💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Geçmiş olsun canım inşallah denk gelmiştir sen yinede değerlendir yumurtlamayı nasıl anlıyorsun canım

Evet bu yaz ben de ders almayı planlıyorum kuzum. Herkes söyledi hemen oturmalıydın diye. Yapamadım. İlk başta günlerce rüyalarıma girdi o an. Bu yaz sıfırdan başlıyor gibi ders düşünüyorum

Sali gel dedi kuzum ama izin almak istemiyorum iş yerinden cttesi gideriz mecbur

Kızlar lütfen bilen cvp versin, bugün 10. Gün döngümün letu kullandım bugün kontrole gittim solda bir yumurtam olusmus 16 mm dedi pazar günü catlatma ignesi olacagım, bu arada döngümün 8. Günü cok yumurtlama agrısı gördüm sagdan bugün sordum acaba hapla erken yumurtlama olmus olabilir mi dedim sag yumurtalıkta sıvı gördügünü olmus olabilecegini söyledi, ben de agrım olunca o günü degerlendirmistim cok sükür, size sormak istedigim 10. Gün 16 mm yumurta iyi mi ve pazara kadar büyümeye devam eder mi cünkü igneyi pazar vurulucam cevabınızı bekliyorum

Kızzzz aşkımmmm cinsiyet belli oldu mu

Evet bu yaz ben de ders almayı planlıyorum kuzum. Herkes söyledi hemen oturmalıydın diye. Yapamadım. İlk başta günlerce rüyalarıma girdi o an. Bu yaz sıfırdan başlıyor gibi ders düşünüyorum
Evet canım olan olmuş önümüze bakalım. Yazın güzel haberlerini alırız

Geçmiş olsun canım inşallah denk gelmiştir sen yinede değerlendir yumurtlamayı nasıl anlıyorsun canım
kuzum oncelıkle bı akıntı baslıyor ama baya bı camasırım ıslanıyor(hiçbir kokusu yok ama) sonra kasık bölgemde bi sıkışma degısık bır agrı oluyor ve ne taraftan yumurtluyorsam oraya arada sancı saplanıyor.dırek anlıyorum cunku bıldıgın rahatsızlık verıyor,ve en onemlısı akıntı işte bazen su gibi,bazen şeffaf daha kıvamlı sekılde.inşallah denk gelmıstır kuzum,ben hep yumurtlamadan sonra bırakıyordum.belkıde ondan olmuyor ınsallah devamını getırebılırım bu kez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…