• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

kuzum oncelıkle bı akıntı baslıyor ama baya bı camasırım ıslanıyor(hiçbir kokusu yok ama) sonra kasık bölgemde bi sıkışma degısık bır agrı oluyor ve ne taraftan yumurtluyorsam oraya arada sancı saplanıyor.dırek anlıyorum cunku bıldıgın rahatsızlık verıyor,ve en onemlısı akıntı işte bazen su gibi,bazen şeffaf daha kıvamlı sekılde.inşallah denk gelmıstır kuzum,ben hep yumurtlamadan sonra bırakıyordum.belkıde ondan olmuyor ınsallah devamını getırebılırım bu kez.
Çok teşekkür ederim canım akıntıyı bnde bile biliyorum bu ay ateşe başladım bugün daha iyi takip edeyim yumurtlamayı tabikide bırakma ne zmn olacağı belli olmaz ki

kuzular önemli bişeyler oldumu dun geceden berı :) hastane iş hıc gremedım baya birikmiş konusmalar onemlı hamıs olan bırı fln varsa yazın :) öncelikle kardıyolojıye gıtmıstım bılıyorsunuz ritim bozuklgu cıktı bende ve dr ılac verdi beloc-zoc dıye.kovıdden sonra olmus olabılır dedı.nabzım 115 ın altına dusmuyor hiç.sonra bıldıgınız gıbı yumoşum çatladımı dıye bıde kadın dogum dr uma ugradım hazır gıtmısken :) rüptüre olmuş yumurta 10 gun gun asırı ilşiki dedi,tutma olasılıgı cok yuksek dedı(ben zaten dun yumurtladıgımı bılıyordum artık anlayabılıyorum) yanı bebekler yumurtladım ılsıkıyı bırakayım olayı yok dr ısrarla 10 gun degerlendırın aralıklı olarak dedı.soldaymıs yumurta solda oldugunu bıle bılıyordum cunku arada sancı saplanıyordu sola.ilişkide salı ve persembe aksam oldu umarım yakalamısızdır yumoş hanfendıyı :D kalp olayına baya üzüldüm ama gecer ınsallah dr gecer bu ılacla dedı bır ay sonra kontrole gıdecegım,belkide stresten olmustur
Bendeki bilgileri vereyim:) bugün adet oldum:) 27 marta rahim filmi randevusu aldım :) bekliyore her zamanki gibi
O ritim bozukluğu bende de olmuştu korkma canım sakin ol stres yapma düzelecektir inşallah. O dönem idrar yolu enfeksiyonu yaşamıştım idrarım bile kanlıydı afedersin mikrop kana geçmişti çok yüksekti. Baygınlık bile geçirtmişti kalp ritim bozukluğu yapmıştı. Geçecek aşkım çok geçmiş olsun❤️

Gul220 Gul220
IMG_20230317_154703.jpg

Bendeki bilgileri vereyim:) bugün adet oldum:) 27 marta rahim filmi randevusu aldım :) bekliyore her zamanki gibi
O ritim bozukluğu bende de olmuştu korkma canım sakin ol stres yapma düzelecektir inşallah. O dönem idrar yolu enfeksiyonu yaşamıştım idrarım bile kanlıydı afedersin mikrop kana geçmişti çok yüksekti. Baygınlık bile geçirtmişti kalp ritim bozukluğu yapmıştı. Geçecek aşkım çok geçmiş olsun❤️
amin inşallah bıtanem dr kan dusuklugu kanda mıkrop yada tsh yapabılır dedı baktı hepsıne onlar normel cıktı :( keske onlar bozuk cıksaydı dedım :( ınsallah askım gecsın bıran once.sanada gecmıs olsun hsg den sonra hamıle kalan çok.bırıde benım :) tüm ay dedıler gbı calısma yapcaksın sımdıden enerjını depola bebegım ❤

Hanımlar dün benim Ovülasyon testim belirgin sekılde çıktı bugünde silik çıktı sanırım catlama oldu çatlamayı gördükten somra ne kdr ilişki öneriliyor bugünü de degerlendircem ama yatını vs değerlendirmem gerekli mi

Hanımlar dün benim Ovülasyon testim belirgin sekılde çıktı bugünde silik çıktı sanırım catlama oldu çatlamayı gördükten somra ne kdr ilişki öneriliyor bugünü de degerlendircem ama yatını vs değerlendirmem gerekli mi
Evet evet silikten sonra bırakmamak lazım. En az 3 sefer daha iyi olur günaşırı

Arkadaşlar özel bir sorum olacak. Ovulasyon sonrası cinsel ilişkiye devam etmede bir sakınca var mı? Döllenme sonrası veya pozitif gördükten sonra? 😳

Ovulasyon yapıyo musun? Bir de kaç gün değerlendirdiniz 🙈 ben 9-11-13 şeklinde değerlendirdim. Sonra bıraktım 🙈
Evet canim ara vermiştik bu ay tekrardan başladık, ovulasyonla takip ediyorum. 11-13-15 martı değerlendirdik bu akşamı da değerlendirsek iyi olur. Muhtemelen bir kaç sefer günaşırı dener bırakırız 😌Seninle aynı mantıkla ilerlemişiz sanki Tutar inşallah😍

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-17-16-07-08-80_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2023-03-17-16-07-08-80_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 54
valla benımkı 10 gun daha dgerlendır ıkı uc gunde bır dıyor

kuzum oncelıkle bı akıntı baslıyor ama baya bı camasırım ıslanıyor(hiçbir kokusu yok ama) sonra kasık bölgemde bi sıkışma degısık bır agrı oluyor ve ne taraftan yumurtluyorsam oraya arada sancı saplanıyor.dırek anlıyorum cunku bıldıgın rahatsızlık verıyor,ve en onemlısı akıntı işte bazen su gibi,bazen şeffaf daha kıvamlı sekılde.inşallah denk gelmıstır kuzum,ben hep yumurtlamadan sonra bırakıyordum.belkıde ondan olmuyor ınsallah devamını getırebılırım bu kez.
Benimd e işemişim gibi oluyor çamaşırım dünden beridir. Bugün iyice arttı. Dünden beridir fena ağrılarımd a var. Acaba 2. ye mi yumurtluyorum diye düşünmeme sebebp oldu ve bu akşamı değerlendirme akşamı ilan ediyorum :D

Back