- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #10.281
Çok teşekkür ederim canım akıntıyı bnde bile biliyorum bu ay ateşe başladım bugün daha iyi takip edeyim yumurtlamayı tabikide bırakma ne zmn olacağı belli olmaz kikuzum oncelıkle bı akıntı baslıyor ama baya bı camasırım ıslanıyor(hiçbir kokusu yok ama) sonra kasık bölgemde bi sıkışma degısık bır agrı oluyor ve ne taraftan yumurtluyorsam oraya arada sancı saplanıyor.dırek anlıyorum cunku bıldıgın rahatsızlık verıyor,ve en onemlısı akıntı işte bazen su gibi,bazen şeffaf daha kıvamlı sekılde.inşallah denk gelmıstır kuzum,ben hep yumurtlamadan sonra bırakıyordum.belkıde ondan olmuyor ınsallah devamını getırebılırım bu kez.
Bendeki bilgileri vereyim:) bugün adet oldum:) 27 marta rahim filmi randevusu aldım :) bekliyore her zamanki gibikuzular önemli bişeyler oldumu dun geceden berı :) hastane iş hıc gremedım baya birikmiş konusmalar onemlı hamıs olan bırı fln varsa yazın :) öncelikle kardıyolojıye gıtmıstım bılıyorsunuz ritim bozuklgu cıktı bende ve dr ılac verdi beloc-zoc dıye.kovıdden sonra olmus olabılır dedı.nabzım 115 ın altına dusmuyor hiç.sonra bıldıgınız gıbı yumoşum çatladımı dıye bıde kadın dogum dr uma ugradım hazır gıtmısken :) rüptüre olmuş yumurta 10 gun gun asırı ilşiki dedi,tutma olasılıgı cok yuksek dedı(ben zaten dun yumurtladıgımı bılıyordum artık anlayabılıyorum) yanı bebekler yumurtladım ılsıkıyı bırakayım olayı yok dr ısrarla 10 gun degerlendırın aralıklı olarak dedı.soldaymıs yumurta solda oldugunu bıle bılıyordum cunku arada sancı saplanıyordu sola.ilişkide salı ve persembe aksam oldu umarım yakalamısızdır yumoş hanfendıyıkalp olayına baya üzüldüm ama gecer ınsallah dr gecer bu ılacla dedı bır ay sonra kontrole gıdecegım,belkide stresten olmustur
Yaaaaaaa çok güzelkızcagızı gelıyor Güneşimiz geliyor
Test çok elimde. Erken başlamaktan korkuyorumüzerinden 9-10 gün geçsin diyorum ama diyorum sadece
Kuzum ilk hcg 20 Şubat'ta yapmış. Çatlamadan 10 gun sonra. Acaba yanlış mı anladım
Evet çatlamadan 10 gün sonra yapmış kuzumKuzum ilk hcg 20 Şubat'ta yapmış. Çatlamadan 10 gun sonra. Acaba yanlış mı anladım
amin inşallah bıtanem dr kan dusuklugu kanda mıkrop yada tsh yapabılır dedı baktı hepsıne onlar normel cıktıBendeki bilgileri vereyim:) bugün adet oldum:) 27 marta rahim filmi randevusu aldım :) bekliyore her zamanki gibi
O ritim bozukluğu bende de olmuştu korkma canım sakin ol stres yapma düzelecektir inşallah. O dönem idrar yolu enfeksiyonu yaşamıştım idrarım bile kanlıydı afedersin mikrop kana geçmişti çok yüksekti. Baygınlık bile geçirtmişti kalp ritim bozukluğu yapmıştı. Geçecek aşkım çok geçmiş olsun
O güne kadar hiç test yapmadan beklesem iyi olurEvet çatlamadan 10 gün sonra yapmış kuzum
Evet evet silikten sonra bırakmamak lazım. En az 3 sefer daha iyi olur günaşırıHanımlar dün benim Ovülasyon testim belirgin sekılde çıktı bugünde silik çıktı sanırım catlama oldu çatlamayı gördükten somra ne kdr ilişki öneriliyor bugünü de degerlendircem ama yatını vs değerlendirmem gerekli mi
Ovulasyon yapıyo musun? Bir de kaç gün değerlendirdinizO güne kadar hiç test yapmadan beklesem iyi oluraz çok belli oluyor o zamanlarda
Sağlıkla büyüsün ve kucağınıza alın kuzum.Arkadaşlar sonucum çıkmış
Tamam çok teşekkür ederim o zaman ben 2 3 gün daha değerlendireyimEvet evet silikten sonra bırakmamak lazım. En az 3 sefer daha iyi olur günaşırı
Çok teşekkür ederim canım benimSağlıkla büyüsün ve kucağınıza alın kuzum.
Evet canim ara vermiştik bu ay tekrardan başladık, ovulasyonla takip ediyorum. 11-13-15 martı değerlendirdik bu akşamı da değerlendirsek iyi olur. Muhtemelen bir kaç sefer günaşırı dener bırakırızOvulasyon yapıyo musun? Bir de kaç gün değerlendirdinizben 9-11-13 şeklinde değerlendirdim. Sonra bıraktım
valla benımkı 10 gun daha dgerlendır ıkı uc gunde bır dıyorHanımlar dün benim Ovülasyon testim belirgin sekılde çıktı bugünde silik çıktı sanırım catlama oldu çatlamayı gördükten somra ne kdr ilişki öneriliyor bugünü de degerlendircem ama yatını vs değerlendirmem gerekli mi
Enemm evin cimcimesi geliyor. Sağlıkla büyüsün ve kucağınıza alın inşallah kuzum.kızcagızı gelıyor Güneşimiz geliyor
Benimd e işemişim gibi oluyor çamaşırım dünden beridir. Bugün iyice arttı. Dünden beridir fena ağrılarımd a var. Acaba 2. ye mi yumurtluyorum diye düşünmeme sebebp oldu ve bu akşamı değerlendirme akşamı ilan ediyorumkuzum oncelıkle bı akıntı baslıyor ama baya bı camasırım ıslanıyor(hiçbir kokusu yok ama) sonra kasık bölgemde bi sıkışma degısık bır agrı oluyor ve ne taraftan yumurtluyorsam oraya arada sancı saplanıyor.dırek anlıyorum cunku bıldıgın rahatsızlık verıyor,ve en onemlısı akıntı işte bazen su gibi,bazen şeffaf daha kıvamlı sekılde.inşallah denk gelmıstır kuzum,ben hep yumurtlamadan sonra bırakıyordum.belkıde ondan olmuyor ınsallah devamını getırebılırım bu kez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?