Göz Çevresi Bakımı Yemediğiniz hiç birşeyi yüzünüze sürmeyin!

bencede çok mantıklı....şimdi bunun sabununu kremini çıkarırlarmış..

tesekkur ederim canim buu guzel bilgin icin,benim de derim cok kuru.21 yasindayim ama mimik kirislarim yaranmaya basladi...ben de deniycem...cok mantikli...

yazınız için çok teşekkür ederim. ben de göz altı ve yüz için krem kullanmayanlardanım. yumurta akını iyice köpürtüp köpüğü gözaltı ve dudak çevreme uyguluyorum.
yüzümde ince çizgi dahi yok. 26 yaşında bir çocuk annesiyim.kimse inanmıyor.

ne güzel.
peki bunu ne sıklıkla uyguluyorsunuz,ne kadar bekletiyorsunuz yüzünüzde
.sadece yumurta akı mı kimileri şeker de katıyormuş.siz sadece yumurta akı kullanıyorsunuz değil mi?

21 yasındayım şekeri krem kıvamına getirip yüzüme sürüyorum yumuşacık canlı derinlemesine temiz bi görünüm oluyo.

salata yediniz kabuğunu atmayın yüzüne sürün,şeftali yediniz kabuğunu soydunuz atmayın elinize yüzünüze sürün,kivi kabuğuda süper iyi oluyor.Bunlar benim denediklerim gerçekten faydasını görüyorum.Yüzlerce lira ödeyerek zamanında aldığım kremlerden bile fazla

haklısın tatlım, hele ki salatalığın kabuğu şiş gözleri anında indiriyor, diğerlerini de deneyeceğim en kısa zamanda. sengözlerimebaksanab

ne güzel.
peki bunu ne sıklıkla uyguluyorsunuz,ne kadar bekletiyorsunuz yüzünüzde
.sadece yumurta akı mı kimileri şeker de katıyormuş.siz sadece yumurta akı kullanıyorsunuz değil mi?
evet sadece yumurta akı. ama çok iyi köpürtmeniz gerek. köpüğü sürdükten sonra kurumaya başlıyor. kurudukça gerginleşiyor cilt. hissedersiniz zaten. ben haftada 1 yapıyorum bazen 2 kez de yapabiliyorum.gerginleştikten sonra 10.15 dk bekletiyorum. yıkadıktan sonra nemlendirici yerine bal sürebilirsiniz yüzünüze. yıkadıktan sonra faarkı göreceksiniz eminim.

Doğrudur arkadaşlar.Göz altı morlukları için bi öneride benden elma suyunu her gün sürün gerçekten iyi geliyooopuyorumnanaktan

kızlar bende kivi denemiştim yüzüme inanılmaz derece de alerji aypmıştı, kıpkırmızı oldu yüzüm ve kaşındı, her meyvede iyi gelmiyo, dikkatli olmak gerek

çok teşekkürler bu parlak fikir için. bende her zaman doğal ürünlerden yanayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…