💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

İlk gebeliğimde benim damlatır dmlatmaz laboquickte çıkmıştı o zaman değerim 22 çıkmıştı canım sende koyulaşma var yavaş yavaş büyüyor annesi. Kiminin hemen gösterir kiminin yavaş yavaş gösterir kendini asla strese sokma. Her şey çok güzel olacak

Vucut bırkere dogum yapınca çok bereketlı oluyor kuzucum gozlemlerım oyle.akıntı oldugu gun tehlıkelı.eger gelecegı varsa hıc korkma su akar yolunu bulur bır sekıldecanımız sag olsun
Doğru canım bende o şekilde şüpheleniyorum ilk iki aynı olmuyormuş diye duydum bı kaç yerde ama kendimi teseli ediyomakıntı oldugu gün ilişki yoktu o yüzden bende dedim belki ben günleri atlamismdir inşallah öyle vala çok doğru dedin olursa da hayırlısı olsun diyip gecicem inşallah rabim hepinize basip etsin inşallah en kısa zamanda tatlı bebiş

Cnm benim inşallah

Bu sefer hiç stres yok nedense
Normalde bekleyemem ama koyulaşma için bile 2 gün bekledim düşün

Gecen kımyasalımla karşılaştrıyorum
P. Tesi gittiğimde ortalama 100 olarak çıkacak dıye düşünüyorum

Cnm bat bugun, aslında normal..
Ben p. Tesıden beri test yaptım çok erkn yaptım
Normalde iğnenin 14. Gunu yapılır,
Ben iğne dahil 12. Gun yapmaya başladım, oyuzden testlerım aşırı silik tı
Aslında benım gebeliği bugun öğrenmem grekıyordu
Bugun öğrenseydim bu konuşmaların hiçbiri olmayacaktı

fnd_50
Ayy cnm Bn gce progestanı yutmayı unutmuşum
Sabah namazına kalkınca yuttum
Sonra 9da Bi uyandım başım pervane
Sen nasıl dayandın yaa

Karşılaştırma bebeğim her hamilelik birbirinden farklı diyorlar kimi erken döllenme kimi geç döllenme oluyor bence de normal ben de normal olduğunu düşünüyorum koyulaşmanın. İnşallah kanda da göreceğiz güzelce

fnd_50
Ayy cnm Bn gce progestanı yutmayı unutmuşum
Sabah namazına kalkınca yuttum
Sonra 9da Bi uyandım başım pervane
Sen nasıl dayandın yaa
Anladın dimi beni bir de 200 mg sabah 200 mg akşam yuttum 17 gün dayanabildim. Toplam 30 gün demişti 60 tablet. Bünye kaldırır mı ya kaldırmadı yığılıp kalacaktım bir yerde bayılacaktım çocuğumla okula gidip geliyorum korkacaktı filan hep bunları düşündüm. Çok tansiyon düşürüyor aşırı.

Ben yine gölge görüyorum. Aynı yerde. Ama ne bileyim ateş düşünce çok ümitli değilim döner mi burdan
Oğlumda hamıle kaldıgım tablo dusen yerler lekelenmem basladı lekeden sonrakı gun sılık gordum

Eklentiler

• A441EA1F-A51F-4B70-8EF2-DCA592384DA5.png
    186,8 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…