• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Aynen canım benim ilk doktorum önder kaplandı çok memnundum geçen sene kurbanda düşükte tatile gideceği için benimle ilgilenmedi o sıra büyük Anadolu’da Özge piri mantar var oda çok iyi bi doktor hayatını işine adamış Instagram dan takip ederseniz anlarsınız demek istediğimi şimdide Bülent sürücüye gidiyorum onuda arkadaşlarım ve medicanada iki arkadaşımın eşi var onlar önerdi ondanda çok memnunum

Bulent hoca doktorlugu çok iyi ama konusuyor mu ben ona soru sorarken cekiniyorum 😀💚💛 böyle zorla konuşuyor gibi değil mi. Tekrardan geçmiş olsun bu arada

Beyza ne kuzum 🙈 bulent bey de iyi ama çok suratsiz 🙈 aşırı iyi kaliteli bir dr gittim klomeni onla aldım ama böyle lafı ağzından zor aliyorsun kuzum 🤣💛💛💚💚 ayyyy keske yaz olsa o araya kadar gebe kalmış olsan da senle hastane de bulussak 🤣💚💛
Ay ne güzel bir dua 💗💗💗💗amin amin çokça amin 💗💗💗 Instagram'da beyzarslanfotograf kuzum hesabına bakarsın çok tatlı 😍❤️

Beyza ne kuzum 🙈 bulent bey de iyi ama çok suratsiz 🙈 aşırı iyi kaliteli bir dr gittim klomeni onla aldım ama böyle lafı ağzından zor aliyorsun kuzum 🤣💛💛💚💚 ayyyy keske yaz olsa o araya kadar gebe kalmış olsan da senle hastane de bulussak 🤣💚💛
Peki kalplerinin rengi 😂😂 ruhum bedenim her yanım sal diyorsun ❤️😍 Baba kolej 💚💛

Aynen canım benim ilk doktorum önder kaplandı çok memnundum geçen sene kurbanda düşükte tatile gideceği için benimle ilgilenmedi o sıra büyük Anadolu’da Özge piri mantar var oda çok iyi bi doktor hayatını işine adamış Instagram dan takip ederseniz anlarsınız demek istediğimi şimdide Bülent sürücüye gidiyorum onuda arkadaşlarım ve medicanada iki arkadaşımın eşi var onlar önerdi ondanda çok memnunum
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın 🤲🏻
Sen merkezde oturuyorsun galiba kuzum hastane seçimlerin öyle gösteriyor 😂

Niye vurmayayım ki amacım tam çatladığı zamanı bilmek zaten . Her hamilelik ve bünye farklı kişiden kişiye değişiyor benim vucudum iğne etkisini kolay atıyor daha önce düşük de yaşadım 1 hafta sonra HCG değeri sıfırlandı . Herkeste geç gidecek diye birşey yok ki. 20 22 mm olunca iğne yapılıyor benim 3 tane 22 mm vardı 1 tane 24 ki ona zaten işimize yaramaz dedi 3 tanesi güzel yapalım dedi . Rahim kalınlığım da ideal boyuttaydı o yüzden iğne yaptık . Ben 4 yıldır doktorlardayım artık bütün tedavilere hakimim canım hsg mr genetik testler vs hepsini yaptırdım anestezisiz kürtaj bile oldum sen düşün . İğne en geç 36. Saatte çatlar ama çatlamayanlar da var gördüm çok . Çatlayıp çatlamadığını anlamak için progesteron hormonu istedi doktorum çatlamıştı. Farklı örnekleri görün diye yazıyorum çünkü gelişim kişiseldir herkeste farklı olur . Herkes için hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
İnşallah tedavileriniz olumlu sonuç verir. Ben de 2 yıldır tedavi görüyorum nerdeyse. Yaptırmadıgım şey kalmadı neredeyse. Laparoskopi histereskopi bile oldum geçen ay. Aslında söylemek istediğim madem 2 saatte çatlıyor doktorlar o zaman boşuna tedavi uyguluyor bize. Ben de bu durumu netliğe kavuşturmak için dedim keşke çatladığı zaman muayene olsaydınız. Progesteron hormonu zaten yüksek çıkar onun bir saati yok ki. Çatlamadan 7-8-9 gün sonra bile bakılır o değere. Ama benim takıldığım çatlama saatiydi

Bulent hoca doktorlugu çok iyi ama konusuyor mu ben ona soru sorarken cekiniyorum 😀💚💛 böyle zorla konuşuyor gibi değil mi. Tekrardan geçmiş olsun bu arada
Şuan çok memnunum klomene bende onunla başladım 2 denememde başarısız evet Önder ağzı çok iyi laf yapıyor güler yüzlü konuşkan ama tatilde olsun doğursan gelmez kafasında bana düşükte kadın doğum acile git dedi

Cnm hiç alakası yok
Bn kupkuruyum akıntı sıfır, kımyasalımda da hiç akıntım yoktu
Ayrıca da iğne etkisi erken atılıyorsa
Test erken sonuç verecek dıye Bı kayde yok
Benim vucudumda öyle sizinkini bilemem. Ben 3 hamilelik geçirdim 3 de akıntılı tansiyon düşüklüğü iştah açıklığı ve göğüs hassasiyeti ile oldu . Kimyasal da da aynısıydı hepsinde de lekenme yaşadım ve hepsinde de lekenme düşük göstergesinin olduğu öğrendim . Ben kendi tecrübemi özelliklerimi yazdım siz de böyle olacak diye birşey yok . Hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen de var sadece kiminde gebelik ilerledikçe ortaya çıkıyor belirtiler kiminde erken fark ediliyor hepsi bu .

İnşallah tedavileriniz olumlu sonuç verir. Ben de 2 yıldır tedavi görüyorum nerdeyse. Yaptırmadıgım şey kalmadı neredeyse. Laparoskopi histereskopi bile oldum geçen ay. Aslında söylemek istediğim madem 2 saatte çatlıyor doktorlar o zaman boşuna tedavi uyguluyor bize. Ben de bu durumu netliğe kavuşturmak için dedim keşke çatladığı zaman muayene olsaydınız. Progesteron hormonu zaten yüksek çıkar onun bir saati yok ki. Çatlamadan 7-8-9 gün sonra bile bakılır o değere. Ama benim takıldığım çatlama saatiydi
Herkesin yumurta büyüklüğü değişiyor ve ilaç herkeste aynı etkiyi yapmıyor ki bu yüzden 12. Ve 36 . Saatlerde ilişki olsun ilk 4 gün önemli sonrası gün aşırı olsun diyor . Zaten doktorlar akıntıdan ağrıdan anlarsın çatladığını da diyor ama herkese demiyor çünkü süreç herkeste farklı ilerliyor . Çatlatma dan 7 gün sonra progesteron bakılır yüksek çıkmışsa yumurtlama olmuş veya hamilelik için de tutunmayı sağlamaktır net bir açıklaması yok. Niye muayene olayım ki gebelik olsa çatlasa bile hemen gözükmezki döllenme 5 7 günde gerçekleşiyor tüplerden rahme ulaşması toplamda 10 11 gün sürüyor . Zaten doktor adetini bekle olmazsan test yap gel dedi gittiğimde bakar çatlamış mı çatlamamış mı o kadar da tez canlı olmaya gerek yok ki . Bir de progesteron herkeste yüksek çıkmaya bilir ben 31 iken de hamileydim 11 çıktığında da hamileydim ne kadar yüksek çıkarsa o kadar iyi tutunmayı gebeliğin devamını sağlar düşük riski olanlara progesteron verilmesinin nedeni budur . Sen doktoruna güven vardır bir bildiği . Hayırlısı olsun hepimiz için

Şuan çok memnunum klomene bende onunla başladım 2 denememde başarısız evet Önder ağzı çok iyi laf yapıyor güler yüzlü konuşkan ama tatilde olsun doğursan gelmez kafasında bana düşükte kadın doğum acile git dedi

Teşekkürler bilgilendirme için canım 🥰

Kizlar adetle gebelik belirtileri arasında fark var mi dün asiri derecede bel kasik birde goguslerim patlicak gibi sisti dokunamiyordum bugun sadece goguslerimde agri var yarın bat
Valla canım bende ayırt edemiyorum edebilen varsa yazarsa çok sevinirim

Kizlar adetle gebelik belirtileri arasında fark var mi dün asiri derecede bel kasik birde goguslerim patlicak gibi sisti dokunamiyordum bugun sadece goguslerimde agri var yarın bat
Yarın bat ise neden test yapmadın canım varsa çıkar.maşallah ne sabır iyi beklemişsin ben 9. Günden başlıyorum test yapmaya 😂😂

Back