💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Çok teşekkür ederim canım akıntıyı bnde bile biliyorum bu ay ateşe başladım bugün daha iyi takip edeyim yumurtlamayı tabikide bırakma ne zmn olacağı belli olmaz ki

Bendeki bilgileri vereyim:) bugün adet oldum:) 27 marta rahim filmi randevusu aldım :) bekliyore her zamanki gibi
O ritim bozukluğu bende de olmuştu korkma canım sakin ol stres yapma düzelecektir inşallah. O dönem idrar yolu enfeksiyonu yaşamıştım idrarım bile kanlıydı afedersin mikrop kana geçmişti çok yüksekti. Baygınlık bile geçirtmişti kalp ritim bozukluğu yapmıştı. Geçecek aşkım çok geçmiş olsun

amin inşallah bıtanem dr kan dusuklugu kanda mıkrop yada tsh yapabılır dedı baktı hepsıne onlar normel cıktı keske onlar bozuk cıksaydı dedım ınsallah askım gecsın bıran once.sanada gecmıs olsun hsg den sonra hamıle kalan çok.bırıde benım :) tüm ay dedıler gbı calısma yapcaksın sımdıden enerjını depola bebegım ❤

Hanımlar dün benim Ovülasyon testim belirgin sekılde çıktı bugünde silik çıktı sanırım catlama oldu çatlamayı gördükten somra ne kdr ilişki öneriliyor bugünü de degerlendircem ama yatını vs değerlendirmem gerekli mi

Evet evet silikten sonra bırakmamak lazım. En az 3 sefer daha iyi olur günaşırı

Arkadaşlar özel bir sorum olacak. Ovulasyon sonrası cinsel ilişkiye devam etmede bir sakınca var mı? Döllenme sonrası veya pozitif gördükten sonra?

Ovulasyon yapıyo musun? Bir de kaç gün değerlendirdiniz ben 9-11-13 şeklinde değerlendirdim. Sonra bıraktım
Evet canim ara vermiştik bu ay tekrardan başladık, ovulasyonla takip ediyorum. 11-13-15 martı değerlendirdik bu akşamı da değerlendirsek iyi olur. Muhtemelen bir kaç sefer günaşırı dener bırakırız Seninle aynı mantıkla ilerlemişiz sanki Tutar inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-17-16-07-08-80_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 54
valla benımkı 10 gun daha dgerlendır ıkı uc gunde bır dıyor

Benimd e işemişim gibi oluyor çamaşırım dünden beridir. Bugün iyice arttı. Dünden beridir fena ağrılarımd a var. Acaba 2. ye mi yumurtluyorum diye düşünmeme sebebp oldu ve bu akşamı değerlendirme akşamı ilan ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…