- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #10.641
Bebeğim sen de akıntı var mı
Beyaz çok var canım bende elim yüreğimde gidiyorum tuvalete her defasında beyaz olunca rahatlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğim sen de akıntı var mı
Siz kaçla öğrenmiştiniz betayı acabaBeyaz çok var canım bende elim yüreğimde gidiyorum tuvalete her defasında beyaz olunca rahatlıyorum
Canım kendini strese sokma kötü düşünme bence . Verebilirsen kan ver bence için rahat eder böyleceKızlar 2 gün önce kan vermiştim beta 17.73 çıkmıştı bugün kan vermedim tekrar testle takip ettim çok hafif koyulaşma vardı ama değer düşük diye kimyasal olma ihtimalinden korkuyorum düşük değerle öğrenmek cidden çok zormuş
Kızlar 2 gün önce kan vermiştim beta 17.73 çıkmıştı bugün kan vermedim tekrar testle takip ettim çok hafif koyulaşma vardı ama değer düşük diye kimyasal olma ihtimalinden korkuyorum düşük değerle öğrenmek cidden çok zormuş
13.8 canımSiz kaçla öğrenmiştiniz betayı acaba
Ben adetten 6 gün önce 17.73 le öğrendimKüçük değerin sikintisini çekmiş biri olarak evet zor maalesef. Bat in ne zamandi canım bende 13.8 le öğrendim. Sağlıkla al inşallah tebrikler
Ben adetten 6 gün önce 17.73 le öğrendim
Yaa maşallah korkuyorum kimyasal mıdır acaba diyeTam aynıyız bende reglden 6 gun önce 13.8 le öğrendim. Bat 12 martti. 6martta öğrendim canım. 5+1 iz Dr a haftaya ctesi 6+1 de gideceğiz
Ya ben de de var sürekli çamasır degistiriyorum normalmiş ama demiBeyaz çok var canım bende elim yüreğimde gidiyorum tuvalete her defasında beyaz olunca rahatlıyorum
Bir de bende akıntı çok çok az acaba benimde beyaz kasık ağrısı uyku hali dışında çok nir belirtim de yok senin nasıldı ilk günlerTam aynıyız bende reglden 6 gun önce 13.8 le öğrendim. Bat 12 martti. 6martta öğrendim canım. 5+1 iz Dr a haftaya ctesi 6+1 de gideceğiz
Ya benim de dün akşamdan beri akıntım var. Hep regl olmuşum gibi hissediyorum ve kasıklarımda ağrı var özellikle sol tarafımda. İnşallah hayırlara vesile ama çok var bata ay sonunda yani anlamadım bu işiBeyaz çok var canım bende elim yüreğimde gidiyorum tuvalete her defasında beyaz olunca rahatlıyorum
Normal bence ben adetten 2 gün önce 55 le öğrendim erken öğrendiğin için sana düşük geliyor bir kaç gün geçsin test ol tekrar için rahatlasın :)Ben adetten 6 gün önce 17.73 le öğrendim
Ah çok teşekkür ederim ilk gebeliğim o kadar tedirginim ki inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimizeNormal bence ben adetten 2 gün önce 55 le öğrendim erken öğrendiğin için sana düşük geliyor bir kaç gün geçsin test ol tekrar için rahatlasın :)
Benimde ilk buluttan nem kapmak resmen bizim ki ama ilk olunca insan tedirgin oluyor herşeyi merak ediyor bir yola girdik inşallah güzel devam ederAh çok teşekkür ederim ilk gebeliğim o kadar tedirginim ki inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
Zaten bazılarında hic akıntı bile olmuyormus canım ben de fazla yani bide halsizlik var sürekli yatmak istiyorumBende akıntı baya az gelirse de süt beyazı gibi geliyor. Fakat benim aşırı uykum geliyor bütün gün yatakta yatabilirim normalde geç yatmayı seven biriyim iki üç gündür 9 da yatıyorum resmen
Bende öyle erkenden yatıyorum doyamadım yatmaya resmenZaten bazılarında hic akıntı bile olmuyormus canım ben de fazla yani bide halsizlik var sürekli yatmak istiyorum
Ya benim de dün akşamdan beri akıntım var. Hep regl olmuşum gibi hissediyorum ve kasıklarımda ağrı var özellikle sol tarafımda. İnşallah hayırlara vesile ama çok var bata ay sonunda yani anlamadım bu işi