- 30 Kasım 2017
- 8.734
- 1
- 4.383
- 173
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #14.221
Rica ederim canım boşver unut gitsinYok canım ben Burdur’un bir ilçesindeyim burda hastane poliklinik yok en yakın il Denizliye gidiyorum hastaneyedesteğin için çok teşekkür ederim ya valla öyle canım sıkılmıştı ama şimdi daha iyiyim çok şükür
Canım derecenin pili bitmiş ölçmedi sabah şimdi yatacam biraz ölçsem olur muHamile kalanların bir de anne grupları oluyor ya oraya transfer oluyorlar
Tatlım yapsan çıkar aslındaBeni de ekler misin yumurta günüm 12 Mart Bat tarihim 28 Mart, hala regl olmadımtest yapmaya da korkuyorum
Her gün aynı saatte ölçüm yapmak daha doğru sonuçlar veriyor canımCanım derecenin pili bitmiş ölçmedi sabah şimdi yatacam biraz ölçsem olur mu
Çok zor ya işte eldeki imkanları değerlendiriyoruzRica ederim canım boşver unut gitsinburdurdasın demek keşke istanbula gitme şansın olsaydı günü birlik hayırlısı olsun sonuçlarını alabildin mi acaba rahim filmin
Tatlım canım saygı duyuyorumTatlım yapsan çıkar aslında
Tebrikler bizde şimdi gidiyoruz saat 3:30randevu 5. Haftaya girdim sanırım keseyi göreceğizKızlarr keseyi gördüm ben cok sükür 5 haftalık
Girmeyin mi sonucu cnmHer gün aynı saatte ölçüm yapmak daha doğru sonuçlar veriyor canım
Hadi hayırlısıTebrikler bizde şimdi gidiyoruz saat 3:30randevu 5. Haftaya girdim sanırım keseyi göreceğiz
Hayırlı olsun canımKizcelerim merhabaahepinizi takip ediyorum hâlâ. İnşallah en kısa sürede güzel haberlerinizi alacağız. Ben hamile olduğumu öğrendim geçtiğimiz hafta. Burada iyi kotu bir çok paylaşımda bulunduk. Bu yüzden size de söylemek istedim.Yarın inşallah ilk kontrolume gideceğim hepinizi çok özledimm. Dualarım hep sizinle pp'den tanırsınız zaten A Afratafrac tweeetyyy melisaa93 imagination forever C cnlrm fnd_50 Papatyamaviss ve heyecandan unuttuğum kizceler bebekheyecani canım senin için de en hayırlısı olsun inşallah 6 ay sonra tam planlidigin gibi güzel haberi alırsın inşallah
Teşekkür ederim canım, dualarım sizinleHayırlı olsun canım
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler canım güzel haberlerle gelirsin ne kadarlık oldu belirtin varmıydıKizcelerim merhabaahepinizi takip ediyorum hâlâ. İnşallah en kısa sürede güzel haberlerinizi alacağız. Ben hamile olduğumu öğrendim geçtiğimiz hafta. Burada iyi kotu bir çok paylaşımda bulunduk. Bu yüzden size de söylemek istedim.Yarın inşallah ilk kontrolume gideceğim hepinizi çok özledimm. Dualarım hep sizinle pp'den tanırsınız zaten A Afratafrac tweeetyyy melisaa93 imagination forever C cnlrm fnd_50 Papatyamaviss ve heyecandan unuttuğum kizceler bebekheyecani canım senin için de en hayırlısı olsun inşallah 6 ay sonra tam planlidigin gibi güzel haberi alırsın inşallah
Salak bunlar ya gerçektenÇok zor ya işte eldeki imkanları değerlendiriyoruzaldım onu da zor aldım sonucunu zaten onda da tavır yedim iki gün öğrenmeye çalıştım biri diyor sistemde öbürü diyor sisteme daha düşmedi durmadan ara ara ara zorla öğrendim sonucu. Doktor da en son trip attı “ben size döneceğimi söylemiştim diye” normal dedi tüpler falan açık sonucu okudun bana da attı
Amin canım inşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfenHayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler canım güzel haberlerle gelirsin ne kadarlık oldu belirtin varmıydı
Sanırım bugün 5+2 ama emin değilim yarın ogrnicem inşallahHayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler canım güzel haberlerle gelirsin ne kadarlık oldu belirtin varmıydı
Allah razı olsun canım inşallah gittiğinde bebiş görürsün sağlıkla devam eder gittiğinde bizide bilgilendirmeyi unutma canımAmin canım inşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Yumurtlamadan 2-3 gün sonra soğuk algınlığı gibi hafif boğazım ağrıdı belim çok ağrıdı ben de dışarı çıktığımız için usuttum sandım ama sürekli belim ağrım vardı. Tam o sıralar aşırı baş ağrım ve koku hassasiyetim oldu ama 1 günde geçti migrenden falan suphelenmistim ama 1 günde geçince yine usutmeye bağladım 1 hafta sonra da nefes darlığı çekmeye başladım en ufak bir merdiven iniş çıkışımda nefes nefese kalıyordum korona falan oldum sandım açıkçasıgoguslerimde büyüme ve acı oldu bir de bel ağrım hep oldu. Akıntım yok ama en belirgin 3 şey bel ağrısı, göğüsler, en ufak bor şeyde nefes nefese kalmak
Maşallah canım baya büyümüş bebişSanırım bugün 5+2 ama emin değilim yarın ogrnicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?