💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Öyleyse daha çok çok yeni kuzum çıkmasa bile üzülme devam
Yok kuzum üzülmüyorum. Bazen migrenim tutuyor ağrı kesici alıyorum bir de doktor bir ilaç vermişti prospektüsünde hamileliğinizi öğrendiğiniz gibi ilacı bırakın yazıyor. Önlem amaçlı benim takip.

Yeni olanlara burada cevap verilmiyor herhalde :)
Yani ben senin yerinde olsam 3 gün geçseydi direkt kan verirdim olsa çıkardı diyecem ama geç döllenme olmuşsa çıkmayabilir en sağlıklısı kan tahlili ver insallah gebelik vardır inllah kist falan yoktur

Sperm sorunu yok bugünde değerlendirip yarında değerlendiririm çok teşekkür ederim

Enemm evin cimcimesi geliyor. Sağlıkla büyüsün ve kucağınıza alın inşallah kuzum.
ay askım benım degıl pozıtıfbırının ama umarım benım ıcınde aynı cumlelerı kullanırsın Kızım olursa İpek ismi bu ara cok aklıma takılıyor :) ipek kızım mıs kızım dıye severınnnnn onuuu :) Rabbım sağlıklı evlat nasıp etsın öncelikle tabıkı en onemlısı o

Enee bu tüyü kadar ömrü olsun mevzuna döndü Ben çok yanlış anlamışım.

Allahım sağlıklı bir evlat nasip etsin, gönlünüze göre versin inşallah.

Yeni olanlara burada cevap verilmiyor herhalde :)
Canım fark etmemişiz.
Adet olmadığın sürece geç döllenmeye bağlı olarak evde ki testler negatif gösterebilir.
Çok örneği var bunun.
Ama 20 martta kan testinde kesin sonuç çıkar diye düşünüyorum.
Adet olana kadar umut var

Cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Haklısınız burası çok yoğun ben sabırsızlıktan sizi darladım biraz :) 8. Aydır deniyoruz. Daha önce doktora gittim. Sadece çok az bir yumurta tembelliği var dedi. Onun için takviye vardi plentyfert'İ. İlk defa başıma gelince umutlandım. Negatif görmekten korktuğum için de zamanın geçmesini bekledim. Ovulasyon takip etmedim ama anladım akıntımdan. Normale göre 10 Mart'ta gel diye bekledim olmayınca da akışına bıraktım. Umarım gebelik vardır. Pazartesi haberdar edeceğim. Belki bu şekilde başına gelecekler vardır onlar için de bilgilendirici olur :)

Ayyy İnşAllah nasip olur

İnşallah vardır, haberlerini bekliyoruz Yoksa da üzülme ama tekrar denersiniz en azından problemini az çok öğrendin ona yönelik takviyeler kullanırsın

Dünle aynı bugünüm. Yaa ben de genel olarak öyle akıntı çok olmuyor. Acaba bu da mı sorun

Canım sana mesaj attım bakar mısın

Seninkide kız minnoş

Kızlar bu ay ilk defa ovülasyon testleri yapmaya baslamıstım biliyorsunuz ki, bugün sanki pik olmusum gibi görünüyor ama hala emin olamıyorum, dün degerlendirmistik ancak bugün de degerlendirmem gerekiyor mu sizce, esimde sperm sorunu var mı yok mu hic bilmiyorum cünkü ikimizde hic doktora görünmedik, önerilerinizi merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…