• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar bugün gittim ve hala vajinal ultrason da gözükmedi betam:2512 olmuş acaba dış gebelik ki çok korktum 🥹😥

Şuan çok memnunum klomene bende onunla başladım 2 denememde başarısız evet Önder ağzı çok iyi laf yapıyor güler yüzlü konuşkan ama tatilde olsun doğursan gelmez kafasında bana düşükte kadın doğum acile git dedi
Yalnız şunu söylim annem küçük kardeşime hamileyken Samsun'un en iyi doktoruna gidiyordu özel muayene. Doktor ayrıca kadın doğum hastanesindeydi. O da böyle olduğu halde doğuma yakın acil pzt ameliyatla alcaz çocuğu dedi annem o gece sancıyla doğurdu. Telefona bile çıkmadı adam aradılar gelmedi bile hastaneye

Ben öğretmenim doğu görevindeyim kuzum. İnşallah dönmek nasip olsun bana da geleyim canım memleketime 😍 yaza kadar gebelik olmazsa yazın gelince tedavi düşünüyorum. Ya Medical de Nazmiye Gürkan sabah da ya da Liv de seher sarı da
Hayırlısı olsun canım hakkında inşallah gerek kalmaz tedaviye bende bu ay gitmicem doktora ovulasyon aldım onu kullanıcam

Kullandınız mı bunu daha önce belki bu sefer böyle olur

Eklentiler

• 7A4939BB-6085-4EDE-9E31-568DB391D08E.png
    7A4939BB-6085-4EDE-9E31-568DB391D08E.png
    284,1 KB · Görüntüleme: 40
Canım ben kayserideyim. Sağlık ocağında verdiğim kan sonuçları hemen enabız a düşmüyor. Google dan kayseri devlet hastanesi lab sonuçları diye girip öğreniyorum. Sen de bi bak istersen
Canım burada da il sağlık laboratuvarı gibi ayrı bir platformları var. Oradan bakıyorum ben de. Evet dediğin doğru e-nabıza hemen düşmüyor

Bişiy söylemedi pazartesi gözükmesi gerek artık dedi
Bişiy söylemedi pazartesi gözükmesi gerek artık dedi sadece
Pazartesiyi bekle bakim canım inşallah gözükür artık en son adet tarihin 3 şubatsa şuan 6 haftalık olması gerekiyor canım. Seni korkutmak istemem ama 6. Haftaya göre beta düşğk degil mi. Kesede mi gözükmedi hiç

Hayırlı günler Kızlar bişe sorcam size. Bugün sabah afedersiniz akıntım baya baya yoğundu regli biteli 3 gün oldu muhtemelen yumurtlama bu ovulasyon yapmamıştım yetişemedim yani bu yumurtlamaya sizce çatlama ne zaman olur ya da onun bariz bi belirtisi var mı ? Normalde yumurtlama zamanı kasıklarımda belimde ağrı da olurdu şu an o da yok 🙃 anlamadım bu hal ne hal :işsiz:

Herkesin yumurta büyüklüğü değişiyor ve ilaç herkeste aynı etkiyi yapmıyor ki bu yüzden 12. Ve 36 . Saatlerde ilişki olsun ilk 4 gün önemli sonrası gün aşırı olsun diyor . Zaten doktorlar akıntıdan ağrıdan anlarsın çatladığını da diyor ama herkese demiyor çünkü süreç herkeste farklı ilerliyor . Çatlatma dan 7 gün sonra progesteron bakılır yüksek çıkmışsa yumurtlama olmuş veya hamilelik için de tutunmayı sağlamaktır net bir açıklaması yok. Niye muayene olayım ki gebelik olsa çatlasa bile hemen gözükmezki döllenme 5 7 günde gerçekleşiyor tüplerden rahme ulaşması toplamda 10 11 gün sürüyor . Zaten doktor adetini bekle olmazsan test yap gel dedi gittiğimde bakar çatlamış mı çatlamamış mı o kadar da tez canlı olmaya gerek yok ki . Bir de progesteron herkeste yüksek çıkmaya bilir ben 31 iken de hamileydim 11 çıktığında da hamileydim ne kadar yüksek çıkarsa o kadar iyi tutunmayı gebeliğin devamını sağlar düşük riski olanlara progesteron verilmesinin nedeni budur . Sen doktoruna güven vardır bir bildiği . Hayırlısı olsun hepimiz için
Ben derdimi anlatamadım sanirim benim amacım gidin gebeliği erkenden öğrenin tez canlı olun degildi. Sürekli bi savunma içindesiniz ve çok net konuşuyorsunuz. Niye iğne olmayayım,niye muayene olayım diyorsunuz. Ben size yanlış birşey yaptığınızı söylemek için değil kafamdaki soru işaretlerini gidermek için soru soruyorum ayrıca doktoruma da güvenmek zorundayım ama burdaki bilgi paylaşımları da çok onemli. Anlıyorum durumunuz farklı ilerlemiş ama burda yazılanlar çoğu kişiye ulaşıyor. Siz 1 buçuk saat sonra çatladı derseniz ister istemez bi sorgulama başlar insanlarda. Bu yüzden muayene olsaydiniz dedim yoksa tabi ki beni ilgilendirmez. Kalkıp doktora bı arkadaşın 1.5 saatte yumurtası çatlamış benimki de çatlar mi acaba dersem herhalde tedavimi yarıda bırakır. Yerinizde olsam 'gerçekten bu kadar kısa sürede çatlamış mi' sorusuna cevap almak için bile giderdim en azından sonraki aylar için veya başka birine bildiklerimi doğru aktarmak için. Zaten yumurtanın yaşadığı 24 saat ( diyorlar) 1 buçuk saat sonra çatlasa elinde kalan 25-26 saat. Bu durumda doktorların 36. saat ilişki olsun dediği de çöpe direkt. Çoğu doktor 12. Saat veya iğneden önce ilişki olsun demiyor geneli 36.saat diyor. Son olarak progesteron değerim >40 çıktığı zaman bile gebe değildim ve baktirdigimda çatlamadan sonraki 9.gundu. Bu değere baktırmak için illa çatlamadan sonraki 7.gun gitmeye gerek yok

Pazartesiyi bekle bakim canım inşallah gözükür artık en son adet tarihin 3 şubatsa şuan 6 haftalık olması gerekiyor canım. Seni korkutmak istemem ama 6. Haftaya göre beta düşğk degil mi. Kesede mi gözükmedi hiç
Hayır baktı hiç bişey göremedi canım 6 gün önce 582idi değer bugün 2512

Back