- 26 Aralık 2015
- 11.863
- 19.238
- 298
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #10.561
Nisan grubuna geçtim ben ama aklım kalbim sizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Laboquik bende çift gösterdi geçen ay gebelikte yoktu neye güveneceğim şaşırdım ama sizinki bariz varCnm geç döllenme değil
İğne vuruldum çunku
Erkn gebelik alim dıyorum evet daha net çıkabılır
Bu laboquik gercekten sevmedim
Hani dıyorlar ya damlatır damlatmaz 2. Çizgi çıktı
Laboquik te boyle bısey yok
En az 5-10 dk beklenecek
Ben de senin için bebeğimİnşallah bebeğin seninledir aşkım bunu inan çok istiyorum
Kırmızıları görene kadar umut var diyoruz o zamanOğlumda hamıle kaldıgım tablo dusen yerler lekelenmem basladı lekeden sonrakı gun sılık gordum
Her zaman kuzumKırmızıları görene kadar umut var diyoruz o zaman
Yerleşme düşüşü olabilir mi canımBen de görüyorum gölge yine ama ateş düşünce ümitli değilim pek
Haber ver mutlakaİşallaj kuzum şimdi baktım yok ama bakalım bekleyip görücez
Bakıyorum kuzum bugun de yaptım düne göre koyulasmıs benim daha yeni ya belli sata göre 5+2 ama daha beta düşük yumurtlama geç oldugundan o yüzden kana gitmek istemiyorum tam koyulassın o zaman gidicemP. Tesi sabah kana gidim diyorum cnm
Sen ne zmn gdıcen
Koyulaşmaya bakmıyonmu cnm
Ne şekil verirsen öyle kalıyorMaşallah Allah bağışlasın, ne yöntemler var aslında işe yarayan, burun u biliyorum da cesaret edememiştim zarar veririm diye. Kaşlarını parmak ucuyla sıvazlamıştık bir de sanki alınmış gibi hâlâ, ondan mı bilemem
Ben de görüyorum kuzum erken gebelik varsa yapsan mıBen de görüyorum gölge yine ama ateş düşünce ümitli değilim pek
Cnm bzım senle çatlama aynı günBakıyorum kuzum bugun de yaptım düne göre koyulasmıs benim daha yeni ya belli sata göre 5+2 ama daha beta düşük yumurtlama geç oldugundan o yüzden kana gitmek istemiyorum tam koyulassın o zaman gidicem
Yok mesela sadece kaynanam da var gamze ona da annesi yapmış doğar doğmaz sonra oda benim oğluma yaptı onda da gamze var sonra kendi yeğeni doğdu ona da yaptı onda da var şuan mesela öbür çocukların hiç birinde gamze yokKız senin çocuk gamzeli doğmuştur zaten cilt dokusunda ki kas deformasyonu zaten gamze olayı.
O bölgede kas eksikliği var demek yani.
Öyle basılınca falan olmaz kaynananda kapmış puanları akıllı kadın
Ama burun olayına kesinlikle katılıyorum bizde mutlaka her banyo da yaparız bebeğin.
Bence hemen gitme kuzum bekle sen de benim ki de yeni belli yani hem yüksek cıkar beta cok koyuyu beklersekCnm bzım senle çatlama aynı gün
Senin testleride merak edıyorum
Bnde ıyıce koyulaşsın oyle gdim dıyorum
Beta daha düşük belli
Allah bize, senin sabrından versin gittiğinde herşey yolunda olsun inşallahBakıyorum kuzum bugun de yaptım düne göre koyulasmıs benim daha yeni ya belli sata göre 5+2 ama daha beta düşük yumurtlama geç oldugundan o yüzden kana gitmek istemiyorum tam koyulassın o zaman gidicem
Hahhaahacok kolu deldirmeden temiz halletmek istiyorum olursa insallah canım benimAllah bize, senin sabrından versin gittiğinde herşey yolunda olsun inşallah
Beklemek en iyisi gel de bize anlat şurda test günü sayıyoruz kuruma çizgisi görsek kan vercez düşünHahhaahacok kolu deldirmeden temiz halletmek istiyorum olursa insallah canım benim
kız ben de evde takip ediyorum hergün ikişer test . yani bi kan vermiyorumBeklemek en iyisi gel de bize anlat şurda test günü sayıyoruz kuruma çizgisi görsek kan vercez düşün