• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ben gecen ay adetim bittigide sogan kürü yaptim 5 6 gun yapabildim, sonra tarlusal kullandim suan adet oluyorum basit onemsiz kist var dedi doktor nasil eritebilriim acaba
Basit kistler adetle atılır diye biliyorum. Gebeliğe engel değilse problem olmayabilir, doktorun bişey demedi mi ?

İşte bende de var şu bir kaç gündür ancak yumurtlama akıntım 10 Mart tarihinde geldi benim. Şimdiye çoktan yumurtlamışımdır. Geçen ay da böyle oldu. Reglimin 16-17. gününde pik gördüm ovulasyon testlerinde ve tam da pik günü yoğun akıntım olup kesilmişti ve testler ertesi günü negatife dönmüştü. Sen test yapmaya devam ediyor musun?
Evet kuzum ediyorum okuldan çıkınca yapıyorum

Basit kistler adetle atılır diye biliyorum. Gebeliğe engel değilse problem olmayabilir, doktorun bişey demedi mi ?
Gecen ay duphastonla adet oldum 4.gunu gittim asilama icin. Basit kist gördü tedaviye başlayamayiz dedi. Bu ayda tarlusalla adet oldum. Yine 4. Gune randevu alabildim yine ayni seyleri yasamak istemiyorum ne yapabilirim

Arkadaşlar sonucum çıkmış

Eklentiler

• 1DA38EF7-4615-4DF1-B90F-2B4AE89BF2AF.jpeg
    1DA38EF7-4615-4DF1-B90F-2B4AE89BF2AF.jpeg
    25,5 KB · Görüntüleme: 94
Gecen ay duphastonla adet oldum 4.gunu gittim asilama icin. Basit kist gördü tedaviye başlayamayiz dedi. Bu ayda tarlusalla adet oldum. Yine 4. Gune randevu alabildim yine ayni seyleri yasamak istemiyorum ne yapabilirim
İnan kist durumunu hiç yaşamadım buradan okuduklarımi söylemek istedim. Kullandığın ilaclar eritmediyse doktorun daha farklı bı ilaç yazabilir bu sefer gittiğinde.

Kuzum aslında buralardayım ama son bir aydır evde değildim sağda solda kalmaktan helak olmuştuk. Evime geçeli 10 gün fln oldu. Benim kendi evim orta hasarlı giremiyorum o yüzden kiraya çıktık... Zor geçen bır ay oldu... Bebiş gayet sağlıklı teyzeleri Kızımız olacakmış. Adına da karar verdik inşallah Güneş olacak :KK68: Siz neler yapıyorsunuz yok mu yeni gebişlerimiz:anneadayı::KK200:
Saglıkşa gelsin bitanem. Bizde aynı duymdaydık canım eve geçeli 15 gün oldu kalamıyorduk evde ee malum bebek çalışmalarıda ertelendi bu ay bakalım inşallah bizde hamil haberi veririz. İsmi çok güzel düşünmüşsünüz bayıldım kuzum

Back