- 1 Eylül 2019
- 505
- 646
- 103
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #14.201
Bu gun saglik ocagi hemsireside aradi idrar sonucunda idrara kan karismasi cikmis acil kadin dogum doktruna git felanda dediÇekil ve yarın da sakın kalkma yerinden ilk üç ay çok önemli
O ne demekmiş ki yaBu gun saglik ocagi hemsireside aradi idrar sonucunda idrara kan karismasi cikmis acil kadin dogum doktruna git felanda dedisanirim günün yoğunluğu o haberin sitresi gün sonu buldu beni
Bende gidince ogrencem artikO ne demekmiş ki ya
Canım benim eğer halden düşmüyorsan tutmaya devam et ams titreme şeker düşmesi tansiyon oynaması baş ağrısı yaşıyorsan tutma kendine de eziyet etme bebeğinin tutunma zamanını ihmal etme böylelikleBende gidince ogrencem artik
Bobrekten protein kacaginda oluyormus netten ogrendigim kadariyla
Ya birde bu oruç beni çok ikilemde bırakıyor tutuyorum ama tutmamaliyim bebegin gelisimine engel oluyormuyum diyede vicdan yapiyorum
Kızlar o kadar güzel anlatmış ki bu test sürecini baya baya açıklayıcı anlatmış
Teşekkür ederim canım. Allah razı olsunHayırlı olsun canım
Yumurtladığın tarihe +14 eklemen lazım canım. Ancak öyle bulabilirsin. Adet başlangıcına göre bulman zorBat 29 marttı ancak yumurtlama geciktigi icin ileri attı yüksek ihtimalle ama ne kadar ileri atmıstır ki acaba, ben bu hesaplardan hicbir sey anlamıyorumne zaman batım gecti diyebilirim olması gerekene göre gecti cünkü
Ben iğne vurulmadım ama bebeğim bir de bugün sabah kan pıhtısı düştü normal gibi gelmedi banacanım benimde bu ay çatlatma iğnesinden 3gün sonra senin gibi kanamam oldu hemen doktoru aradım yumurtlama kanaması imiş ve kendiliğinden durur dedi. bugün kesildi merak etme normalmiş bende ilkez yaşadığım için panikledim ama sonra araştırınca sakinledim :)
Çıkar canımHanımlar benim regl iki gün gecikti ve regl ağrılarım var regl tarihimden 2 gün önce başladı ağırlarım belimde bacaklarımda arada kasıklarıma sızı giriyor test yapmak istemiyorum hayal kırıklıgına uğrayıp üzülmemek için sizce bi kaç gün beklemek daha mı mantıklı olır test yapsam test de çıkar mı acaba
Al
Ramazan Bayramı müjdesi ile gelsin öbür aya insallahbebekheyecani canım ben elendim bana kırmızıyı koyabilirsin
Yok canım ben Burdur’un bir ilçesindeyim burda hastane poliklinik yok en yakın il Denizliye gidiyorum hastaneyeAnladım canım pis saygısızlar bende burda sinirlendim gerçekten ,neyse boşver oldu bitti canını sıkma,sen bu arada nerdesin canım İstanbul mu? .. ben yurt dışında yaşıyorum ama istanbulda biyer var çok akrabam gitti memnun kalmışlar oraya gitmeyi planlıyorum inşallah .. ama korkuyorum
Hamile kalanların bir de anne grupları oluyor ya oraya transfer oluyorlarÖyle bir grupta mı var
Hadi bakalımHamile kalanların bir de anne grupları oluyor ya oraya transfer oluyorlar
Amin canım Allah razı olsun herkese yaşatsın Allah'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?