💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ayy çok sevindim senin adına amin inşallah sağ Salim kucağına alırsın Allah’ın izniyle

Hayırlısı canım önümüzdeki ay daha güzel olur bilemeyiz bunu ramazan geldi bereketiyle inşallah bizlerde güzel haber alırız
İnşallah aşkım inşallah Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin benden sabah geldi leke. İnşalalh devamı gelir gelmedi daha. Bu sefer farklı aldığım ilaçtan kaynaklı galiba beyazlı akıntı içinde kahverengi gibi geldi

Değerim 17.73 ne tesadüfki bende 1 haftadır ağır bir şekilde gribim ama içmek istemedim ilaç
Bende şimdi geldim sağlık ocağından doktor sağolsun, hocam önce kan tahlili yapalım pazartesi ona göre ilaç yazarız dedi. Ama pazartesi çıkacak sonuç ozamana kadar doğal takviyeler ile devam edeceğim . Keşke hemen çıksa

Kızlar pazartesi için (27 Mart) rahim filmi randevusu aldım. Anestesisiz. Leke geldi bugün ama haptan ilaçtan dolayı mı nedir çok farklı geldi ya şeffaflık beyazlı akıntı içinde kahverengi geldi umarım sıkıntı olmaz daha devamı da gelmedi bekliyorum.

Olabilir canım inşallah yerleşmedir diye düşünelim adetse eğer biran önce sökülsün

Kuzum sen neden rahim filmi çektirexeksin ben anlamadım? Senin zaten oğluşun var hamile kalabiliyorsun tek sorun rahim ince dememiş miydi doktor? Duphaston mu istesen acaba doktordan?

Anlattıkların yerleşme gibi duruyor istersen bir test yap

Daha çatlayalı 10 gün olmuş 3-4 gün saha bekle derim ne olur ne olmaz

Anlattıkların yerleşme gibi duruyor istersen bir test yap

Erkenden yapınca çok üzülüyorum, sırtım ve belim çok ağrıyor, regl olacak gibi, normalde göğüs hassasiyetim olmaz biraz var şu an, bu zamana kadar hiç belirtim yoktu ama sürekli de yüzümü ateş basıyor, ellerim buz gibi, nasıl olsa yarın regl olacağım, düzenlidir reglim genel olarak, bir kez şaşmıştı anormal bir şekilde, dün gece rüyamda hamile olduğumu öğreniyorum kendimi gördüm hayırlısı gerçekten hepimiz için

Hayırlısı ama bence hamişsin güzel haberlerle gel

peki ovülasyon testi ile pik görüldüğünde yumurta döllenmeye hazır olan mı olıyor

Çatlatma iğnesi vuran kızlar.. biliyorum dayanamıyorsunuz test için ama iğnenin etkisi herkeste aynı zamanda geçmiyor. Ben 3 sefer iğne yaptım 9.gun etkisinin geçtiği de oldu, 11.gün silik gördüğüm de oldu ama sonuç hep negatif. Demem o ki testte çizgi görürseniz hemen pozitif kabul etmeyin. Çizgi yoksa da negatif kabul etmeyin. Ben çok örnek gördüm o zamanlar. 12.gunden sonra pozitife dönen bile gordum o yüzden erkenden yaptığınız testler sizi yanıltmasın herkes gebe kalır inşallah

Hayırlısı olsun ınsallah kankam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…