- 26 Aralık 2015
- 11.791
- 19.026
- 298
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #10.101
Ayy çok sevindim senin adına amin inşallah sağ Salim kucağına alırsın Allah’ın izniyleHamileyimbugüne kadar burdaki her mesajı hepimiz için dua ederek okudum rabbim inşallah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder. Nerde evlat isteyen bunu dileyen varsa kucağı dolsun rabbim aratmadan yormadan evladına kavuştursun inşallah
Eki Görüntüle 3219068
İnşallah aşkım inşallah Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin benden sabah geldi leke. İnşalalh devamı gelir gelmedi daha. Bu sefer farklı aldığım ilaçtan kaynaklı galiba beyazlı akıntı içinde kahverengi gibi geldiHayırlısı canım önümüzdeki ay daha güzel olur bilemeyiz bunu ramazan geldi bereketiyle inşallah bizlerde güzel haber alırız
Evet tam değil ama takipte ol Kİ hemen yakalaVallahi bugünü değerlendirmiyorum pek keyfim yokzaten tam da kızarma yok değil mi? Tuttyy P Psikolog2426
Bende şimdi geldim sağlık ocağından doktor sağolsun, hocam önce kan tahlili yapalım pazartesi ona göre ilaç yazarız dedi. Ama pazartesi çıkacak sonuç ozamana kadar doğal takviyeler ile devam edeceğim . Keşke hemen çıksaDeğerim 17.73 ne tesadüfki bende 1 haftadır ağır bir şekilde gribim ama içmek istemedim ilaç
Napcaz hocam benim bu araba kullanamama fobimi ,Buradayım tabikine zaman isterseniz
Olabilir canım inşallah yerleşmedir diye düşünelim adetse eğer biran önce sökülsünİnşallah aşkım inşallah Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin benden sabah geldi leke. İnşalalh devamı gelir gelmedi daha. Bu sefer farklı aldığım ilaçtan kaynaklı galiba beyazlı akıntı içinde kahverengi gibi geldi
Kuzum sen neden rahim filmi çektirexeksin ben anlamadım? Senin zaten oğluşun var hamile kalabiliyorsun tek sorun rahim ince dememiş miydi doktor? Duphaston mu istesen acaba doktordan?Kızlar pazartesi için (27 Mart) rahim filmi randevusu aldım. Anestesisiz. Leke geldi bugün ama haptan ilaçtan dolayı mı nedir çok farklı geldi ya şeffaflık beyazlı akıntı içinde kahverengi geldi umarım sıkıntı olmaz daha devamı da gelmedi bekliyorum.
Anlattıkların yerleşme gibi duruyorKızlar, yerleşme kanaması nasıl oluyor acaba tam olarak, dün akşam çok silik pembiş bir kan gördüm, sonra daha yok, az öncede sanki kuru kırmızı boya kalemi ile boyama yapmaya çalışırsın da rengi olmaz, böyle silik kalır, aynı o tarz bir leke gördüm, nedir anlam veremedim. Günüm yarın normalde, test yapıp kendimi üzmek istemediğim için test yapmadım, yarını bekliyorum
Görmedim canım benEki Görüntüle 3219156 @Psikolog2426 attım canim
Tamam bebişimYarın tekrarla kuzum ateşin düşmezse
İnşallah canım benimHerkesde yanlis gormez degilmi umitlenecek yer ariyorum insallah vardirr
Daha çatlayalı 10 gün olmuş 3-4 gün saha bekle derim ne olur ne olmazGünaydın hanımlar benden koskoca bir negatif 6 martta doktor çatlamak üzere demişti 6-7 mart arası çatlamıştı yumurtam bata 5 gün var ama maalesef yok sanırım bu ay elendim hicbir belirtimde yok zaten göğüslerim falan boş kasık ağrımda yok arada sırada sağlı sollu hafif batıp cıkıyo ama oda anlık olan bir durum demek ki daha test yapmayı düşünmüyorum bu ay günüm geçerse veya bat günü olmazsam yaparim ne diyim vallahi bende kendime şaşırıyorum dr herşeyin temiz gebe kalmamak icin bir neden yok diyo ama yine fos demek ki ya nasipte yok yada rabbim geciktiriyor bilemiyorum Eki Görüntüle 3219199
Anlattıkların yerleşme gibi duruyoristersen bir test yap
HayırlısıErkenden yapınca çok üzülüyorum, sırtım ve belim çok ağrıyor, regl olacak gibi, normalde göğüs hassasiyetim olmaz biraz var şu an, bu zamana kadar hiç belirtim yoktu ama sürekli de yüzümü ateş basıyor, ellerim buz gibi, nasıl olsa yarın regl olacağım, düzenlidir reglim genel olarak, bir kez şaşmıştı anormal bir şekilde, dün gece rüyamda hamile olduğumu öğreniyorum kendimi gördümhayırlısı gerçekten hepimiz için
peki ovülasyon testi ile pik görüldüğünde yumurta döllenmeye hazır olan mı olıyorCanım yumurtlama farklı birsey yumurtanın döllenmesi farklı. Geç döllenme oldu ise mesela 10. Günde olabilirsin şuan bekle bakalım bata kaç gün var. Evde ki testte çıkacak kadar değerin büyük olmayabilir
Takipteyim canımEvet tam değil ama takipte ol Kİ hemen yakala
Hayırlısı olsun ınsallah kankamKızlar pazartesi için (27 Mart) rahim filmi randevusu aldım. Anestesisiz. Leke geldi bugün ama haptan ilaçtan dolayı mı nedir çok farklı geldi ya şeffaflık beyazlı akıntı içinde kahverengi geldi umarım sıkıntı olmaz daha devamı da gelmedi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?