hadi ya pek bir etkisini göremedim ben de peki o göz altındaki yağ bezeleri nasıl gidiyor bilgin var mı canım

konu güncellensin, daha çok kişi görsün

Daha 20 yaşındayım göz altımda iki tane çizik oluştu bile, ne zaman makyaj yapsam zeytin yağı ile temizliyorum ama, sabah uyandığımda gözlerim şişmiş oluyor, hhem göz kapaklarım hemde gözaltlarım çok fena halde şişmiş oluyor, bu çizgiler çoğalacak diye ödüm kopuyor, bunu deneyeceğim mutlaka..

Benimde gòzlerim berbat ne denesem bilmiyorum siz kiraz demissiniz sonra maya maskesi biri argan yagi biri cinko kremi v.s. hangisini yapacagiz bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yoğurt,bal,patates(haftada birkaç kere yarım saat cıvarı,hatta mümkünse unutmazsam hergün)sürüyorum ayrı ayrı zamanllarda.Mesela sabah kalkınca yüzümü yıkamadan patatesin ucundan biraz kesip bunu sürüyorum,üzerine yoğurt,ben yatağımı düzeltip tuvalete gidinceye kadar kalıyor,sonra yüzümü yıkıyorum

çok doğru..kımyasallar bagımlı yapıyor ılk hafta aaa ne guzel nemlendirdi dıyorsunuz sonra devamlı ıstıyor...ben suan kullanıyorum memnunum bırınden dıye yazmıstım ama yıne de bıtkısel tedavıler daha cok hosuma gıdıyor..
aktar ısleten bır akradasım burda mesela aloe veralı krem dıyor ıcınde ne kadar var sanıyorsun kı...
kayısılı krem dıyor.. kayısı rendeleyıp yuzune sursen bundan ıyı derdi...
aynı seyı azerbaycan dogumlu rus asıllı bır hocamız vardı unıversitede o da söylerdi...
inanılmaz parlaktı cildi ,,
yanı cok ama cok haklısın..yazları cıkıyor kıraz sadece ama vardır yıne onun gıbı ıyı gelen..
duyduklarım üzüm,,üzüm cekırdegı ve kayısı :))
bakalım hayırlısı

Ben yuzume surdum bildiginiz kan surmus gibi kipkirmizi oldu kirazin renginden dolayi sabah iyice rengi kalir diye 15 saniyede sildim ama zor cikti yani hala hafif kirmizi sizde oyle olmuyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…