• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canım ben de 27 Mart pazartesi günü için rahim filmi randevusu aldım. Anestezili 2600 anestezi olmadan 2000 dediler. Ben beş altı yıl önce çektirdiğimde de anestezi almadan yapmıştım o zamanki doktorum sağ olsun o anlık acı için anestezi almanı istemem diye güzelce konuşmuştu. Cidden sadece o an bir acı oluyor sonra geçiyor. Yine anestezi almadan çekileceğim ben inşallah.
Bende 20 sine aldık canim.
Senle 1 hafta arayla çekilecekmisinm.
Senin ilk fektirmende bir yapışıklık görünmüş muydu ?
Burada bir özel hastaneyi aradım 4000 dediler bana.
Sonra üniversiteden randevu bulunca ordan şansımı deneyecem. Artık olmazsa özele de gidebilirim.

İlk defa sizden duyuyorum kadın doğumcumu bu adam bide hangi hastanede çalışıyordu önceden hatırlıyormusunuz çok sağolun
Özel muayenesi vardı hastane caddesine varmadan . Şehiriçi Minibüs duraklarının orda. Devlette de doktorluk yapmış baya yaşlıydı . Tabi deprem sonrası hala orda mı yaşıyor mu bilmiyorum ama bi bakın yine de 🙏🏻

Artık ciddi tedaviyeye başlayayım Malatya'ya gidince dedim, asilama tüp bebek. Derken deprem oldu doktor kalmadı 😔
Malatya da da Turgut Özal araştırma Hastanesi'nde tüp bebek merkezinde Görkem Tuncay adlı bir doktor var çok iyi bir ara randevu almıştım da gidemedim bir tanıdığımız gitmişti 5 gebelik geçirip hepsi kayıpla sonuçlanmıştı hep normal doktorlar sıkıntı yok deyip göndermişlerdi bu doktor bulmuştu tüplerinde sıvı olduğunu tedavi oldu şimdi 1 yaşında bebeği var rabbim bize de nasip etsin .

Kızlar bu yerleşme kanaması olabilir mi acaba yaa akıntılı şekilde pembeydi damarlı damarlı anlamadı kesildi şimdi reglme 2 gün var of 😭
Bende yerleşme kanaması reglden bi gün önce geldi kahverengi leke gibi bişeydi. Hatta yerleşme mi değil mi diye fotoğrafını çekip netten karşılaştırdım öyle bireydir belki seninde 🙏🙏

Bat gününden günaydın kızlar 🙋‍♀️
2 günlük koyulaşma busekılde
Evet Bı koyulaşma var fakat yeterli mi?
@Papatyamaviss cnm sen günlük koyulaşma takip ettiğinden çok azar azar mı koyulaşmıştı?

Bu laboquik i sevemedim, çizgiyi çok gec cıkartıyor ve çizgiler çok silik, ovulasyonda da böyle, elımdedenaska baska test yok, kasık agrım yok fakat göğüslerim çok şiş

Bekliyorum işte öyle,, 🙇‍♀️
Canım tebrik ederim hayırlı olsun koyulaşması güzel geldi bana artık kan testi verebilirsin bence daha net belli olur böylece 🥰 pazartesi kan ver bize de haber ver 🥰 ben heyecan yaptım yaaa 🤩

Back