- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 78
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #10.541
Kız üzülme olmadı elazığda doktor bulursun çok uzak iller değil yani ikisi zaten malatyanın yarısı elazığdaArtık ciddi tedaviyeye başlayayım Malatya'ya gidince dedim, asilama tüp bebek. Derken deprem oldu doktor kalmadı
P. Tesi sabah kana gidim diyorum cnmYeni alcakmısın test
İlk gebeliğimde benim damlatır dmlatmaz laboquickte çıkmıştı o zaman değerim 22 çıkmıştı canım sende koyulaşma var yavaş yavaş büyüyor annesi. Kiminin hemen gösterir kiminin yavaş yavaş gösterir kendini asla strese sokma. Her şey çok güzel olacakCnm geç döllenme değil
İğne vuruldum çunku
Erkn gebelik alim dıyorum evet daha net çıkabılır
Bu laboquik gercekten sevmedim
Hani dıyorlar ya damlatır damlatmaz 2. Çizgi çıktı
Laboquik te boyle bısey yok
En az 5-10 dk beklenecek
Yine gölge var gibi canım ama bilemedim görmek isteyince görüyomuyuz acaba anlamadım ateşinde düşmüş bekle bakalım kuzumGünaydın kızlarım anca uyandım. Test yaptım ama ateşim düştü. @TASUU @Psikolog2426 og2426 A Afratafractweeetyyy fnd_50 Papatyamaviss melegim can @imagination forever
Doğru canım bende o şekilde şüpheleniyorum ilk iki aynı olmuyormuş diye duydum bı kaç yerde ama kendimi teseli ediyomVucut bırkere dogum yapınca çok bereketlı oluyor kuzucum gozlemlerım oyle.akıntı oldugu gun tehlıkelı.eger gelecegı varsa hıc korkma su akar yolunu bulur bır sekılde canımız sag olsun
Cnm benimİlk gebeliğimde benim damlatır dmlatmaz laboquickte çıkmıştı o zaman değerim 22 çıkmıştı canım sende koyulaşma var yavaş yavaş büyüyor annesi. Kiminin hemen gösterir kiminin yavaş yavaş gösterir kendini asla strese sokma. Her şey çok güzel olacak
Sen goruyormusun yıne var sankı kuzum devamı gelcekmı bakalımGünaydın kızlarım anca uyandım. Test yaptım ama ateşim düştü. @TASUU @Psikolog2426 og2426 A Afratafractweeetyyy fnd_50 Papatyamaviss melegim can @imagination forever
Ben yine gölge görüyorum. Aynı yerde. Ama ne bileyim ateş düşünce çok ümitli değilim döner mi burdanSen goruyormusun yıne var sankı kuzum devamı gelcekmı bakalım
Ben de görüyorum gölge yine ama ateş düşünce ümitli değilim pekYine gölge var gibi canım ama bilemedim görmek isteyince görüyomuyuz acaba anlamadım ateşinde düşmüş bekle bakalım kuzum
Karşılaştırma bebeğim her hamilelik birbirinden farklı diyorlar kimi erken döllenme kimi geç döllenme oluyor bence de normal ben de normal olduğunu düşünüyorum koyulaşmanın. İnşallah kanda da göreceğiz güzelceCnm beniminşallah
Bu sefer hiç stres yok nedense
Normalde bekleyemem ama koyulaşma için bile 2 gün bekledim düşün
Gecen kımyasalımla karşılaştrıyorum
P. Tesi gittiğimde ortalama 100 olarak çıkacak dıye düşünüyorum
Cnm bat bugun, aslında normal..
Ben p. Tesıden beri test yaptım çok erkn yaptım
Normalde iğnenin 14. Gunu yapılır,
Ben iğne dahil 12. Gun yapmaya başladım, oyuzden testlerım aşırı silik tı
Aslında benım gebeliği bugun öğrenmem grekıyordu
Bugun öğrenseydim bu konuşmaların hiçbiri olmayacaktı
Bir gölge var gibi kuzum sankiGünaydın kızlarım anca uyandım. Test yaptım ama ateşim düştü. @TASUU @Psikolog2426 og2426 A Afratafractweeetyyy fnd_50 Papatyamaviss melegim can @imagination forever
Anladın dimi beni bir de 200 mg sabah 200 mg akşam yuttum 17 gün dayanabildim. Toplam 30 gün demişti 60 tablet. Bünye kaldırır mı ya kaldırmadı yığılıp kalacaktım bir yerde bayılacaktım çocuğumla okula gidip geliyorum korkacaktı filan hep bunları düşündüm. Çok tansiyon düşürüyor aşırı.fnd_50
Ayy cnm Bn gce progestanı yutmayı unutmuşum
Sabah namazına kalkınca yuttum
Sonra 9da Bi uyandım başım pervane
Sen nasıl dayandın yaa
Aşkım ben göremedimGünaydın kızlarım anca uyandım. Test yaptım ama ateşim düştü. @TASUU @Psikolog2426 og2426 A Afratafractweeetyyy fnd_50 Papatyamaviss melegim can @imagination forever
Tamam aşkımAşkım ben göremedimbat gününü bekleyelim ateşe de devam edelim
Tamam deneyelim bakalımBir gölge var gibi kuzum sankisen sabah akşam tekrarla bence testini
Oğlumda hamıle kaldıgım tablo dusen yerler lekelenmem basladı lekeden sonrakı gun sılık gordumBen yine gölge görüyorum. Aynı yerde. Ama ne bileyim ateş düşünce çok ümitli değilim döner mi burdan
İnşallah bebeğin seninledir aşkım bunu inan çok istiyorumTamam aşkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?