- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #14.181
Bat 5 Nisan az önce yaptım attım resimleri ama fotoda gözükmeyen Bi hayalet gördüm sankiBat ne zaman test yaptın mı canım
Hayırlı olsun canımbebekheyecani canım benim kan değerim bugün 175 çıktı gebelik var dedi doktor. Pazartesi tekrar kan vereceğim. Listeye eklersin
Daha erken bakalım 2 Nisan gibi yapBat 5 Nisan az önce yaptım attım resimleri ama fotoda gözükmeyen Bi hayalet gördüm sankibatmalar hala var şuan sol kasığımdan vuruyor
O gördüğüm hayalete bende şaşırdım zaten test manyaklığı bendekiDaha erken bakalım 2 Nisan gibi yap
Haberlerini bekliyoruz Nisan grubuna gelirsin burası kapanırsaO gördüğüm hayalete bende şaşırdım zaten test manyaklığı bendekiiki günde bir tekrar edicem bakalım aynı zamanda ovulasyon da yapıyorum oda koyulursa kesin hamileyim
Şuan mart topiğinde değil Nisandayız mart kapanmadı henüz ama açmışlarHaberlerini bekliyoruz Nisan grubuna gelirsin burası kapanırsa
Hayır tatlım şuan baya baya mart topiğindeyiz.Şuan mart topiğinde değil Nisandayız mart kapanmadı henüz ama açmışlar
Anladım canım pis saygısızlar bende burda sinirlendim gerçekten ,neyse boşver oldu bitti canını sıkma,sen bu arada nerdesin canım İstanbul mu? .. ben yurt dışında yaşıyorum ama istanbulda biyer var çok akrabam gitti memnun kalmışlar oraya gitmeyi planlıyorum inşallah .. ama korkuyorumÇok haklısınız. Dondum kaldım o an sadece bakmışım uzun uzunbir daha gitmeyi düşünmüyorum ama nereye giderim onu çok düşünüyorum
Hee burası martmış ben seni nisana etiket yapayımHayır tatlım şuan baya baya mart topiğindeyiz.
Batı nisana kayanlar için açmışlardı ondan erken oldu
canım benimde bu ay çatlatma iğnesinden 3gün sonra senin gibi kanamam oldu hemen doktoru aradım yumurtlama kanaması imiş ve kendiliğinden durur dedi. bugün kesildi merak etme normalmiş bende ilkez yaşadığım için panikledim ama sonra araştırınca sakinledim :)Kızlar ya benim kimyasal olmuştu biliyosunuz o biteli 8 gün oldu. Ama dün ve bugün hafif peçeteye silince gelen bir akıntıyla karışık kanama farkettim. Normal döngümde bu hafta yumurtlama haftam hatta yarın yumurtlama günüm görünüyor. Hiç de şaşmaz yumurtlama günüm ama kimyasal yaşayınca belki sekmiştir diye düşünmüştüm. Sizce bu kanama yumurtlama kanaması mı? İlkten kahverengi akıntıyla geldi şimdi de kırmızı-pembe geliyor. Ama iç çamaşırı batırmıyor peçeteye silince geliyor yoğun hafif
İlk aşılama denemem benimde. 4-5 aydır korunmuyoruz ama eşimde varikosel var benimde tüplerle ilgili bi problem var erkenden deneyelim diye doktora iki yıldır korunmuyoruz dedik. 28 yaşındayım eşimde 30. Bende bide hidrosalpenks olabilir ameliyat etmeden bi deneyeceğim. İkiz üçüz hiç farketmez ne kadar çok sağlıklı hayırlı evlat o kadar iyiYaa kırmızılar üzüldüm ama aşılamada da ikiz olabiliyor. Eğer ikiz istiyorsan çok güzel olabilir. Ne kadar süredir deniyordunuz canım bir de yaşın Kaç. Benim 35 bize de aşılama yolları göründü . Geçen ay yeterli yumurtam olmadı diye yapmadı. Üç yumurta oldu ama biri tam istenilen gibiydi. Gerek yok dedi doktor. Es geçtik
Ne güzel dedinHayırlısı olsun bebeğim hep beraber bayram müjdesi alırız inşallah
Pazar yumurtlamadan sonraki 14. Günün olacak, test yapabilirsin. Çıkabilir ama en güvenlisi adet geciktikten sonra yapmak. Ben adetimin gecikmesini bekliyorum. Benim bugün yumurtlamadan sonraki 15. Günüm daha yapmadım
Daha yenisin telaş yapmaKasımdan beri ya
Hee burası martmış ben seni nisana etiket yapayımaynı anda konuşuyorum da ondan hatlar karıştı
AmiiiinKız boşver Allah karışan watsapp gruplarından korusun :)
Yat aman sakın kalkma dinlen yorgunluk ağrı sızı uyku çok normal endişe de etme ama daha iş yapma bugünHayirli geceler kizlar
İftar davetim vardi yeni gittiler ama ben cok kotu oldum belim bacaklarim kasıklarım ağrıyor 5+4'üm bu kadar erken gebelikte bu denli yorgunluk normal mi
Çayin bulasiklarini bile toplayamadim yattim vajinamda tuhaf kasilmalar var
Uyumaya çalisiyorum agridan yatamiyorumYat aman sakın kalkma dinlen yorgunluk ağrı sızı uyku çok normal endişe de etme ama daha iş yapma bugün
Çekil ve yarın da sakın kalkma yerinden ilk üç ay çok önemliUyumaya çalisiyorum agridan yatamiyorum
İyiyim diye kendime cok yuklendim inzivaya ceklsem iyi olacak
Kimseye soylemedim henuz gebeligimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?