- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #14.161
İşim kötüsü belirtilere odaklanmaktan günü yaşayamıyoruzAh ah gerçekten yaa. İnsan ne yaşadığını bilemiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşim kötüsü belirtilere odaklanmaktan günü yaşayamıyoruzAh ah gerçekten yaa. İnsan ne yaşadığını bilemiyor.
Gerçekten farklı. Değişik valla ne diyim hayırlısı artıkÇok geçmiş olsun her hamileliğin belirtisi de getirisi götürüsü de farklı demek ki... Ben kimyasal yaşadığımda 20 gün sonra regl oldum o bitti 10 gün sonra yeniden oldum sonra düzene girmişti
Hangi gün yumurtladın canım. Ben 16 Mart'ta yumurtladım da korkudan test yapamıyorum. Bat yarın görünüyor
Pazar yumurtlamadan sonraki 14. Günün olacak, test yapabilirsin. Çıkabilir ama en güvenlisi adet geciktikten sonra yapmak. Ben adetimin gecikmesini bekliyorum. Benim bugün yumurtlamadan sonraki 15. Günüm daha yapmadım18-19 pik görünüyordu 20 de catladıgını düsünüyorum akıntı da olmustu acaba pazar günü de mi erken olur adet belirtim de hic yok ne memelerde ne kasıklarda, ne oldu böyle anlamadım
Bir dahaki aya güzel haberlerini alırız inşallah canımmmEvet dostlarım kırmızılar gelmeye basladımaşallah yani günü şaşmadı tam beklenılen tarıhte geldı. bebekheyecani kırmızı kartı alabılırım canım
Canim istekler de hormon yokCanım ilk vitaminler sonra hormonlar bir kaç saat sonra çıkıyor. Benimki öyle olmuştu
Ay çok ilginç yaaaa. Ne biçim doktor o afedersin walla. Zaten kan vermek zor. Herşeyi isteseymiş ya. TiiiiiiiiiiiiCanim istekler de hormon yok
Evet burda kızların çoğu hsh çekildi benden hiç istemedi onları hangi aşamada istiyorlar acabaBenimde 10 yaşında oğlum var hemde aniden çabucak olmuştu bir kürtajıö bir kimyasal düşüğümde var bir senedir olmuyor ama çocuk.. pco olmama çok şaşırdım ki kilo problemimde bu yaşıma kadar olmadı hiç ama son bir senedir ne kadar diyet yapsam da istediğim o üç kiloyu veremez oldum işte herkeste farklı belirti oluyormuş kimisinde bir belirti kimisinde hepsi olurmuş. Bende tüylenme var sivilcelenme var imsilün direnci var evet adet düzeninin 10 güne kadae değişmesi normal ama her ay böyle olma durumu da var bende.. İlk kontrole gittiğimde doktor kist gördü ama önemsiz dedi ikinci kontrole gittiğimde yine kistler var önemsiz evet ama dedi testleri yine isteyeceğim dedi alttan muayene ederken pco belirtilerini sordu bunlar var mı diye... Çok araştırdım evet gerçekten pco var bende. Şimdi hsg yi araştırıyorum doktor istemişti çekilenedim meğer hsg tüpleri temizlediği için hamilelik de kolaylaşıyormuş hızlandırmam lazım
Bende ona şaşırdım işte doktor çok iyiydi ama acaba yazan sekreter mi unuttu diye düşünüyorumAy çok ilginç yaaaa. Ne biçim doktor o afedersin walla. Zaten kan vermek zor. Herşeyi isteseymiş ya. Tiiiiiiiiiiii
Benden ikinci kontrolde istedi dört ay süre vardı kontroller arasındaEvet burda kızların çoğu hsh çekildi benden hiç istemedi onları hangi aşamada istiyorlar acaba
Olabilir olabilir. Kız beni devlet Hastanesi'nde başka hasta üstüne yazdılardı. Ben fark ettim de düzelttirdim. Özel miydi seninki.Bende ona şaşırdım işte doktor çok iyiydi ama acaba yazan sekreter mi unuttu diye düşünüyorum
Anladim canim banada 6 ay dedi ona gire bakarız duruma dediBenden ikinci kontrolde istedi dört ay süre vardı kontroller arasında
Kürleri dene Kürleri en azından birşeyler yapmış gibi hissediyor insanAnladim canim banada 6 ay dedi ona gire bakarız duruma dedi
Ayy gerçekten mi yok devlete gittim özele gitmedim bu seferOlabilir olabilir. Kız beni devlet Hastanesi'nde başka hasta üstüne yazdılardı. Ben fark ettim de düzelttirdim. Özel miydi seninki.
Walla kür mu denerim amudami kalkarim gün aşırı ilişki ne ya , hiç ugrasmamistim öbürlerinde insan sıkılır başım ağrıyor demeye vakit yok diyor doktorKürleri dene Kürleri en azından birşeyler yapmış gibi hissediyor insan
Hahahaha ne zamandır deniyordunWalla kür mu denerim amudami kalkarim gün aşırı ilişki ne ya , hiç ugrasmamistim öbürlerinde insan sıkılır başım ağrıyor demeye vakit yok diyor doktor
Benim takibim özelde. Devlete kan testi için gitmiştim o zaman oldu. Mesela smear testim hala ortada yok. E nabıza düşmedi. Ben de gidip almadım. Hatta ordayken de smearde de saçma bi sorun çıktı. Belki kayıt bile etmediler smearimi. Canımı yaktılar ama ortada smear bile yok. Walla devlet hastanesine güvenemiyorum ben malesef. Tecrübelerim hep kötüAyy gerçekten mi yok devlete gittim özele gitmedim bu sefer
Sağol canım bakalım hersey belli olsun bakarız gruplara
Bat ne zaman test yaptın mı canımBir haftadır kasıklarımda batma hisleri yaşıyorum dört beş gün sık idrara çıktım göğüslerime dokunamıyorum bile... Regli belirtisi ve hamilelik belirtileri niye bu kadar yakın ya