💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Çok guzel degerlendırmıssın bebegım ates tablonda gayet iyi ilerliyor bence.valla kuruduk degerlendıre degerlendırebız acaba cocuk ıcın yaptıgımız ıcınmı olmuyo anlamadımkı.ama evrene pozıtıf enerjı gonderıyoruz basaracagız ben emınım

Kizlar tarlusal kullandiktan sonra bugun adet oldum. Cok afedersiniz taharetlenirken elime kahverengi pıhtılar geldi sonra sildim pembe khve akti yikadim sildim hic bisey gelmedi nedendir biliyo musunuz, gecen ay duphastonla adet olmustum asilama icin adetimin 4. gittigimde basit kist var tedaviye başlayamayiz demislerdi

Kız ne bileyim olmuyor bir türlü anlamsız bir şekilde. Önümüzdeki ay yumurtlama haftasında komple değerlendirmeyi düşünüyorum hiç fire vermeden denemedeğim sadece o kaldı çünkü

@sevayd melisaa93 savascii hep aklımdasınız unutuyorum sanmayın..arada yazın özletmeyin sakın kendınızı
Ay ben bir giriyorum sonra günlerce giremiyorum En son girdiğimden bu yana 200 küsür sayfa konuşulmuş okuyamadım son sayfaya atladım direkt Sen ne yaptın nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor ?

Benim yarın bat günü regl şişkinliği başladı olsamda rahatlasam modundayım zaten testlerde full negatif

Çok geçmiş olsun canım benim çok şükür ilaçla çabucak tedavi olucaksın Yumoşların her hareketini bilir olduk vallahi İnşAllah sağlıkla tutar bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…