💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canım dün değerlendirdiyseniz bugünü boş bırakıp yarını değerlendirebilrisiniz. Ancak sizin için bir sıkıntı teşkil etmiyorsa sperm yoğunluğunza azalma vs olmuyorsa bugün ve yarın derğerlendirmeye devam :)

Arkadaşlar özel bir sorum olacak. Ovulasyon sonrası cinsel ilişkiye devam etmede bir sakınca var mı? Döllenme sonrası veya pozitif gördükten sonra?
Benim bir arkadaşıma doktor yasak koymamış. Baya da kuduruklar karı koca. Başka bir arkadaşıma ise ilk 2 ay yasak koymuş. Sanırım sıkıntılı bir şey gördü. Ona doktorun karar veriyor galiba.

Canım yaa bu ağrılar tutunma ağrısı olabilir. Tarif ettiğin akıntıları da yaşamıştım ben bu ay

kuzum ben ovulasyon testındense akıntıya daha cok guvenıyorum benımkıde oyleydı ve yumurta rüptüre olmus oda ne demekse :) keşke çarsambayıda degerlendıreydım ııydı ama neyse artık salı persembe yeter heralde.esımınde bugun mıgrenı tutmus bas agrısı mıde bulantısı aksama yapamazsak oturur aglarım en kötü gece kalksın dınlenınce gece yapalım

İnşallah kuzum ben de değerlendireceğim yine de bu akşam çok yorgunum ama olsun inşallah pozitif olsun

Evet o su gibi akıntı da oldu. Hadi bakalım yaa heyecanlandım yarın sabah hemen yine bir test patlat
Sabah yaptım ama gölge bile yoktu o yüzden eklemedim. Akşam tekrar yaparım ben biraz daha geçsin saat. Sonra yarın sabah Allah büyük

Ancak benim düşünceme göre 10 Mart tarihinde yumurtlama akıntım aşırı yoğun bir şekilde geldi ve 11 ya da 12 sinde yumurtlamış olabileceğimi düşünüyorum. 11'i yumurtlasam bugün 7. güne denk geliyor. 12 si yumurtlamış olsam 6. güne.

Aşkım ben ilk gebeliğimde yani 5 yıl önce yaptırmıştım rahim filmini. Rahim filminden 3 ay sonra hamile kalmıştım inşallah o ay bu aydır amin benim o zamanlar olmuştu kalp ritim bozukluğu 5 sene kadar önce. İnşallah iyi olursun gever gider kuzum

Nasip işte rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur elbette
Ümitsizliğe kapılmayın lütfen

Hayır yani baş ağrısını erkeklere kaptırmak herseye ortaklar

Kızlar gittim doktora regl geçsin beklemeliyiz dedi bakalım işallah allah büyük canım senin dediğin gibi pazartesi test dedi kız vallaha doktorlar gibi olduk ben bu stresle nasıl beklicem bilmiyorum hiç test yapma artık dedi

Öyleyse daha çok çok yeni kuzum çıkmasa bile üzülme devam

Yeni olanlara burada cevap verilmiyor herhalde :)

Yeni olanlara burada cevap verilmiyor herhalde :)
Merhaba G Galateiaa mesajını görmemişim, gözden kaçabiliyor arada bir. Bat üzerinden 1 hafta geçmiş yumurtlama tarihini biliyor musun takip ettin mi? Geç döllenme olasılığına karşı. 1 günlük gecikmeden sonra hiç test yapmadın mi? En garanti kan testi verseydin keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…