💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Cnm geç döllenme değil
İğne vuruldum çunku
Erkn gebelik alim dıyorum evet daha net çıkabılır
Bu laboquik gercekten sevmedim
Hani dıyorlar ya damlatır damlatmaz 2. Çizgi çıktı
Laboquik te boyle bısey yok
En az 5-10 dk beklenecek
Laboquik bende çift gösterdi geçen ay gebelikte yoktu neye güveneceğim şaşırdım ama sizinki bariz var 😍

@Papatyamaviss ateş tabloma bakar mısın yumurtlama düşüşü olmuş mu çünkü dün uzayan akıntı gördüm 🙈

P. Tesi sabah kana gidim diyorum cnm
Sen ne zmn gdıcen
Koyulaşmaya bakmıyonmu cnm
Bakıyorum kuzum bugun de yaptım düne göre koyulasmıs benim daha yeni ya belli sata göre 5+2 ama daha beta düşük yumurtlama geç oldugundan o yüzden kana gitmek istemiyorum 🤣🤣🤣 tam koyulassın o zaman gidicem

Maşallah Allah bağışlasın, ne yöntemler var aslında işe yarayan, burun u biliyorum da cesaret edememiştim zarar veririm diye. Kaşlarını parmak ucuyla sıvazlamıştık bir de sanki alınmış gibi hâlâ, ondan mı bilemem 🤭😂
Ne şekil verirsen öyle kalıyor 😂

Kızlar bu yerleşme kanaması olabilir mi acaba yaa akıntılı şekilde pembeydi damarlı damarlı anlamadı kesildi şimdi reglme 2 gün var of 😭

Bakıyorum kuzum bugun de yaptım düne göre koyulasmıs benim daha yeni ya belli sata göre 5+2 ama daha beta düşük yumurtlama geç oldugundan o yüzden kana gitmek istemiyorum 🤣🤣🤣 tam koyulassın o zaman gidicem
Cnm bzım senle çatlama aynı gün
Senin testleride merak edıyorum
Bnde ıyıce koyulaşsın oyle gdim dıyorum
Beta daha düşük belli

Kız senin çocuk gamzeli doğmuştur zaten cilt dokusunda ki kas deformasyonu zaten gamze olayı.
O bölgede kas eksikliği var demek yani.
Öyle basılınca falan olmaz 😁kaynananda kapmış puanları akıllı kadın 😁
Ama burun olayına kesinlikle katılıyorum bizde mutlaka her banyo da yaparız bebeğin.
Yok mesela sadece kaynanam da var gamze ona da annesi yapmış doğar doğmaz sonra oda benim oğluma yaptı onda da gamze var sonra kendi yeğeni doğdu ona da yaptı onda da var şuan 😂 mesela öbür çocukların hiç birinde gamze yok

Allah bize, senin sabrından versin 😄 gittiğinde herşey yolunda olsun inşallah 😍

Back