• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar 2 gün önce kan vermiştim beta 17.73 çıkmıştı bugün kan vermedim tekrar testle takip ettim çok hafif koyulaşma vardı ama değer düşük diye kimyasal olma ihtimalinden korkuyorum düşük değerle öğrenmek cidden çok zormuş
Canım kendini strese sokma kötü düşünme bence . Verebilirsen kan ver bence için rahat eder böylece 🥰

Kızlar 2 gün önce kan vermiştim beta 17.73 çıkmıştı bugün kan vermedim tekrar testle takip ettim çok hafif koyulaşma vardı ama değer düşük diye kimyasal olma ihtimalinden korkuyorum düşük değerle öğrenmek cidden çok zormuş

Küçük değerin sikintisini çekmiş biri olarak evet zor maalesef. Bat in ne zamandi canım bende 13.8 le öğrendim. Sağlıkla al inşallah tebrikler

hayırlı günler acaba ovulasyon testi gebelik testi olarak nasıl kullanılıyor? öncesinde yine idrarını tutmak mı gerekiyor 1/2 saat bilgisi olan yazarsa mutlu olurum..

Beyaz çok var canım bende elim yüreğimde gidiyorum tuvalete her defasında beyaz olunca rahatlıyorum
Ya benim de dün akşamdan beri akıntım var. Hep regl olmuşum gibi hissediyorum ve kasıklarımda ağrı var özellikle sol tarafımda. İnşallah hayırlara vesile 🤲🏻 ama çok var bata ay sonunda yani anlamadım bu işi 🤷🏼‍♀️

Bende akıntı baya az gelirse de süt beyazı gibi geliyor. Fakat benim aşırı uykum geliyor bütün gün yatakta yatabilirim normalde geç yatmayı seven biriyim iki üç gündür 9 da yatıyorum resmen

Bende akıntı baya az gelirse de süt beyazı gibi geliyor. Fakat benim aşırı uykum geliyor bütün gün yatakta yatabilirim normalde geç yatmayı seven biriyim iki üç gündür 9 da yatıyorum resmen
Zaten bazılarında hic akıntı bile olmuyormus canım ben de fazla yani bide halsizlik var sürekli yatmak istiyorum🤣

Ya benim de dün akşamdan beri akıntım var. Hep regl olmuşum gibi hissediyorum ve kasıklarımda ağrı var özellikle sol tarafımda. İnşallah hayırlara vesile 🤲🏻 ama çok var bata ay sonunda yani anlamadım bu işi 🤷🏼‍♀️

Ay hadi inşallah kuzum 🧿💜🙏 ben 6 martta öğrendim 23 şubatta yumurtam catlamisti 4 martta regl olacakmışım gibi sağ tarafımda ağrı başlamıştı. Güzel haberlerinle gel inşallah kuzum 💜🧿 4 ünde test yaptım bembeyaz çıktı agrim gecmeyince 6 sinda sabah işe giderken yaptım hafif silik cikmisti kan vermiştim canım

Back