💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Düzenli artış olmamış gibi gözüküyor şuan 5bin gibi bir rakam olması gerekiyordu sanırım ama grç döllenme yaşadıysan normal canım bekle bakim kuzum
İnşallah canım ben regl günü35 ile öğrenmiştim.bilmiyorum hayırlısı Allah tan

Hımm düşük beta ile ögrenmişsin kuzum geç döllenmedir inşallah canını sıkma pazar günü özelde test ver artışa bak doktoruna gözükmeden
Tamam inşallah sonuca doktor kötü diyemem dedi en iyisi pazar tekrar baktırayım artık teşekkür ederim

Ayy evet cnm aynı ay kimyasal olmuştu
İnşallah katılarak artar
Sağlıklı gebelik ler yaşarız
Kimyasaldan veya düşüklerden sonra sağlıklı canlı doğum oranı artarmış oğlumdada. Bu şekilde oldu masallah şuan büyüdü bu bebişlerde sağlıcakla ilerler Allah’ın izniyle bugün yeni test varmı

Bugun yapmadım cnm
Yarın sabah yaparım dedim
İnşallah koyuluk görürüm

Kızlar yumurtlama zamanı bacaklarınız ağrıyor mu sizin de ? Regl olacakmış gibi karnım ağrıyor ve bacaklarım ağrıyor çok bat 28 mart

herkese tünaydın kızlar. Dün silik olan testim bugün daha silik çıktı. Kimyasal büyük ihtimalle. Kasık ağrılarımda hafifledi. Bir iki güne adet olurum. Baltonik e devam bu ay ovulasyon takibi de yapacağım umarım bu sefer tamamına ererim uzun zaman sonra pozitifi görmek bana umut oldu.

Kuzum aslında buralardayım ama son bir aydır evde değildim sağda solda kalmaktan helak olmuştuk. Evime geçeli 10 gün fln oldu. Benim kendi evim orta hasarlı giremiyorum o yüzden kiraya çıktık... Zor geçen bır ay oldu... Bebiş gayet sağlıklı teyzeleri Kızımız olacakmış. Adına da karar verdik inşallah Güneş olacak Siz neler yapıyorsunuz yok mu yeni gebişlerimiz
pozitifbiri kuzum nerelerdesin nasıl gidiyor hamilelik bebişin cinsiyeti belli oldu mu ben kız demiştim ama yinede merak ettim

Güneş gibi doğsun inşallah

Kızlar yumurtlama zamanı bacaklarınız ağrıyor mu sizin de ? Regl olacakmış gibi karnım ağrıyor ve bacaklarım ağrıyor çok bat 28 mart
İşte bende de var şu bir kaç gündür ancak yumurtlama akıntım 10 Mart tarihinde geldi benim. Şimdiye çoktan yumurtlamışımdır. Geçen ay da böyle oldu. Reglimin 16-17. gününde pik gördüm ovulasyon testlerinde ve tam da pik günü yoğun akıntım olup kesilmişti ve testler ertesi günü negatife dönmüştü. Sen test yapmaya devam ediyor musun?

Bana çizik atın ben gene adet oldum. Nolur dua edin inşallah kist filan gözükmez de aşılamaya başlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…