- 14 Mayıs 2021
- 4.877
- 9.980
- 108
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #10.361
Çok guzel degerlendırmıssın bebegım ates tablonda gayet iyi ilerliyor bence.valla kuruduk degerlendıre degerlendıreKuzucum ben 29. Günde yada 28. Günde adet olacam muhtemelen ama her vücut kendine özel bu konuda haklısın gerçektenbence iyi değerlendir ya elimizden geleni yaptık yani ve şu 10 gün konusunda haklısın doktorum banada 1 hafta daha değerlendirmeye devam edeceksin demişti. Bak buda ateş tablom ve nasıl değerlendirdiğim
Evet kuzum ikincide daha belli gölge sabaha daha belli olur varsa canımKızlar sabah sanki testte gölge görüyo gibiydim ama ihtimal vermedim hiç. Akşam baktım tekrar gölge gördüğüm yerde çizgi var sanki. Görüyo musunuz uyduruyor muyum acaba @fnd_50Papatyamaviss melegim can biri sabah biri şimdi
Kız ne bileyim olmuyor bir türlü anlamsız bir şekilde. Önümüzdeki ay yumurtlama haftasında komple değerlendirmeyi düşünüyorum hiç fire vermeden denemedeğim sadece o kaldı çünküÇok guzel degerlendırmıssın bebegım ates tablonda gayet iyi ilerliyor bence.valla kuruduk degerlendıre degerlendırebız acaba cocuk ıcın yaptıgımız ıcınmı olmuyo anlamadımkı.ama evrene pozıtıf enerjı gonderıyoruz basaracagız ben emınım
Akıntı enfeksiyon anlamına da gelebilir. Hiç akıntı görmeyip kupkuruyken hamilelik öğrenler var. Evham yapma sakın canım benim.Eki Görüntüle 3219547
Dünle aynı bugünüm. Yaa ben de genel olarak öyle akıntı çok olmuyor. Acaba bu da mı sorun
Bu arada yeni bir yumurtlama emaresi yokEki Görüntüle 3219547
Dünle aynı bugünüm. Yaa ben de genel olarak öyle akıntı çok olmuyor. Acaba bu da mı sorun
Ayyy sen gerçekten Güzin ablasın kuzumAkıntı enfeksiyon anlamına da gelebilir. Hiç akıntı görmeyip kupkuruyken hamilelik öğrenler var. Evham yapma sakın canım benim.
Evet yaa. Ama regl olcak gibi karın ağrısı var ve bacaklarım kopacak gibi ağrıyorBu arada yeni bir yumurtlama emaresi yok
Bır ıkı gune bellı olur kuzumAyyyyyyy olabilir mi gerçekten. Dr. Prüfer test
Ayyyyyyy valla ölcem heycandan olabilir mi gerçekten yaaaaBen de görüyorum kuzummmmmmm
Sabahlar olmaz bana artıkEvet kuzum ikincide daha belli gölge sabaha daha belli olur varsa canım
Yaaa o kadar zaman geçti miamın kuzum
Bakalım bayram sonrası inşallah nasipse öğreniriz sanırım kuzum
Sabah tekrarla daha koyu çıkacak inşallah kuzumAyyyyyyy valla ölcem heycandan olabilir mi gerçekten yaaaa
Ay ben bir giriyorum sonra günlerce giremiyorum
Ozele gıtsem bayram oncesı soyler belkı ama belkı bılmıyorum o yuzden bakalım kuzucum var daha ya bayrama bıle 5 hafta var mınıgız dahaYaaa o kadar zaman geçti mibüyüdü minnoşum
Yarın atesın daha yuksek cıkarsa daha guzel ama cıkmayadabılır tablo seyrı oyle duruyorAteşle takipteyim valla
Çok geçmiş olsun canım benim çok şükür ilaçla çabucak tedavi olucaksınkuzular önemli bişeyler oldumu dun geceden berı :) hastane iş hıc gremedım baya birikmiş konusmalar onemlı hamıs olan bırı fln varsa yazın :) öncelikle kardıyolojıye gıtmıstım bılıyorsunuz ritim bozuklgu cıktı bende ve dr ılac verdi beloc-zoc dıye.kovıdden sonra olmus olabılır dedı.nabzım 115 ın altına dusmuyor hiç.sonra bıldıgınız gıbı yumoşum çatladımı dıye bıde kadın dogum dr uma ugradım hazır gıtmısken :) rüptüre olmuş yumurta 10 gun gun asırı ilşiki dedi,tutma olasılıgı cok yuksek dedı(ben zaten dun yumurtladıgımı bılıyordum artık anlayabılıyorum) yanı bebekler yumurtladım ılsıkıyı bırakayım olayı yok dr ısrarla 10 gun degerlendırın aralıklı olarak dedı.soldaymıs yumurta solda oldugunu bıle bılıyordum cunku arada sancı saplanıyordu sola.ilişkide salı ve persembe aksam oldu umarım yakalamısızdır yumoş hanfendıyıkalp olayına baya üzüldüm ama gecer ınsallah dr gecer bu ılacla dedı bır ay sonra kontrole gıdecegım,belkide stresten olmustur
Sağlıkla kucağına alırsın İnşAllahOzele gıtsem bayram oncesı soyler belkı ama belkı bılmıyorum o yuzden bakalım kuzucum var daha ya bayrama bıle 5 hafta var mınıgız daha
Allahım inşallah yerleşiyordur yarabbimEvet yaa. Ama regl olcak gibi karın ağrısı var ve bacaklarım kopacak gibi ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?