• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

kuzular önemli bişeyler oldumu dun geceden berı :) hastane iş hıc gremedım baya birikmiş konusmalar onemlı hamıs olan bırı fln varsa yazın :) öncelikle kardıyolojıye gıtmıstım bılıyorsunuz ritim bozuklgu cıktı bende ve dr ılac verdi beloc-zoc dıye.kovıdden sonra olmus olabılır dedı.nabzım 115 ın altına dusmuyor hiç.sonra bıldıgınız gıbı yumoşum çatladımı dıye bıde kadın dogum dr uma ugradım hazır gıtmısken :) rüptüre olmuş yumurta 10 gun gun asırı ilşiki dedi,tutma olasılıgı cok yuksek dedı(ben zaten dun yumurtladıgımı bılıyordum artık anlayabılıyorum) yanı bebekler yumurtladım ılsıkıyı bırakayım olayı yok dr ısrarla 10 gun degerlendırın aralıklı olarak dedı.soldaymıs yumurta solda oldugunu bıle bılıyordum cunku arada sancı saplanıyordu sola.ilişkide salı ve persembe aksam oldu umarım yakalamısızdır yumoş hanfendıyı :KK70: kalp olayına baya üzüldüm ama gecer ınsallah dr gecer bu ılacla dedı bır ay sonra kontrole gıdecegım,belkide stresten olmustur
Geçmiş olsun canım inşallah denk gelmiştir sen yinede değerlendir yumurtlamayı nasıl anlıyorsun canım

Canım fobinin tek çözümü üstüne gitmektir.
En büyük sıkıntılardan bir tanesi böyle olaylar yaşadıktan sonra bireyin bunu kabul edip buna ikna olması.
O olaydan sonra o koltuğa oturman gerekiyordu.
Ama yapılmamış üzerine dört sene eklenmiş ve fobin artık senin bedenin de yer etmiş durumda.
Araba ile kısa mesafelere gitmekle başla işe.
Hatta istersen ilk etapta sürücü kursundan bir hoca ile başla.
Sanki acemi bir soförmüssün gibi.
Sonra kısa mesafeler, trafiğin yoğun olmadığı alanlarda kullan.
Bunu zamana yayarak aşamalı tedavi yöntemini kullanarak çözebilirsin.
Ama kendine inan önce yapabileceğini düşün.
Evet bu yaz ben de ders almayı planlıyorum kuzum. Herkes söyledi hemen oturmalıydın diye. Yapamadım. İlk başta günlerce rüyalarıma girdi o an. Bu yaz sıfırdan başlıyor gibi ders düşünüyorum 🙏

artıs hızıda gayet guzel canım aslında yuzde 73 pozıtıf bır deger , bu hafta degılde sabret sen bıdahakı hafta gıt zaten dokotrunla ıletısımdesın oda aynı seyı soyleyebılır yınede sor ıstersen

Sali gel dedi kuzum 💜💜💜 ama izin almak istemiyorum iş yerinden cttesi gideriz mecbur

Kızlar lütfen bilen cvp versin, bugün 10. Gün döngümün letu kullandım bugün kontrole gittim solda bir yumurtam olusmus 16 mm dedi pazar günü catlatma ignesi olacagım, bu arada döngümün 8. Günü cok yumurtlama agrısı gördüm sagdan bugün sordum acaba hapla erken yumurtlama olmus olabilir mi dedim sag yumurtalıkta sıvı gördügünü olmus olabilecegini söyledi, ben de agrım olunca o günü degerlendirmistim cok sükür, size sormak istedigim 10. Gün 16 mm yumurta iyi mi ve pazara kadar büyümeye devam eder mi cünkü igneyi pazar vurulucam cevabınızı bekliyorum

Allah bir daha yaşatmasın canım uzak etsin hepimizden... Hayırlı zamanda olsun inşallah ama bekletmesin de Kurban Olduğum... İsim için çok seçenek oldu ama evdeki herkesin içi bu isme ısındı :) Güneş gibi doğsun evimize diye :)
Kızzzz aşkımmmm cinsiyet belli oldu mu😍

Evet bu yaz ben de ders almayı planlıyorum kuzum. Herkes söyledi hemen oturmalıydın diye. Yapamadım. İlk başta günlerce rüyalarıma girdi o an. Bu yaz sıfırdan başlıyor gibi ders düşünüyorum 🙏
Evet canım olan olmuş önümüze bakalım. Yazın güzel haberlerini alırız ❤️

Geçmiş olsun canım inşallah denk gelmiştir sen yinede değerlendir yumurtlamayı nasıl anlıyorsun canım
kuzum oncelıkle bı akıntı baslıyor ama baya bı camasırım ıslanıyor(hiçbir kokusu yok ama) sonra kasık bölgemde bi sıkışma degısık bır agrı oluyor ve ne taraftan yumurtluyorsam oraya arada sancı saplanıyor.dırek anlıyorum cunku bıldıgın rahatsızlık verıyor,ve en onemlısı akıntı işte bazen su gibi,bazen şeffaf daha kıvamlı sekılde.inşallah denk gelmıstır kuzum,ben hep yumurtlamadan sonra bırakıyordum.belkıde ondan olmuyor ınsallah devamını getırebılırım bu kez.

Back